• -15%
Vivo Omega 3 lichid, vegan, pe bază de alge 60ml
search
  • Vivo Omega 3 lichid, vegan, pe bază de alge 60ml

Vivo Omega 3 lichid, vegan, pe bază de alge 60ml

5060572520608
150,00 lei
127,50 lei Salvezi 15%
  • 300mg EPA și 600mg DHA per porție

  • Făcut din alge crescute sustenabil 

  • Presat la rece și extras fără substanțe chimice

  • Testat pentru metale grele, bifenil policlorinat (PCB) și dioxine

  • Produs certificat vegan The Vegan Society

  • Gust fresh de lămâie

  • Conține 30 de porții per flacon

Aroma
Lemon
Cantitate
60ml
Brand
Vivo Life

Despre Vivo Life Omega 3

Omega 3 este un acid gras esențial care contribuie la funcționarea sănătoasă a inimii, îmbunătățește circulația și ajută la reglarea presiunii sanguine. Acesta este considerat esențial întrucât nu poate fi produs de organism, așadar acesta trebuie asigurat prin alimentație.

În plus, este un suport natural pentru sănătatea creierului, a memoriei și ajută la concentrare. Îmbunătățește sănătatea articulațiilor și ajută la reducerea durerilor articulare. Omega 3 reduce inflamația și protejează pielea împotriva îmbătrânirii. Mai mult, acesta susține sănătatea ochilor contribuind la o vedere sănătosă.

Știați că în mod normal omega 3 provine din alge și nu din pește? La fel ca noi, peștii își iau omega 3 din algele pe care le mănâncă!

Formula tradițională Omega 3

Energia solară este transformată în Omega 3 prin intermediul algelor marine de tip Schizochytrium -> algele sunt mâncate de mici crustacee precum krill-ul -> krill-ul este mâncat de alți pești -> peștii sunt prinși și folosiți pentru a produce suplimetele de Omega 3.

Vivo Life Omega 3

Energia solară este transformată în Omega 3 prin intermediul algelor marine de tip Schizochytrium crescute în medii controlate și nepoluate –> Algele sunt culese și uleiul bogat în Omega 3 este extras cu grijă pentru a obține Vivo Life Omega 3.

Omega 3 provenit din alge este, de asemenea, mult mai curat prin prisma faptului că este produs din alge crescute într-un mediu nepoluat și nu conține metale grele și alte substanțe contaminante ce se găsesc în pești.

Deja mănânc semințe de in, mai este nevoie să consum suplimente cu Omega 3?

Semințe precum cele de in, cânepă și chia conțin o formă de Omega 3 numită acid alfa linoleic (ALA). Pentru a putea fi folosit de organismul nostru, ALA trebuie transformat în acizi grași de tip Omega 3 cu lanț lung cunoscuți ca EPA si DHA. Din păcate rata conversiei ALA în EPA și DHA este foarte mică: în medie 8% se transformă în EPA și doar 0,5% în DHA. Asta înseamnă că este nevoie să consumăm aproape jumătate de kilogram de semințe de in pentru a obține jumătate de gram de DHA.

Cum să utilizați

Folosind pipeta consumați 2ml zilnic, sau conform indicațiilor unui specialist. 2ml conțin 300mg de EPA și 600mg de DHA. Odată desigilat ambalajul, depozitați flaconul în frigider.

INFROMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

Per porție (2 ml)

Total Acizi Grași Omega 3

1100mg

EPA (Acid eicosapentaenoic)

300mg

DHA (Acid docosahexaenoic)

600mg

Ingrediente: Uleiuri din alge Schizochytrium; ulei de Floarea-soarelui presat la rece; antioxidanți (extract de rozmarin, tocoferoli, ascorbil); extract natural de citrice (citral natural, ulei de lămâie, ulei de lămâie verde).

Aroma
Lemon
Cantitate
60ml
Brand
Vivo Life