• -15%
Ginseng Siberian OstroVit 120 tablete
search
 • Ginseng Siberian OstroVit 120 tablete
 • Ginseng Siberian OstroVit 120 tablete

Ginseng Siberian OstroVit 120 tablete

5903246229134
45,00 lei
38,25 lei Salveaza 15%

OstroVit Ginseng Siberian este un preparat sub formă de tablete care conține extract de ginseng siberian. Acesta crește eficiența fizică și mentală. În plus, susține procesele de învățare și memorare și ne protejează organismul de factorii de stres. 

 • 120 tablete per flacon

 • 1 porție = 1 tabletă

 • Efect adaptogen

 • Ginseng Siberian

Cantitate
120 tablete/capsule
Brand
OstroVit

Despre OstroVit Ginseng Siberian 

OstroVit Ginseng Siberian este un preparat sub formă de tablete care conține extract de ginseng siberian. Acesta crește eficiența fizică și mentală. În plus, susține procesele de învățare și memorare și ne protejează organismul de factorii de stres. Persoanele care folosesc în mod regulat ginseng sunt mai energice. Din acest motiv, va funcționa în stări de slăbiciune, oboseală sau în procesul de convalescență. Produsul nostru este recomandat pentru cei care lucrează atât fizic, cât și mental.

OstroVit Ginseng Siberian 120 tablete 

Ingredientele conținute în OstroVit Ginseng Siberian 

Eleutherococcus senticosus, cunoscut sub numele de ginseng siberian sau pur și simplu ginseng, este un adaptogen care este utilizat tradițional în țări asiatice precum Japonia, China și Coreea. Conform medicinei tradiționale chineze, acesta era folosit pentru a trata problemele de rinichi și splină, pentru a îmbunătăți starea generală de bine, pentru a crește energia și pentru a ușura tensiunea mentală. Rădăcina(unde se acumulează toți compușii și substanțele care favorizează sănătatea) este de culoare maro deschis și are un gust dulce cu note de amăreală. Ginsengul siberian, demonstrându-și efectul adaptogen, susține rezistența organismului la stres și la diverse experiențe traumatice, se folosește în stări de epuizare sau de anxietate. Ginsengul siberian poate susține sistemul nervos central și ajută la restabilirea funcției neurologice normale. Accelerează timpul de reacție, îmbunătățește concentrarea, memoria, vederea și simțul auzului. Poate reduce nivelul de zahăr din sânge, ceea ce îl face o plantă utilă pentru persoanele cu diabet de tip II. 

Proprietățile ingredientelor din OstroVit Ginseng Siberian  

 • Proprietăți adaptogene puternice 

 • Poate reduce nivelul de zahăr din sânge

 • Au activitate pro-cognitivă

 • Poate ajuta la menținerea unei greutăți corecte 

 • Prezintă o îmbunătățire a libidoului și a performanțelor sexuale la bărbați 

 • Îmbunătățesc și reglează funcțiile creierul

Pentru sănătatea clienților noștri, produsele fabricate de OstroVit sunt testate în mod regulat într-un laborator acreditat independent pentru a asigura și menține cea mai înaltă calitate. 

Cum să utilizați? 

Luați 1 porție (1 tabletă) pe zi. 

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

Per porție (1 tabletă)

Extract de rădăcină de ginseng siberian

300 mg

- din care eleutherozide (1.2%)

3.6 mg

Ingrediente: Extract din rădăcină de ginseng siberian (Eleutherocococcus senticosus (Rupr. et Maxim.) Maxim) standardizat la 1,2% de eleuterozide, agent de încărcare: celuloză microcristalină; agenți antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu. 

Alergeni: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, ovăz, ouă, crustacee, pește.

Cantitate
120 tablete/capsule
Brand
OstroVit