• -25%
Butirat de Sodiu OstroVit Sodium Butyrate 90 caps
search
  • Butirat de Sodiu OstroVit Sodium Butyrate 90 caps
  • Butirat de Sodiu OstroVit Sodium Butyrate 90 caps

Butirat de Sodiu OstroVit Sodium Butyrate 90 caps

5903246226584
45,00 lei
33,75 lei Salvezi 25%

OstroVit Sodium Butyrate este un supliment alimentar în capsule vegane din celuloză care conține butirat de sodiu sub formă de microcapsule enterice. Butiratul de sodiu este o sursă ideală de acid butiric, care are efecte energetice asupra epiteliului intestinal sau a colonocitelor. OstroVit Sodium Butyrate a fost inclus în capsule de hidroxipropil metilceluloză (HPMC) și apoi microcapsulat, care, datorită proprietăților lor de eliberare modificată (butirat de sodiu), ajung neschimbate în intestinele noastre. Aveți grijă de intestinele dumneavoastră împreună cu suplimentarea cu OstroVit Sodium Butyrate.

  • 90 de porții în pachet

  • 600 mg de butirat de sodiu într-o singură capsulă

  • O sursă excelentă de acid butiric

  • Materie primă microcapsulată

  • Compatibil cu veganii și vegetarienii

Cantitate
90 tablete/capsule
Brand
OstroVit

Butirat de sodiu microîncapsulat cu eliberare enterică

Acidul butiric este un compus chimic organic din grupul acizilor carboxilici. Se găsește în mod natural în brânzeturile tari și în lapte. Din păcate, suplimentarea acidului butiric pentru intestinele noastre cu alimente nu aduce rezultate prea spectaculoase, deoarece de cele mai multe ori, trecând prin sistemul nostru digestiv, nu ajunge în intestinul subțire, unde este principalul substrat energetic pentru celulele epiteliului nostru intestinal. Indiscutabil, are un efect benefic asupra florei noastre bacteriene, a pereților intestinelor noastre, dar și asupra celorlalte organe și țesuturi. Problema tulburărilor florei bacteriene a intestinelor noastre este o cauză foarte frecventă de disbioză, care implică o alimentație deficitară sau o terapie antibiotică îndelungată. În acest caz, bacteriile din intestinul nostru nu sunt capabile să producă cantitatea potrivită de acid butiric, ceea ce poate duce la multe probleme digestive, ale căror consecințe pot avea consecințe mult mai grave. Suplimentarea cu OstroVit Sodium Butyrate este o țintă pentru a dori să avem grijă de sănătatea și buna funcționare a intestinelor noastre și a microflorei bacteriene.

Proprietățile ingredientelor din OstroVit Sodium Butyrate:

Acesta este principala sursă de energie pentru colonocitele noastre (celulele intestinale)

Poate susține buna funcționare a florei noastre bacteriene

Ne hrănește organele și țesuturile din organism

Susține buna funcționare a intestinelor

Are efecte antiinflamatorii

Susține buna funcționare a intestinelor la persoanele care suferă de sindromul colonului iritabil (IBS)

Cum să utilizați?

Luați 1 porție (1 capsulă) de două ori pe zi, preferabil în timpul mesei. Beți apă.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați produsul ca substitut (înlocuitor) al unei diete variate și echilibrate. Nu utilizați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele suplimentului. Produsul nu este indicat copiilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează. A se păstra la loc uscat și răcoros. Protejați de lumina soarelui și de îngheț. A nu se păstra la îndemâna copiilor.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Ingrediente active

1 portie (1 capsula)

2 portii (2 capsule)

Butirat de sodiu

600 mg

1200 mg

- din care acid butiric (30%)

180 mg

360 mg

Ingrediente: butirat de sodiu sub formă de microcapsule enterice;  înveliș de microcapsulă (acizi grași - origine vegetală); înveliș de capsulă (agent de încărcare: hidroxipropil metilceluloză).

Cantitate
90 tablete/capsule
Brand
OstroVit