• -15%
OstroVit Electroliți 20 Tablete Efervescente
search
 • OstroVit Electroliți 20 Tablete Efervescente
 • OstroVit Electroliți 20 Tablete Efervescente

OstroVit Electroliți 20 Tablete Efervescente

5903933908762
18,00 lei
15,30 lei Salvezi 15%

OstroVit Electroliți este un supliment alimentar sub formă de tablete efervescente, care conține o combinație de 4 ingrediente active diferite. Produsul a fost creat pentru persoanele care au nevoie de suplimentare cu aceste substanțe și cărora nu le place administrarea sub forma de băuturi din tablete efervescente.

 • 20 tablete efervescente per flacon

 • Dozaj recomandat de până la 3 tablete pe zi

 • Aromă delicioasă și răcoritoare de portocale

Cantitate
20 tablete efervescente
Brand
OstroVit

Despre OstroVit Electroliți Tablete Efervescente 

OstroVit Electroliți este un supliment alimentar sub formă de tablete efervescente, care conține o combinație de până la 4 ingrediente active diferite. Produsul a fost creat pentru persoanele care au nevoie de suplimentare cu aceste substanțe și cărora nu le place administrarea sub forma de tablete orale. Faci exerciții fizice intense, pierzi în greutate, ai probleme cu consumul de lichide în cantitate potrivită sau suferi de afecțiuni digestive neplăcute? Îți poți atinge necesarul zilnic de electroliți cu ajutorul suplimentului alimentar OstroVit Electroliți în tablete efervescente. 

Ingredientele conținute în OstroVit Electroiți 

 • Potasiul - susține tonusul muscular adecvat. Acesta are rol în controlul volumului de lichide din organism și reglează tensiunea. Susține funcționarea optimă a sistemului nervos. 

 • Sodiul - menține echilibrul apă-electroliți și acid-bază în organism. Participă de asemenea la transportul substanțelor nutritive către celule. 

 • Glucoza - este o componentă foarte importantă; electroliții, datorită combinației cu glucoza, sunt mai biodisponibili și mai eficient transportați către țesuturi. 

 • Vitamina C - este considerată unul dintre principalii antioxidanți - elimină radicalii liberi în exces din celulele noastre. Nivelul său adecvat în dieta noastră permite, de asemenea, o regenerare mai rapidă și o creștere musculară, participând direct la producția de colagen. Susține sistemul nervos și sistemul imunitar. 

Proprietățile ingredientelor conținute în OstroVit Electroliți 

 • Au un efect pozitiv asupra echilibrului hidric și electrolitic al organismului 

 • Susțin regenerarea organismului după exerciții fizice intense, vărsături, diaree 

 • Joacă un rol semnificativ în stocarea energiei în celulele musculare 

 • Contribuie la reducerea oboselii și la buna funcționare a funcțiilor cognitive 

 • Previn contracțiile dureroase ale mușchilor scheletici (crampele musculare)

Cum să utilizați? 

Consumați 1 tabletă de până la 3 ori pe zi. Se dizolvă 1 tabletă în 200ml de apă călduță, se bea imediat după preparare. Produsul este destinat adulților. 

A nu se utiliza de către persoanele care au o predispoziție la formarea pietrelor la rinichi sau care suferă de pietre la rinichi. Consumul excesiv poate produce efecte laxative. 

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca substitut al unei diete variate și echilibrate. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu ingerați daca sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Produsul nu trebuie utilizat de copii și femei în timpul alăptării. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

Per porție (3 tablete)

% VNR*

Potasiu

300 mg

15 %*

Sodiu

792 mg

-

Glucoză

1200 mg

-

Vitamina C

180 mg

225 %*

 *Valoarea Nutritională de Referință cf. Regulament 1069/2011 

Ingrediente: Regulator de aciditate: acid citric; bicarbonat de sodiu (sodiu); glucoză; agent de încărcare: sorbitoli; bicarbonat de potasiu (potasiu); acid L-ascorbic (vitamina C); aromă naturală de portocale cu alte arome naturale; stabilizator: polietilenglicol; îndulcitor: sucraloză; concentrat de sfeclă roșie uscată; colorant: riboflavină. 

Alergeni: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Cantitate
20 tablete efervescente
Brand
OstroVit