• -15%
OREO White
search
  • OREO White
  • Cutie 12 Batoane Proteice Grenade Protein Bar 60g
  • Cutie 12 Batoane Proteice Grenade Protein Bar 60g

Cutie 12 Batoane Proteice Grenade Protein Bar 60g

5060811384435
156,00 lei
132,60 lei Salvezi 15%

Baton proteic în trei straturi crocante cu un gust delicios și conținut scăzut de carbohidrați

  • Conținut ridicat de proteine – 20-22g pe baton

  • Conținut scăzut de carbohidrați și zaharuri - până la 2g per baton

  • Testat și acreditat prin programul Informed Sport

  • 13 arome delicioase din care să alegi

  • Cel mai vândut baton proteic din Marea Britanie

Aroma
Aroma
Diverse Arome
Cantitate
Cutie 12
Brand
Grenade
Testat Informed Sport
DA

Despre Baton Proteic Grenade Protein Bar 60g

Batoanele proteice Grenade Protein Bar sunt făcute prin utilizarea unui proces de coacere special selectat ce conferă un gust excepțional și o textură mai moale și mai crocantă. Grenade Protein Bar un conținut ridicat de proteine și un conținut scăzut de carbohidrați cu impact scăzut și sunt bogate în fibre.

Sunt disponibile într-o varietate de arome: OREO, Salted Caramel, Fudged Up, White Chocolate Cookie, White Chocolate Salted Peanut, Dark Chocolate Raspberry, Cookie Dough, Peanut Nutter, Lemon Cheesecake, Birthday Cake, Jaffa Quake și Dark Chocolate Mint. Fiecare baton este făcut din trei straturi crocante și delicioase, acoperite de un strat de ciocolată. Cantitatea scăzută de zahăr și conținutul redus de carbohidrați fac ca acest baton să fie gustarea ideală.

Beneficii

Furnizând 20g de proteine*, Grenade Protein Bar este un baton ce a fost conceput pentru a oferi o sursă echilibrată și completă de proteine limitând în același timp conținutul de zaharuri simple, procesate. Spre deosebire de alte batoane proteice, Grenade Protein Bar este unic prin faptul că are un conținut atât de scăzut de carbohidrați.

Beneficiile proteinelor sunt bine cunoscute iar rolul acestora de macronutrienți esențiali ai organismului fac necesar consumul unei cantități suficiente pentru a ne putea atinge scopurile. De asemenea, beneficiile unei diete bogate în proteine și reduse în carbohidrați sunt amplu documentate, susținând faptul că o astfel de dietă este mai potrivită pentru reducerea grăsimii corporale și îmbunătățirea compoziției musculare a corpului.

*Conținutul de proteine variază în funcție de aromă de la minim 20g per baton, până la 22g per baton.

Batoanele Grenade Protein bar sunt ideale pentru cei cu o dietă cu puțini carbohidrați, limitată în zaharuri si carbohidrați procesați; pentru cei care urmăresc creșterea masei musculare cu ajutorul unor gustări proteice cu un număr redus de carbohidrați; pentru cei cu o dietă concentrată pe creșterea masei musculare care utilizează și alte suplimente bogate în carbohidrați.

Cum să utilizați

Puteți consuma în orice moment al zilei – fie ca o gustare delicioasă între mese, fie ca pe un deliciu după treminarea antrenamentelor, fiind bogat în proteine și redus în carbohidrați. Aceste batoane nu reprezintă un substitut pentru o dietă echilibrată și nu este recomandat să consumați mai mult de 2 pe zi.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Pentru aroma OREO

Valori specifice

Per porție 60g

Per 100g

Energie

974kj/233kcal

1624kj/389kcal

Grăsimi

10g

17g

din care grăsimi saturate

5.6g

9.3g

Carbohidrați

20g

34g

din care zaharuri

1.0g

1.7g

din care polioli

17g

28g

Fibre

1.2g

2.0g

Proteine

21g

35g

Sare

0.35g

0.59g

Ingrediente: amestec proteic (cazeinat de calciu (lapte), izolat proteic din zer (lapte)); ciocolată cu lapte cu îndulcitor (20%)(îndulcitor: maltitol; unt de cacao; lapte praf integral; masă de cacao; emulgator: lecitină din soia; aromă naturală); colagen hidrolizat de origine bovină; umectant: glicerol; îndulcitori: maltitol, sucraloză; ulei de palmier; apă; pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi (3%); făină de grâu; amidon din porumb; ulei de rapiță; agent de încărcare: polidextroză; sare de mare; amidon din grâu; emulgator: lecitină din soia; agenți de creștere: carbonați de amoniu; carbonați de sodiu; regulator de aciditate: hidrolizat de sodiu; arome.

Aroma
Diverse Arome
Cantitate
Cutie 12
Brand
Grenade
Testat Informed Sport
DA