OstroVit Colagen Marin cu Acid Hialuronic și Vitamina C 120 capsule
search
 • OstroVit Colagen Marin cu Acid Hialuronic și Vitamina C 120 capsule
 • OstroVit Colagen Marin cu Acid Hialuronic și Vitamina C 120 capsule

OstroVit Colagen Marin cu Acid Hialuronic și Vitamina C 120 capsule

5903246227666
70,00 lei

OstroVit Colagen Marin cu Acid Hialuronic și Vitamina C este un supliment alimentar sub formă de capsule care conțin colagen marin provenit din pește, acid hialuronic și vitamina C. Produsul a fost creat pentru toate persoanele cărora le pasă de aspectul frumos și sănătos al pielii, precum și pentru persoanele care practică sport. Contribuie activ la recuperarea după activități sportive intense, în urma leziunilor sportive sau a fracturilor. Sinteza corectă a colagenului necesită prezența vitaminei C. Vitamina C conținută în produs ajută la producerea corectă a colagenului pentru a asigura buna funcționare a cartilajelor, gingiilor, pielii și dinților.

 • 120 capsule per flacon

 • 1 portie = 4 capsule

 • 30 zile de suplimentare cu colagen

 • 2200 mg colagen per porție

Cantitate
120 tablete/capsule
Brand
OstroVit

Despre OstroVit Colagen Marin cu Acid Hialuronic și Vitamina C 120 caps

Colagenul este una dintre cele mai importante proteine ​​găsite în corpul uman. Este prezent în aproape toate țesuturile umane. Este elementul de construcție de bază pentru piele, tendoane, oase, articulații și corneea ochiului. Responsabil pentru producerea lichidului sinovial, elasticitatea și duritatea cartilajului, hidratarea pielii și reînnoirea corespunzătoare a pielii. Are efect direct asupra coeziunii, rezistenței și elasticitătății țesutului conjunctiv. De asemenea, are o capacitate unică de a lega apa, datorită căreia pielea își menține fermitatea, elasticitatea și tensiunea corespunzătoare. După vârsta de 26 de ani, cantitatea de fibre de colagen scade în mod natural, iar organismul își pierde capacitatea de a le reconstrui. Activitatea fizică crescută intensifică suplimentar procesul de distrugere a colagenului, motiv pentru care suplimentarea acestuia în timpul exercițiilor și antrenamentelor intensive este foarte importantă. Deficiența de colagen este cauza tulburărilor de mișcare, a rigidității articulațiilor si a durerilor de spate. In plus, pot apărea ridurile, celulita, scade hidratarea si fermitatea pielii.

Acidul hialuronic este cel mai adesea asociat cu noi ca ingredient în produsele cosmetice de îngrijire corporală, cosmeticele de întinerire și ca agent anti-îmbătrânire. Acidul hialuronic, datorită proprietăților sale, poate crește elasticitatea pielii, ceea ce ne poate proteja de vergeturile nedorite, stricând efectul vizual al siluetei noastre. Suplimentarea orală cu acid hialuronic crește nivelul acestuia în pielea noastră, datorită căruia organismul poate accelera recuperarea după leziuni, tăieturi, zgârieturi sau leziuni ale țesuturilor moi. Unul dintre cele mai de dorite beneficii ale acidului hialuronic în timpul suplimentării sale este un efect pozitiv asupra funcționării oaselor, articulațiilor și țesutului conjunctiv. Corpul nostru este bogat în acid hialuronic chiar în jurul organelor motorii. Suplimentarea va avea avantaje clare pentru oricine se antrenează din greu, aleargă și încearcă să trăiască activ în fiecare zi. Dacă ești unul dintre acești oameni, îngrijește-ți oasele și articulațiile prin suplimentarea cu acid hialuronic.

Vitamina C este, după cum sugerează și numele, o substanță chimică organică esențială. Este un nutrient exogen din dieta umană, care este în principal responsabil pentru buna funcționare a țesutului conjunctiv și a oaselor. Forma sa biologic activă - vitamina C, acționează ca agent reductor și coenzimă pentru mai multe căi metabolice ale corpului uman. Vitamina C este considerată unul dintre principalii antioxidanți. Vitamina C conținută în produs ajută la producerea corectă a colagenului pentru a asigura buna funcționare a cartilajelor, gingiilor, pielii și dinților.

Proprietățile OstroVit Colagen marin cu acid hialuronic și vitamina C:

 • Colagenul întărește sinteza fibrelor de colagen

 • Colagenul întărește oasele și articulațiile

 • Colagenul menține fermitatea, elasticitatea și nuanța pielii corespunzătoare

 • Colagenul inhibă formarea ridurilor și a celulitei

 • Acidul hialuronic îndeplinește funcții de construcție și umple spațiile intercelulare

 • Acidul hialuronic poate contribui la întârzierea îmbătrânirii pielii

 • Acidul hialuronic poate contribui la buna funcționare a articulațiilor, oaselor și țesutului conjunctiv

 • Suplimentarea poate ajuta la creșterea elasticității pielii

Cum să utilizați?

Luați 1 porție (4 capsule) zilnic.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să inlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală. Nu consumați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs. A nu se lăsa la îndemană și vederea copiilor mici. Produsul nu este indicat copiilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează.

Informații Nutriționale

Ingrediente active

Per porție (4 capsule)

% VNR*

Colagen din pește

2200 mg

-

Acid hialuronic

120 mg

-

Vitamina C

80 mg

100

*Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011

Ingrediente: Peptide de colagen hidrolizat din pește; hialuronat de sodiu(acid hialuronic); acid L-ascorbic (vitamina C); înveliș capsulă (agent de încărcare: hidroxipropilmetilceluloză).

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, alune, alte nuci, semințe de susan, ovăz, ouă, crustacee.

Cantitate
120 tablete/capsule
Brand
OstroVit