• -25%
OstroVit Spirulină 1000mg 90 tablete
search
  • OstroVit Spirulină 1000mg 90 tablete
  • OstroVit Spirulină 1000mg 90 tablete

OstroVit Spirulină 1000mg 90 tablete

5902232619331
30,00 lei
22,50 lei Salvezi 25%

OstroVit Spirulină este un supliment alimentar sub formă de tablete care conțin extract de spirulină. Spirulina este o algă verde-albastră care crește în lacuri și alte rezervoare de apă dulce. Spirulina este cunoscută și folosită încă din antichitate în medicina populară. Ea aparține grupului de superalimente deoarece are în compoziția sa cantități foarte mari de nutrienți care influențează pozitiv corpul nostru.

  • Conține 45 de porții per flacon

  • 1000mg spirulină per porție

  • 1 porție = 2 tablete

Cantitate
90 tablete/capsule
Brand
OstroVit

Beneficii Ostrovit Spirulină 1000mg

Spirulina se caracterizează prin cea mai mare cantitate de proteine ​​din toate plantele comestibile cunoscute. Este o sursă de proteine ​​complete cu 18 aminoacizi. Proteina reprezintă aproximativ 60-70% din greutatea uscată a spirulinei și, prin urmare, mai este numită și „carne verde”.

Poate fi un produs excelent pentru persoanele care urmăresc o dietă ce limitează consumul de produse din carne sau proteine ​​din lapte, de exemplu vegetarieni. Poate fi, de asemenea, o sursă alternativă foarte bună de peptide pentru persoanele cu intoleranță la proteine ​​sau la alte produse cu conținut proteic ridicat.

Spirulina este bogată în mai multe forme de sulf, ceea ce poate fi simțit în gustul său, acesta fiind aseamănător cu cel de ouă fierte. Acesta este un alt ingredient important care ajută la întărirea sistemului imunitar, precum și la îmbunătățirea stării pielii. Colorantul albastru conținut în spirulină se caracterizează prin proprietăți de curățare, deoarece poate ajuta la detoxifierea organismului, în special la persoanele care abuzează de alcool sau fumează țigări.

Proprietăți

  • Susține procesele de curățare a corpului de metale grele

  • Ajută la întărirea sistemului imunitar ca urmare a creșterii producției de limfocite T și B

  • Are efecte alcalinizante asupra organismului

  • Ajută la scăderea glicemiei

Cum să utilizați?

Consumați o porție (2 tablete) de 2 ori pe zi.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice Per porție (2 tablete) Per 2 porții (4 tablete)
Spirulină 1000mg 2000mg

Ingrediente: Pulbere de alge - spirulină (Arthrospira platensis); agent de încărcare: celuloză microcristalină; agenți antiaglomeranți: fosfat de calciu, dioxid de siliciu, săruri de magneziu.

Cantitate
90 tablete/capsule
Brand
OstroVit