Carnitină Evogen Carnigen Plus Mango Lemonade 81.5g
search
  • Carnitină Evogen Carnigen Plus Mango Lemonade 81.5g

Carnitină Evogen Carnigen Plus Mango Lemonade 81.5g

817189025409
167,00 lei
  • Cea mai nouă tehnologie de formulare a carnitinei

  • Conține 4 tipuri de carnitina

  • Gust delicios

  • 50 porții per flacon

  • 100mg cafeină per porție

Cantitate
82g
Brand
Evogen Nutrition
Ultimele produse in stoc

Despre Evogen Carnigen Plus

Evogen Nutrition este cunoscut pentru inovația pura si pentru suplimentele puternice. Carnigen™ Plus este cel mai recent amestec de carnitină puternică și ultra-premium, care utilizează cea mai noua tehnologie de formulare a carnitinei pentru a transforma grăsimea în energie. Pentru a îmbunătăți absorbția și a aprinde matricea precisă a carnitinei, Carnigen ™ Plus conține vitamine, minerale și potențiatori de biodisponibilitate pentru a-și dezlănțui efectele puternice. Este soluția perfectă pentru pierderea în greutate, înainte de cardio sau antrenament. Hany Rambod a conceput soluția finală de carnitină care cuprinde un amestec de patru forme de carnitină pentru a vă ajuta să duceți fizicul la următorul nivel. În plus, are și un gust delicios.

Diferența amestecului Evogen Carnigen Plus

Fiecare formă de carnitină selectată pentru Carnigen Plus a fost evaluată pe baza eficacității și a potenței. Unele forme de carnitină au o biodisponibilitate slabă, ceea ce înseamnă că, corpul nu le poate absorbi cu ușurință. La crearea Carnigen Plus, au fost alese doar cele mai bune forme și apoi combinate cu cofactori cheie pentru a asigura efectul maxim.

L-CARNITINĂ TARTRAT - această forma de carnitina este cunoscută pentru că are o biodisponibilitate excelentă. O multitudine de cercetări ii susțin rolul în furnizarea de energie celulară și recuperarea după terminarea exercițiilor fizice. Cercetările au arătat că această formă este superioară in asistarea oxigenării musculare în timpul și dupa exercițiu.

ACETIL L-CARNITINĂ - s-a demonstrat ca această formă extrem de puternică a carnitinei susține nivelul de energie al creierului si promovează concentrarea. Este cea mai bună forma de carnitină pentru a oferi sprijin antioxidant sistemului nervos central.

L-CARNITINĂ FUMARAT - cunoscuta drept o forma extrem de stabilă de carnitină, pune în miscare acizii grași și ajută în transportarea acestora prin membranele mitocondriale în mitocondrii pentru producerea de energie.

L-CARNITINĂ OROTAT - considerat un progres tehnologic, s-a dovedit că acest compus ionic foarte stabil are un efect pozitiv asupra nivelului de zahăr din sânge. Când încercați să pierdeți grăsime, nivelul de zahăr din sânge trebuie să fie scăzut pentru a menține arderea grăsimilor ridicată, ceea ce face ca acesta sa fie un agent cheie pentru arderea grăsimilor. Ca toate formulele create de Evogen Nutrition, această formulare a provenit din ani de testări și eroare și a fost perfecționată în timp ce a fost utilizată pentru a sprijini siluetele de top din întreaga lume. Indiferent dacă combinați cu Lipocide IR™ pentru o ardere rapidă a grăsimilor sau luați pe cont propriu pentru pierderea de grăsimii fără stimulenți, combinația de efect, gust și preț a lui Carnigen nu poate fi învinsă.

CAFEINĂ ANHIDRĂ - s-a demonstrat că cofeina îmbunătățește energia și termogeneza. Este coloana vertebrală a multor formulări, iar Evogen Nutrition nu se teme să vă arate cât de multă se află în produs. În Carnigen PLUS, doar 100 mg pe porție vă permite să vă creați propriile amestecuri, fie că folosiți una, două sau trei porții odată, fie că le combinați cu alte produse Evogen.

Pentru rezultate optime de pierdere de grăsime, combinați Carnigen™ cu Lipocide IR™, acceleratorul metabolic de la Evogen. Acesta este cel mai bine utilizat într-o stare de post cardio pentru a accelera pierderea de grăsime prin utilizarea grăsimii corporale stocate pentru energie. Luați 1-2 porții de Carnigen cu 1-2 porții de Lipocide IR cu 20-30 de minute înainte de a efectua cardio pe stomacul gol. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați combinația de ardere rapidă a grăsimilor în combinație cu un antrenament det tip HIIT.

La fel ca toate formulările create de Evogen Nutrition, această formulă a venit din ani de încercări și erori și a fost perfecționată în timp ce a fost folosită pentru a susține fizicul de top din întreaga lume. Indiferent dacă combinați cu Lipocide IR™  pentru o ardere rapidă a grăsimilor sau luați singur pentru o pierdere de grăsime fără stimulente, combinația de efect, gust și preț a Carnigen, nu poate fi depășită! 

Cum să utilizați?

Ca supliment alimentar, luați o porție (1.63g). Se amestecă 1 porție cu 120ml de apă rece și se consumă imediat. Pentru cele mai bune rezultate, luați cu 20-30 de minute înainte de antrenament sau adăugați la băutura dvs. de refacere dupa antrenament. În timpul antrenamentului și pe parcursul zilei, este recomandat sa beți multă apă.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

Per porție (1.63g)

Vitamina B6 (piridoxina HCL)

1mg (50% VNR*)

Acid pantotenic

3mg (30% VNR*)

Calciu

19mg

Fosfor

2.7mg

Magneziu

3.3mg

Amestec Carnigen (L-carnitina L-tartrat, L-carnitina fumarata, acetil L-carnitina HCL, L-carnitina orotata)

1000mg

Cafeină anhidră

100mg

Extract de piper negru 95% Bioperine

2.5mg

Ingrediente: Amestec Carnigen (L-carnitină L-tartrat; acetil L-carnitină, fumarat de L-carnitină, orotat de l-carnitină); acid citric; aromă naturală și artificială (zmeură albastră, limonadă de piersică-mango); cafeină anhidră; silicat de calciu; sucraloză; trimagneziu fosfat; indulcitor: sucraloză; dioxid de siliciu; vitamina B5; extract de piper negru; vitamina B6.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este contraindicat minorilor. Produsul este contraindicat femeilor însarcinate sau care alăptează. A nu se lasa la îndemana și vederea copiilor mici. Produsul nu este considerat că şi un înlocuitor pentru o dietă normală. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. Protejați de îngheț și de lumina directă a soarelui.

Cantitate
82g
Brand
Evogen Nutrition