QNT L-Carnitină Shot 3000mg 80ml
search
  • QNT L-Carnitină Shot 3000mg 80ml

QNT L-Carnitină Shot 3000mg 80ml

5404017400191
6,50 lei
  • 3000mg L-carnitină per shot

  • nu conține zahăr

Aroma
Red Fruits
Cantitate
60ml
Brand
QNT

QNT L-Carnitină Shot 3000mg Fructe Roșii 80ml 

QNT L-CARNITINE SHOT 3000mg este un supliment alimentar care conține L-carnitină de cea mai bună calitate, pentru a garanta cel mai eficient efect. L-carnitina a fost descoperită la începutul anilor 1990 și a fost studiată încă de atunci datorită efectelor sale asupra metabolismului uman.

L-carnitina este o moleculă utilizată de organism pentru a transporta grăsimile în interiorul celulelor, pentru a fi utilizată de mitocondrii la producerea energiei. Fără carnitină, organismul nu poate utiliza grăsimile ca sursă de energie și este forțat să utilizeze doar carbohidrații. Capacitatea organismului de a produce carnitină este limitată, de aceea multe persoane o consumă ca supliment alimentar.

L-carnitina este un supliment alimentar foarte popular, consumat pe scară largă în domeniul culturismului și al fitness-ului, dar și în multe alte sporturi, atât de sportivi începători, cât și de sportivi profesioniști, care au o nevoie de energie foarte intensă și prelungită. De obicei, sportivii consumă carnitină înainte de antrenament, pentru a beneficia pe deplin de numeroasele sale efecte pozitive asupra antrenamentului lor și pentru competiții.

A fost utilizată forma lichidă deoarece garantează o livrare foarte rapidă a ingredientelor active, mult mai rapidă decât tabletele sau capsulele, care trebuie să fie descompuse în sistemul digestiv. QNT L-CARNITINE SHOT 3000 nu conține zahăr, pentru a-și îmbunătăți proprietățile, fiind astfel perfectă pentru oricine, chiar și pentru cei care țin o dietă strictă sau scăzută în carbohidrați. Aroma gustoasă de fructe roșii este perfectă pentru un supliment care trebuie să fie ușor de consumat înainte sau după un efort intens, atunci când este dificil să consumi anumite alimente. Datorită dimensiunii mici, este ușor de transportat și o poți lua oriunde cu tine, ca să o ai pregătită pentru următorul antrenament!

Cum să utilizați

Utilizare recomandată: consumaţi o fiolă pe zi cu 30 de minute înainte de activitatea fizică. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. 

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

 Valori specifice

per 20ml

per 100ml

Valoare energetică

4.25kj/1kcal

21.25kj/5kcal

Lipide

0g

0g

 - din care saturate

0g

0g

Carbohidrați

< 0.1g

< 0.5g

 - din care zaharuri

< 0.1g

< 0.5g

Proteine

0g

0g

Sodiu

0.01g

0.05g

L-carnitină 

750mg

3750mg

Ingrediente: apă, L-carnitină, acidifiant: acid citric, regulator de aciditate: citrat de sodiu, aromă, îndulcitor: sucraloză, conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu.

Aroma
Red Fruits
Cantitate
60ml
Brand
QNT