• -20%
Colagen Marin 60 Jeleuri Fără Zahăr - The Collagen Company
search
 • Colagen Marin 60 Jeleuri Fără Zahăr - The Collagen Company
 • Colagen Marin 60 Jeleuri Fără Zahăr - The Collagen Company
 • Colagen Marin 60 Jeleuri Fără Zahăr - The Collagen Company

Colagen Marin 60 Jeleuri Fără Zahăr - The Collagen Company

5070000873046
120,00 lei
96,00 lei Salvezi 20%
 • Până la 600mg de colagen marin pur pe porție
 • 5000% din necesarul zilnic de vitamina B7 (biotina)
 • Concentrație ridicată de zinc și vitaminele C și E
 • Complet ără zahăr
 • Nu conține gelatină
 • Cea mai mare concentrație posibilă - 300 mg de colagen marin per jeleu
 • 1 pachet = 30 de zile de suplimentare
Cantitate
60 jeleuri
60 tablete/capsule
Brand
The Collagen Company

Despre Colagenul Marin 60 Jeleuri

COLAGEN MARIN sub formă de Jeleuri fără zahăr sau potențiatori artificiali. Acestea sunt în deplină concordanță cu valorile companiei. Jeleurile cu colagen marin nu conțin carbohidrați sau gelatină, ceea ce le face ideale pentru orice dietă. Ele oferă ingrediente active valoroase într-o formă delicioasă. Sunt o gustare sănătoasă și funcțională care nu crește nivelul de zahăr din sânge.

Jeleurile cu colagen marin sunt o formă modernă și delicioasă de suplimentare cu colagen. Colagenul marin Rousselot® din jeleurile de la The Collagen Company® este ușor de absorbit de organism, iar consumul regulat ajută la suplinirea deficiențelor de proteine din alimentație.

Ce face ca Jeleurile cu Colagen Marin să fie speciale?

 1. Colagen marin cu concentrație mare - Colagenul nostru provine din pește și are o biodisponibilitate crescută.

 2. Biotina - Biotina, cunoscută și sub numele de vitamina B7, este esențială pentru buna funcționare a organismului și pentru producția de cheratină, o proteină care este o componentă esențială a părului, pielii și unghiilor. În plus, biotina poate contribui la afecțiunile pielii și la sănătatea tractului gastrointestinal.

 3. Vitaminele C și E - Atât vitamina C, cât și E sunt antioxidanți puternici. Acestea ajută la neutralizarea radicalilor liberi dăunători din organism, care pot contribui la bolile cronice și la procesul de îmbătrânire. Vitamina C este crucială pentru producția de colagen, o proteină care ajută la menținerea pielii ferme și sănătoase.

 4. Zinc - Zincul este un mineral esențial care îndeplinește multe funcții în corpul nostru, iar aportul său adecvat este esențial pentru menținerea sănătății. Acesta susține sistemul imunitar, ajută la menținerea sănătății pielii prin promovarea vindecării rănilor și a producției de colagen.

 5. Formulă fabricată 100% în Italia - Produsele The Collagen Company sunt fabricate 100% în Italia. Cu o echipă internațională de cercetare și dezvoltare cu sediul la Londra, puteți fi siguri că produsul pe care îl utilizați este la cel mai înalt standard global.

Proprietățiile ingredientelor din Jeleurile cu Colagen Marin The Collagen Company

 • Colagenul marin se caracterizează prin conținutul său ridicat de aminoacizi, cum ar fi glicina și prolina, care sunt esențiale pentru reconstrucția țesuturilor, producerea de noi celule și sănătatea generală a organismului. Datorită proprietăților sale hidratante excepționale, acest acid este un mijloc eficient de combatere a semnelor de îmbătrânire a pielii. Colagenul marin din pește are o biodisponibilitate foarte bună, astfel încât este ușor de absorbit de către organism și, astfel, poate acționa în mod eficient asupra diferite țesuturi și organe.
 • Biotina este ușor de absorbit de organism și acționează ca un element constitutiv al proteinelor. Consumul regulat de suplimente cu biotină întărește unghiile, previne fragilitatea acestora și căderea părului și ajută, de asemenea, la rezolvarea problemelor de piele, cum ar fi acneea sau uscăciunea. De asemenea, biotina ajută procesul de regenerare a pielii, accelerând vindecarea rănilor și reducând apariția cicatricilor.
 • Vitamina C acționează ca un puternic antioxidant. De asemenea, poate ajuta la combaterea semnelor de îmbătrânire, cum ar fi ridurile și pierderea elasticității. Vitamina C reduce, de asemenea, hiperpigmentarea și îmbunătățește tonusul pielii.
 • Vitamina E ajută în procesele de regenerare a părului, accelerând creșterea acestuia și asigurând un aspect sănătos. De asemenea, ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, ceea ce îmbunătățește oxigenarea scalpului și hrănirea părului,
 • Zincul în calitatea lui de mineral esențial ajută la menținerea sănătății pielii, susține vindecarea rănilor și producția de colagen. Acesta poate contracara acneea și poate îmbunătăți aspectul general al pielii. Este, de asemenea, esențial pentru un păr și unghii sănătoase. Zincul participă la sinteza multor hormoni, inclusiv a insulinei, care ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge. De asemenea, joacă un rol în funcționarea creierului și poate contribui la îmbunătățirea memoriei și a capacității de concentrare.

Cui se adresează Colagenul Marin Jeleuri?

Este perfect pentru persoanele care respectă o dietă fără zahăr, potențiatori artificiali, carbohidrați și gelatină. Sunt foarte potrivite pentru cei care își doresc o modalitate delicioasă de a ingera ingrediente active fără a le crește nivelul de zahăr din sânge.

În plus, persoanele care caută să își completeze dieta cu colagen într-o formă modernă și gustoasă vor găsi aceste jeleuri ideale. De asemenea, sunt potrivite pentru cei care urmăresc să suplinească deficiențele de proteine din dieta lor prin consumul regulat de colagen marin Rousselot®, ușor de absorbit, prezent în jeleurile de la The Collagen Company®.

De ce să alegi jeleurile cu colagen marin?

 • Oferă o modalitate delicioasă, modernă de a vă completa dieta cu colagen, făcând-o o parte plăcută a rutinei zilnice.

 • Ajută la refacerea deficiențelor de proteine din dieta dumneavoastră, ceea ce poate sprijini sănătatea și bunăstarea generală

 • Sunt o opțiune de gustare mai sănătoasă care nu vă crește nivelul de zahăr din sânge, susținând o dietă echilibrată și un stil de viață mai sănătos

De ce varianta de jeleuri?

Am ales forma de guma de colagen din mai multe motive importante. În primul rând, jeleurile cu colagen sunt foarte practice și ușor de utilizat. Formula lor permite un consum convenabil, fără a fi nevoie să înghițiți tablete sau capsule mari, ceea ce este deosebit de benefic pentru persoanele care se luptă cu astfel de forme de suplimente.

În plus, jeleurile cu colagen sunt gustoase și plăcute de consumat. Aroma lor face ca suplimentarea cu colagen să fie mai plăcută pentru papilele gustative. Acest lucru este important, deoarece încurajează utilizarea regulată și menținerea unui obicei sănătos.

Un alt avantaj al jeleurilor cu colagen este posibilitatea de a adăuga alte ingrediente benefice. Acest lucru ne permite să furnizăm nu numai colagen, ci și vitamina C, E, biotină și zinc, care susțin sănătatea generală.

Cum să utilizați?

Consumați 1-2 jeleuri, de 2 ori pe zi, dimineața și seara. Aceasta modalitate poate fi modificată în baza recomandării specialistului dvs.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori Specifice

Per porție 6g (2 jeleuri)

VNR*%

Energie

71kJ/17kcal

Grăsimi

0g

Carbohidrați

0g

din care zaharuri

0g

Colagen Marin

600mg

Vitamina C

50mg

63%

Zinc

5mg

50%

Vitamina E

5mg

43%

Biotina

2.5mg

5000%

*Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011

Alte ingrediente: xilitol; pectină; erytritol; aromă naturală de pepene verde; colorant natural.

Cantitate
60 jeleuri
60 tablete/capsule
Brand
The Collagen Company