• -23%
OstroVit Creatine 3300 120 caps - Creatină Monohidrat
search
 • OstroVit Creatine 3300 120 caps - Creatină Monohidrat
 • OstroVit Creatine 3300 120 caps - Creatină Monohidrat informatii

OstroVit Creatine 3300 120 caps - Creatină Monohidrat

5903933913582
65,00 lei
50,05 lei Salvezi 23%

OstroVit Creatină Monohidrat 120 capsule este un supliment monocomponent de top ce conține creatină monohidrat cu un excelent nivel farmaceutic de micronizare. Creatina este un supliment cunoscut și utilizat pe scară largă. Eficacitatea sa a fost confirmată de numeroase studii științifice. Printre beneficiile creatinei se numără contribuția la dezvoltarea țesutului muscular, regenerarea eficientă a celulelor musculare și un plus de energie pentru antrenamente mai lungi și mai dure.

 • 120 capsule de creatină monohidrat per ambalaj

 • 40 de porții per ambalaj

 • aproximativ 3000mg Creatină per porție

 • 1 portie = 3 capsule

Cantitate
120 tablete/capsule
Brand
OstroVit

Despre OstroVit Creatine Monohydrate 120 capsule - Creatină monohidrat

Creatina este un compus chimic organic care apare în mod natural în corpul uman. Se sintetizează, de obicei, din produse de origine animală precum carne, ouă sau pește. Efectele sale benefice se bazează pe un mecanism simplu, care eliberează energie sub formă de molecule de ATP (adenozin trifosfat) cu energie ridicată prin descompunerea fosfocreatinei la nivelul mușchilor. Deși creatina este conținută și în alimente, pentru a ne satura 100% mușchii cu creatină, singura modalitate este suplimentarea constantă a acesteia.

Beneficiile OstroVit Creatina Monohidrat 120 capsule - Creatină monohidrat

Creatina monohidrat este, fără îndoială, un supliment extrem de eficient și sigur pentru sportivi. Are o serie de proprietăți valoroase, îmbunătățind capacitatea de răspuns la efort a mușchilor, dar demonstrând și efectul protector al creierului sau al mușchilor inimii. Mai jos regăsiți o listă cu unele dintre beneficiile suplimentării cu creatină:

 • Numeroase meta-analize demonstrează că folosirea acesteia contribuie la creșterea forței și a rezistenței la antrenament

 • Prin creșterea cantității de fosfocreatină din mușchi, aceasta mărește rezervele potențialului nostru energetic

 • Provocând retenția de apă în celulele musculare, creează un mediu anabolic ideal -> mușchi mai mari

 • Ne poate îmbunătăți în mod eficient bunăstarea și satisfacția generală, acționând direct asupra creierului nostru

 • Studiile au arătat că persoanele care utilizează creatină au obținut câștiguri mai mari sub formă de țesut muscular slab decât persoanele care nu au folosit-o.

Cum să utilizați?

Porția zilnică este de 3 capsule.

În zilele de antrenament, luați câte o porție zilnică după antrenament.

În zilele fără antrenament, o porție dimineața, după trezire.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

Per porție 3 capsule

Monohidrat de creatină

3300mg

din care creatină

2904mg

Ingrediente: monohidrat de creatină; capsulă (gelatină, apă purificată).

Alergeni: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte nuci, semințe de susan, ovăz, ouă, crustacee, pește.

Cantitate
120 tablete/capsule
Brand
OstroVit