• -20%
Tablete de Hidratare SiS GO Hydro Berry
search
  • Tablete de Hidratare SiS GO Hydro Berry

Tablete de Hidratare SiS GO Hydro 20 tablete

5025324005604
40,00 lei
32,00 lei Salvezi 20%

Tablete efervescente cu electroliți și conținut redus de calorii pentru hidratare în timpul antrenamentelor și al competițiilor

  • Sursă rapidă de hidratare cu conținut aproape nul de calorii

  • Fiecare tub conține 20 de tablete cu niveluri precise de electroliți

  • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport*

Acest produs este potrivit pentru: vegetarieni, vegani, celiaci. Nu conține: lactoză, gluten, cereale, nuci sau aspartam.

Aroma
Aroma
Diverse Arome
Cantitate
20 tablete efervescente
Brand
Science in Sport
Testat Informed Sport
DA

Despre Tablete de hidratare SiS GO Hydro 

Tabletele efervescente SiS Go Hydro sunt făcute pentru a asigura o hidratare eficientă ce duce la performanțe sportive înalte. Acestea se dizolvă rapid în apă plată, au un conținut aproape nul de calorii, fiind o versiune foarte practică și ușor de folosit.

Corpul reține mai bine lichide atunci când sunt consumate împreună cu săruri. Acest produs furnizează necesarul corpului de sodiu la o concentrație specifică (30mmol/L), fiind demonstrat științific faptul că astfel are loc o hidratare superioară în comparație cu apa.

Beneficii

În timpul exercițiilor moderate sau intense, corpul uman produce până la 2 litri de transpirație pe oră în funcție de condtiile atmosferice. Prin transpirație se elimină electroliți esențiali, printre care și sodiu. Sodiul, cel mai important electrolit, ajută la diminuarea senzației de sete, îmbunătățește gustul și facilitează absorbția și retenția lichidelor.

Dacă pierderile de fluide și electroliți nu sunt înlocuite, se produce deshidratarea, o cauză principală a oboselii. Odată cu deshidratarea crește temperatura corpului precum și ritmul cardiac, iar rezervele de carbohidrați se epuizează mai rapid, dându-ne senzația că exercițiul devine mai intens.

SiS Go Hydro ajută la prevenirea acestor stări, având totodată scopul de a ne ajuta să nu pierdem mai mult de 2% din greutatea corpului în timpul efortului.

*SiS Go Hydro este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: https://sport.wetestyoutrust.com/supplement-search/science-sport/hydro

Cum să utilizați?

Cât să folosim?

1 tabletă dizolvată în 500 ml de apă. Nu consumați mai mult de 4 tablete pe zi.

Când să folosim?

Cu 2-3 ore înainte de evenimentele sportive pentru hidratare

În timpul evenimentelor sportive – 500-1000ml pe oră în funcție de condiții

Durata efectului

Aproximativ o oră

Recomandare de utilizare

Consumați 500ml băutură cu 2-3 ore înainte de antrenamente sau competiții. În timpul exercițiilor de durată mai scurtă, care nu necesită consumul de carbohidrați, consumați 500ml de bătură pe oră. Dacă urmăriți să combinați hidratarea și energizarea, folosiți, pe lângă tabletele pentru hidratare, gelurile energizante SiS.

Acesta nu este un produs conceput pentru pierderea în greutate.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Pentru aroma de Lămâie

Valori specifice

Per tabletă 4.2g

Per 100g

%VNR* per tabletă

Energie

32kj/7kcal

758kj/177kcal

Proteine

<0.5g

<0.5g

Carbohidrați

0.7g

16g

din care zaharuri

<0.5g

0.9g

Grăsimi

<0.5g

0.3g

din care grăsimi saturate

<0.1g

<0.1g

Sare

870mg

20.6g

Vitamine și minerale

Vitamina B1 (Tiamină)

0.2mg

4.8mg

18%

Vitamina B2 (Riboflavină)

0.3mg

7.1mg

21%

Vitamina B6

0.4mg

9.5mg

28%

Ingrediente: acid citric, electroliți 37% (bicarbonat de sodiu, clorură de sodiu, carbonat de calciu, clorură de potasiu, trifosfat de calciu, carbonat de magneziu), sorbitol, inulină, extract de ceai verde (2.3%), arome naturale, amidon, îndulcitor (sucraloză), vitamine (hidroclorură de piridoxină, riboflavină, hidroclorură de tiamină).

Potrivit pentru vegani, celiaci, vegetarieni.

Aroma
Diverse Arome
Cantitate
20 tablete efervescente
Brand
Science in Sport
Testat Informed Sport
DA