• -20%
Gel Energizant GU Energy Original Orange 32g
search
 • Gel Energizant GU Energy Original Orange 32g
 • Gel Energizant GU Energy Original 32g

Gel Energizant GU Energy Original 32g

0307694931109
13,00 lei
10,40 lei Salvezi 20%

Pentru a evita epuizarea în timpul efortului avem nevoie de o sursă portabilă de carbohidrați ușor digerabili. Gelurile GU Original Energy oferă energie rapid într-o formulă eficientă pentru a satisface cerințele tuturor tipurilor de activitate fizică

 • 22g carbohidrați din 2 surse per gel

 • 125mg sodiu & 450mg BCAA per gel

 • Toate aromele sunt certificate vegan, fără gluten

 • Testat si certificat prin programul Informed Choice*

 • Conținut variabil de cafeină: Fără cafeină - Strawberry Banana, Birthday Cake, Lemon Sublime, Campfire S'mores; 20mg cafeină per gel - Salted Caramel, Vanilla Bean, Tri Berry, Mandarin Orange; 40mg cafeină per gel - Jet Blackberry, Espresso Love, Caramel Macchiato.

Aroma
Aroma
Diverse Arome
Cantitate
32g
Brand
GU
Testat Informed Sport
DA

Despre gelul energizant GU Energy Gel Original 32g

Te ajută să rezolvi problema epuizării

Gelurile GU Energy sunt create pentru a furniza atât energie, cât și nutrienți cheie, cum ar fi electroliții și aminoacizii cu scopul de a vă menține starea optimă în timpul efortului. Gelurile GU vă ajută să vă mențineți energia și puterea pe tot parcursul efortului. Amestecul precis de carbohidrați complecși și simpli vă va alimenta astfel încât să vă simțiți bine pentru mai mult timp. Varietatea imensă de arome delicioase vă va scuti de stresul aromelor, astfel încât să vă puteți respecta planul de nutriție și să continuați efortul.

De ce să folosiți gelul GU Energy Original?

Gelurile energizante GU oferă ingredientele de care aveți nevoie, ambalate într-o formă gustoasă, portabilă și ușor de digerat. Când te antrenezi, ai nevoie de calorii ușor de digerat din carbohidrați care oferă energie imediată și susținută, reducând în același timp riscul de stres gastro-intestinal. Când ești plin de energie, te simți mai bine și faci mai bine!

Povestea GU - Deținut și fabricat de familie în Berkeley, California

În urmă cu peste 26 de ani, Dr. Bill Vaughan a făcut primul gel energizant cu care să-și ajute fiica sa ultramaratonistă să obțină combustibilul de care avea nevoie pentru eforturile ei lungi prin munți. 

Toate gelurile GU sunt încă produse la sediul din Berkeley, California, iar dacă sunteți vreodată în cartier, vă așteaptă să le faceți o vizită!

Beneficiile gelurilor GU Energy

Conțin aminoacizi -  pot contribui la reducerea oboselii mentale și pot ajuta la reducerea leziunilor musculare în timpul exercițiilor fizice

Conțin carbohidrați - oferă energie gata de utilizat pentru sportivi și pot întârzia epuizarea prin economisirea depozitelor de glicogen

Conțin cafeină (până la 40mg în funcție de aromă) - ajută la îmbunătățirea performanței prin creșterea concentrării în timpul antrenamentelor sau a curselor

Cum să utilizați?

 1. Pentru eforturi de până 1h (60min), este foarte important să începi bine hidratat și energizat. Consumă un Gel energizant GU cu 5 minute înainte să începi pentru un boost de energie. Hidratarea este ideal să fie făcută în orele premergătoare, nu fix înainte de start.

 2. Pentru eforturi între 1-2h (60-120min) este important să te realimentezi pe parcurs. Consumă un Gel energizant GU cu 5 minute înainte să începi și apoi câte un alt gel la fiecare 45 min. Hidratați-vă cu până la 900ml apă pe parcurs pentru a-ți ajuta organismul să proceseze substanțele și să-ți menții musculatura alimentată.

 3. Pentru eforturi mai lungi, de 2-3h (120-180min): pe măsură ce durata efortului crește, și nevoile sunt tot mai mari. Consumă un Gel energizant GU cu 5 minute înainte să începi și apoi câte un alt gel la fiecare 45 min. Combină cu gelurile ROCTANE pentru a aduce un plus de aminoacizi BCAA în musculatură și mai mulți electroliți pentru hidratare. Adaugă electroliți folosind tablete efervescente cu electroliți esențiali pentru eforturile prelungite. Caută să consumi în jur de 1.4 litri de lichide pentru un efort de 3 ore.

 4. Pentru eforturile lungi (de 3-4h), este imposibil să înlocuiești tot ceea ce consumi, dar îți poți maximiza performanța prin consumarea unei cantități cât mai mari pe care organismul tău o poate procesa. Ca direcție de bază, folosește un gel energizant GU ROCTANE cu 5 minute înainte să începi și apoi câte un alt gel la fiecare 45 min. Suplimentarea cu băuturile energizante GU ROCTANE Energy Drink te pot ajuta să te alimentezi în timpul hidratării și vor venii cu un plus de aminoacizi BCAA pentru a-ți susține musculatura în timpul efortului. Caută să folosești în jur de 5 geluri și până la 1.8 litri de băuturi lichide (apă sau băutură energizantă cu electroliți).

 5. Pentru eforturile de peste 5 ore, tot ceea ce poți face este să îți maximizezi performanța prin consumarea unei cantități cât mai mari pe care organismul tău o poate procesa. Ca direcție de bază, folosește un gel energizant GU ROCTANE cu 5 minute înainte să începi și apoi câte un alt gel la fiecare 45 min. Suplimentarea cu băuturile energizante GU ROCTANE Energy Drink te pot ajuta să te alimentezi în timpul hidratării și vor venii cu un plus de aminoacizi BCAA pentru a-ți susține musculatura în timpul efortului.

*GU Energy Gel Salted Caramel 32g este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Choice. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: https://choice.wetestyoutrust.com/supplement-search/gu-energy-labs/gu-energy-gel

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Pentru aroma Salted Caramel

Valori specifice

Per gel (32ml)

Energie

418kj/100kcal

Grăsimi

0.0g

din care grăsimi saturate

0.0g

Carbohidrati

22g

din care zaharuri

7g

Proteine

0g

Sodiu

125mg

Potasiu

40mg

Calciu

20mg

L-leucina

385mg

L-valina

50mg

L-izoleucina

15mg

Ingrediente (Salted Caramel): maltodextrina; apa; fructoza; l-leucina; sare de mare; citrat de potasiu; citrat de sodiu; acid citric; carbonat de calciu; l-valina; arome naturale; extract de frunze de ceai verde (Camelia sinensis)(conține cafeină); guma gellan; l-isoleucina; ulei de floarea-soarelui; conservanti: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu.

Aroma
Diverse Arome
Cantitate
32g
Brand
GU
Testat Informed Sport
DA