Applied Nutrition Endurance Velocity Fuel Isotonic Breathe Gel 60ml
search
  • Applied Nutrition Endurance Velocity Fuel Isotonic Breathe Gel 60ml
  • Applied Nutrition Endurance Velocity Fuel Isotonic Breathe Gel 60ml

Applied Nutrition Endurance Velocity Fuel Isotonic Breathe Gel 60ml

0658556043509
10,00 lei
  • 23g carbohidrați per gel

  • sursă rapidă de energie

  • isotonic

  • Conține tehnologia BreatheEasy™

  • Fără zahăr

  • Testat prin programul Informed Sport

Aroma
Aroma
Diverse Arome
Cantitate
60ml
Brand
Applied Nutrition
Testat Informed Sport
DA

Despre Applied Nutrition Endurance Isotonic Breathe Gel 60ml

Gelurile energizante Endurance Velocity-Fuel Breathe oferă 23 g de carbohidrați cu absorbție rapidă, la care se adaugă formula unică Breathe Easy™ de la Applied Nutrition, extrem de populară în rândul utilizatorilor care doresc să crească aportul de oxigen în timpul exercițiilor fizice. 

Cum să utilizați? 

Consumați 1-3 geluri la 60 de minute în timpul exercițiilor fizice pentru a maximiza utilizarea carbohidraților și pentru a susține performanța în timpul exercițiilor fizice. Pentru a fi eficiente, gelurile Velocity-Fuel nu trebuie consumate cu apă. Asigurați-vă că vă mențineți hidratat.

Atenție!

Consultați un specialist înainte de a utiliza acest produs dacă aveți sub 18 ani, sunteți gravidă sau alăptați un copil sau dacă aveți orice afecțiune medicală cunoscută sau suspectată și dacă luați orice medicament cu prescripție medicală sau OTC. A nu se utiliza ca înlocuitor al unei diete variate și al unui stil de viață sănătos. Păstrați acest produs într-un loc răcoros și uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu depășiți doza recomandată de utilizare.

Testat pentru sportivi - INFORMED SPORT 

Fiecare lot al acestui produs este testat pentru substanțe interzise în cadrul programului internațional Informed-Sport. Produsele sunt supuse unor teste riguroase la un laborator acreditat ISO 17025 pentru a oferi cel mai înalt nivel de siguranță pentru sportivii testați.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Informații nutriționale

Per porție/gel (60ml)

Energie

399kJ/95.5 kcal

Grăsimi

0g

din care saturate

0g

Carbohidrați

23.1g

din care zaharuri

0g

Fibre

0g

Proteine

0g

Sare

0.01g

Ingrediente: apă; maltodextrină (33%); lactat de magneziu; gumă de xantan; regulatori de aciditate: acid citric, citrat trisodic; aromă naturală; aromă: BreatheEasy™; conservanți: sorbat de potasiu; benzoat de sodiu; îndulcitor: sucraloză; clorură de sodiu.

Aroma
Diverse Arome
Cantitate
60ml
Brand
Applied Nutrition
Testat Informed Sport
DA