• -20%
SiS GO Isotonic Energy Gel 60ml
search
  • SiS GO Isotonic Energy Gel 60ml

Gel Energizant SiS GO Isotonic Energy Gel 60ml

5025324002252
10,00 lei
8,00 lei Salvezi 20%

Primul gel energizant cu adevărat izotonic! Nu necesită a fi consumat cu apă!

  • 22 de grame de carbohidrați per gel

  • Sursă rapidă de energie

  • Conținut redus de zahăr: doar 0,6 grame per gel

Acest produs este potrivit pentru: vegetarieni, vegani, celiaci. Nu conține: lactoză, gluten, cereale, nuci sau aspartam.

Aroma
Aroma
Diverse Arome
Cantitate
60ml
Brand
Science in Sport
Testat Informed Sport
DA
În stoc

SiS Go Isotonic Energy Gel 60ml

SiS Go Isotonic Energy Gel este primul gel izotonic din lume ce reușește să furnizeze cu success o cantitate satisfăcătoare de carbohidrați ușor digerabili (22 de grame) pentru energizarea în timpul exercițiilor.

Este făcut pentru a fi consumat fară apă, reducând astfel riscul de balonare care poate apărea din cauza consumului excesiv de lichide.

Beneficii

Epuizarea rezervelor de carbohidrați este una din principalele cauze ale oboselii. Livrarea adițională de carbohidrați in timpul exercițiilor este o metodă recunoscută pentru prevenirea stării de oboseală și îmbunătățirea performanțelor și a timpilor de cursă.

Formula izotonică facilitează absorbția rapidă și eliminarea rapidă din stomac, furnizând energia necesară într-un timp foarte scurt. Gelurile izotonice SiS sunt foarte practice și pot fi cărate cu ușurință în timpul eforturilor (alergărilor) lungi, fără a avea nevoie de sticle suplimentare cu lichide.

SiS Go Isotonic Energy Gel este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: https://sport.wetestyoutrust.com/supplement-search/science-sport/go-isotonic-energy-gel

Cum să utilizați

Cât să folosim?

Consumați 1-3 geluri per oră

Când să folosim?

Un gel după primele 40 de minute de efort, după care până la 3 geluri pe oră

Durata efectului

Fiecare gel echivalează cu 20 de minute de energie

Recomandare de utilizare

Consumați 1-3 geluri pe oră pentru a obține un aport de aproximativ 60 de grame de carbohidrați ușor digerabili. Având în vedere importanța hidratării, gelurile izotonice SiS pot fi folosite împreună cu tabletele pentru hidratare SiS sau împreună cu băuturile energizante cu electroliți SiS pentru a crea o combinație de energie și hidratare corespunzătoare în timpul exercițiilor.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Pentru aroma Tropical

Valori specifice

Per gel (60ml)

Per 100ml

Energie

368kj/87kcal

613kj/144kcal

Proteine

0.0g

0.0g

Carbohidrați

22g

36g

din care zaharuri

0.6g

1.0g

Grăsimi

0.0g

0.1g

din care grăsimi saturate

0.0g

0.0g

Fibre

0.0g

0.1g

Sodiu

0.01g

0.1g

Ingrediente: apă, maltodextrină din porumb (33%), arome naturale, agenți de îngroșare (gumă gellan, gumă xanthan), regulatori de aciditate (acid citric, citrat de sodiu), conservanți (benzonat de sodiu, sorbat de potasiu), îndulcitor (acesulfam K), sodiu (clorură de sodiu), antioxidant (acid ascorbic).

Potrivit pentru vegani, celiaci, vegetarieni.

Aroma
Diverse Arome
Cantitate
60ml
Brand
Science in Sport
Testat Informed Sport
DA