OstroVit Colagen Marin și Ulei MCT din Cocos 90 capsule
search
  • OstroVit Colagen Marin și Ulei MCT din Cocos 90 capsule
  • OstroVit Colagen Marin și Ulei MCT din Cocos 90 capsule

OstroVit Colagen Marin și Ulei MCT din Cocos 90 capsule

5903933908847
50,00 lei

OstroVit Colagen Marin și Ulei MCT din Cocos este un supliment alimentar sub formă de capsule care conține 3 ingrediente active - colagen din pește, ulei MCT din Cocos și vitamina C.

  • Colagen marin

  • Ulei MCT din Cocos

  • 1 porție = 2 capsule 

  • 45 zile de utilizare per flacon

Cantitate
90 tablete/capsule
Brand
OstroVit

Despre OstroVit Colagen Marin și Ulei MCT din Cocos 90 capsule

OstroVit Marine Collagen & MCT Oil din nucă de cocos este un supliment alimentar sub formă de capsule care conține 3 ingrediente active - colagen din pește, ulei MCT din ulei de cocos și vitamina C. Produsul a fost creat pentru toți cei care țin la aspectul frumos și sănătos al pielii lor și pentru cei care fac sport, după accidentări sportive sau exerciții fizice intense, pentru a regenera articulațiile deteriorate. Adăugarea uleiului MCT din nucă de cocos va fi apreciată și de cei care au grijă de silueta lor. 

OstroVit Colagen Marin și Ulei MCT din Cocos 90 capsule

Ingredientele conținute în OstroVit Colagen Marin și Ulei MCT din Cocos

Colagen - Este una dintre cele mai importante proteine regăsite în corpul uman. Este prezentă în aproape toate țesuturile umane. Este o componentă esențială pentru piele, tendoane, oase, articulații și corneea ochiului, printre altele. Ea influențează coeziunea, rezistența și elasticitatea țesutului conjunctiv. Activitatea fizică crescută intensifică procesul de distrugere a colagenului, motiv pentru care suplimentarea acestuia în timpul exercițiilor fizice și antrenamentelor intensive este foarte importantă. O carență de colagen poate provoca tulburări de mișcare, rigidizarea articulațiilor și dureri de spate, apariția ridurilor, celulită și scăderea hidratării și fermității pielii. Cea mai benefică formă de suplimentarea este reprezentată de peptidele de colagen din pește de tip I cu adaos de vitamina C. 

Uleiul MCT - Derivat din uleiul de nucă de cocos, care este sursa sa cea mai valoroasă. MCT înseamnă acizi grași cu lanț mediu, care se disting prin procesul lor unic de absorbție și digestie. Datorită proprietăților lor benefice, cum ar fi asigurarea unei doze substanțiale de energie, reducerea greutății corporale, asigurarea unei senzații de sațietate de lungă durată, efecte semnificative în tratamentul bolilor gastrointestinale și efecte antibacteriene, sunt folosite de persoanele active din punct de vedere fizic, de persoanele care își urmăresc greutatea sau de cele cu probleme gastrointestinale. 

Vitamina C - O vitamină cunoscută pentru numeroasele sale proprietăți valoroase și esențiale. Este responsabilă în principal de buna funcționare a țesutului conjunctiv și a oaselor. În preparatul nostru, este adăugată la colagen, susținând astfel sinteza corectă a acestuia, ceea ce, la rândul său, are un mare impact asupra funcționării cartilajelor, gingiilor, pielii și dinților. 

Proprietățile ingredientelor din OstroVit Colagen Marin și Ulei MCT din Cocos

  • Îmbunătățește aspectul pielii - Complexul de substanțe active din suplimentul alimentar are un efect pozitiv asupra fermității, elasticității și tonusului pielii. 

  • Susținere completă pentru tendoane, articulații și cartilaj - Ingrediente precum colagenul marin de tip I și vitamina C utilizate împreună contribuie la o mai bună funcționare a articulațiilor, oaselor și țesutului conjunctiv. 

  • Sursă de acizi grași benefici - Până la 300mg de ulei MCT din ulei de nucă de cocos într-o porție zilnică a suplimentului reprezintă o sursă excelentă de acizi grași cu saturație medie, valoroasă pentru persoanele care sunt preocupate de silueta lor, inclusiv pentru cele care urmează o dietă ketogenică.  

Cum să utilizați? 

Luați 1 porție (2 capsule) zilnic. 

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

Informații Nutriționale

Valori specifice

per porție (2 capsule)

% VNR*

Peptide de colagen din pește (hidrolizate)

600 mg

-

Ulei MCT din ulei de nucă de cocos

300 mg

-

Vitamina C

100 mg

125%*

*Valoarea Nutritională de Referință cf. Regulament 1069/2011 

Ingrediente: Peptide de colagen din pește (hidrolizate); ulei MCT (70 %) din pulbere de ulei de cocos microîncapsulat cu gumă arabică; învelișul capsulei (agent de încărcare: hidroxipropil metilceluloză); acid L-ascorbic (vitamina C). 

Alergeni: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee.

Cantitate
90 tablete/capsule
Brand
OstroVit