Tablete Hidratare Kinetica Electro-C Lemon 67g
search
  • Tablete Hidratare Kinetica Electro-C Lemon 67g

Tablete Hidratare Kinetica Electro-C Lemon 67g

5098732008062
35,00 lei
  • Susține hidratarea optimă

  • Aromă răcoritoare de lămâie

  • 250mg sodiu per tabletă

  • Electroliți esențiali

  • 20 tablete efervescente per tub

Aroma
Lemon
Cantitate
20 tablete efervescente
Brand
Kinetica Sports
Testat Informed Sport
DA

Despre Kinetica Electro-C 

Cu cât te antrenezi mai intens și mai mult, cu atât transpiri mai mult. Dar electroliții pierduți pot duce la scăderea performanțelor; pentru că dacă nu sunteți hidratat, nu sunteți în cea mai bună formă. 

Kinetica Electro-C vă poate ajuta să vă recăpătați energia! Aroma sa proaspătă de lămâie potolește setea și reface balanța electrolitică; înlocuiește electroliții care se pierd prin transpirație și ajută organismul dumneavoastră să rețină lichidele pe care le beți. 

Indiferent de sportul pe care îl practicați, folosiți-l în zilele de antrenament, în zilele de călătorie, în zilele de competiție sau în orice altă zi în care simțiți că hidratarea dumneavoastră nu este la nivelul la care ar trebui să fie. 

De asemenea, este bine de știut că fiecare lot de Kinetica Electro-C este testat pentru a respecta standardele exigente ale WADA în cadrul regimului de testare Informed Sport. Siguranța produsului este întotdeauna prioritatea noastră numărul unu. 

Cum să utilizați? 

Amestecă pentru a crește nivelul de hidratare! Combinarea tabletelor Electro-C cu apă sau alte pudre proteice poate maximiza efectele. Poate fi consumat în orice moment în care hidratarea nu este la nivelul optim.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

Per 3 tablete

*VNR%

Sodiu

750mg

Magneziu

225mg

60%

Potasiu

150mg

8%

Calciu

150mg

19%

Vitamina C

240mg

300%

*Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011

Ingrediente: acid (acid citric); bicarbonat de sodiu; dextroză; inulină; carbonat de magneziu; bicarbonat de potasiu; carbonat de calciu; acid L-ascorbic (vitamina C); aromă; îndulcitor (zaharină de sodiu); colorant (riboflavină). 

Aroma
Lemon
Cantitate
20 tablete efervescente
Brand
Kinetica Sports
Testat Informed Sport
DA