• -25%
EAA OstroVit EAAdvanced 540 g Miami Vibes
search
  • EAA OstroVit EAAdvanced 540 g Miami Vibes
  • EAA OstroVit EAAdvanced 540 g Miami Vibes

EAA OstroVit EAAdvanced 540 g Miami Vibes

5903933914190
90,00 lei
67,50 lei Salvezi 25%

OstroVit EAAdvanced cu Miami Vibes este un supliment alimentar sub formă de pulbere de înaltă calitate. Este un nutrient complet care conține aminoacizi esențiali (EAA), aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA) și electroliți valoroși. Este un produs creat pentru persoanele active din punct de vedere fizic, care au o cerere crescută de nutrienți conținuți în preparat.

  • conține EAA și BCAA

  • conține electroliți

  • conține L-glutamină

  • 45 porții per ambalaj
Aroma
Aroma
Diverse Arome
Cantitate
540g
Brand
OstroVit

Despre OstroVit EAAdvanced 540 g Miami Vibes

EAA (Aminoacizii esențiali) sunt aminoacizi esențiali care nu sunt sintetizați în mod natural în organismul uman, astfel că trebuie să fie furnizați organismului din exterior, fie cu ajutorul dietei zilnice, fie sub formă de suplimente. Printre aminoacizii esențiali se numără și aminoacizii cu lanț ramificat, cunoscuți sub numele de BCAA, care includ L-leucina, L-izoleucina și L-valina.

În OstroVit EAAdvanced în aromă Miami Vibes puteți găsi toți aminoacizii cu lanț ramificat și alți aminoacizi esențiali. În plus, suplimentul conține electroliți, adică minerale care sunt prezente în corpul uman sub formă de soluții apoase de ioni. Electroliții sunt formați prin disocierea sărurilor, acizilor și bazelor, iar în organism se găsesc în sânge, plasmă sau fluidele tisulare. Printre mineralele prezente în OstroVit EAAdvanced cu aromă Miami Vibes se numără potasiul, magneziul, sodiul, clorura și calciul.

Nutrienții conținuți în OstroVit EAAdvanced și proprietățile acestora:

Magneziul utilizat în suplimentul alimentar contribuie la reducerea senzației de oboseală și a stării de oboseală și, mai mult, ajută la menținerea echilibrului electrolitic și susține buna funcționare a mușchilor. Elementul contribuie, de asemenea, la menținerea unui metabolism energetic adecvat și susține sinteza normală a proteinelor.

Calciul conținut în formulă ajută la menținerea unei transmisii nervoase normale și susține buna funcționare musculară. În plus, este necesar pentru a menține oasele sănătoase și ajută la buna funcționare a enzimelor digestive.

Clorura de electrolit ajută la menținerea unei digestii adecvate prin producerea de acid clorhidric în stomac.

Vitamina B6 prezentă în supliment contribuie la reducerea senzației de oboseală și a stării de oboseală și, în plus, ajută la producerea corectă a celulelor roșii din sânge și contribuie la menținerea unui metabolism corect al proteinelor și al glicogenului.

Cum să utilizați?

Adăugați 12 g (2 măsuri rase) în 200 ml de apă și amestecați În zilele de antrenament, consumați o porție înainte de masă sau de antrenament, iar a doua porție după antrenament. În zilele în care nu vă antrenați, 1 porție între două mese.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu folosiți produsul ca substitut (înlocuitor) al unei diete variate. Recomandate sunt o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu ingerați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Copiii, femeile însărcinate sau care alăptează nu trebuie să ia produsul. A nu se păstra la îndemâna copiilor.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

   Per porție 12g

  %VNR*

L-Leucină

1500 mg

-

L-Isoleucină

750 mg

-

L-Valină

750 mg

-

L-Lysină HCl

900 mg

-

L-Threonină

450 mg

-

L-Phenylalanină

400 mg

-

L-Methionină

75 mg

-

L-Arginină

200 mg

-

L-Histidină

200 mg

-

L-Tryptophan

130 mg

-

EAA SUPPORT

L-Glutamină

550 mg

-

L-Tyrosină

300 mg

-

L-Cysteină HCl

25 mg

-

Vitamina B6

0.4 mg

29% VNR*

ELECTROLIȚI

Potasiu

300 mg

15% VNR*

Calciu

180 mg

23% VNR*

Magneziu

70 mg

19% VNR*

Sodiu

157 mg

-

Clorură

240 mg

*Valoarea Nutrițională cf. Regulament 1069/2011

Ingrediente: BCAA aminoacizi cu lanț ramificat (L-leucină, L-valină, L-izoleucină, emulgator: lecitine); regulator de aciditate: acid citric; citrat de potasiu (potasiu); clorhidrat de L-lizină; arome; L-glutamină; carbonat de calciu (calciu); săruri de magneziu ale acidului citric (magneziu); L-treonină; L-fenilalanină; clorură de sodiu (sodiu, clorură); L-tirozină; agent de încărcare: izomalt; L-arginină; L-histidină; suc de sfeclă concentrat în pulbere; L-triptofan; L-metionină; clorhidrat de L-cisteină; îndulcitori: sucraloză, acesulfam K; clorhidrat de piridoxină (vitamina B6).

Aroma
Diverse Arome
Cantitate
540g
Brand
OstroVit