• -25%
Vitamina C Pentru Copii OstroVit Pharma KIDS Picături 30ml
search
 • Vitamina C Pentru Copii OstroVit Pharma KIDS Picături 30ml
 • Vitamina C Pentru Copii OstroVit Pharma KIDS Picături 30ml

Vitamina C Pentru Copii OstroVit Pharma KIDS Picături 30ml

5903933908212
25,00 lei
18,75 lei Salvezi 25%

OstroVit Pharma Vitamina C pentru copii este un supliment alimentar conceput cu gândul la cei tineri. Produsul susține sistemul imunitar al copiilor.

 • Produs special conceput pentru copii 

 • Ușor de dozat 

 • Poate fi folosit chiar și pentru copii de 1-3 ani 

Cantitate
30ml
Brand
OstroVit

Despre OstroVit Pharma Vitamina C KIDS Picături 30ml

OstroVit Pharma Vitamina C pentru copii este un supliment alimentar conceput cu gândul la cei tineri. Produsul susține sistemul imunitar al copiilor. O formă convenabilă de picături îți permite să adaptezi rapid și ușor doza specific vârstei copilului. Caută vitamina C pentru copilul tău sub formă de picături? Trebuie să încerci suplimentul alimentar OstroVit Pharma Vitamina C pentru copii.

OstroVit Pharma Vitamina C KIDS Picături 30ml

Ingredientele conținute în OstroVit Pharma Vitamina C KIDS Picături 30ml

Acidul ascorbic, denumit și vitamina C, în calitate de antioxidant, are un impact major asupra organismului uman. Acesta stimulează numeroase procese care au loc încă de la vârsta fragedă a vieții. Dacă este utilizată în mod regulat, vitamina C poate oferi protecție împotriva radicalilor liberi dăunători și poate întări sistemul imunitar. În plus, acidul ascorbic participă la sinteza colagenului, care servește ca material de construcție important în oase, articulații, piele și dinți. O cantitate adecvată de colagen este crucială în perioada de creștere. 

Principala sursă de vitamina C sunt produsele vegetale, cum ar fi citricele, kiwi, broccoli, conopida și ardeiul. Din păcate, organismul uman nu este capabil să producă singur acidul ascorbic. De aceea, în cazul în care dieta este săracă în aceste ingrediente, este indicat să o iei sub formă de supliment. Deficitul de vitamina C la copii poate duce la slăbiciune generală, tendința de a avea vânătăi sau umflături sau chiar la apariția scorbutului. 

Alege OstroVit Pharma Vitamina C KIDS Picături dacă: 

 • cauți să suplimentezi vitamina C pentru copilul tău 

 • dorești să ai grijă de sănătatea și imunitatea acestuia 

 • dorești să susții o creștere corespunzătoare a oaselor și a dinților 

 • acorzi prioritate unei administrări ușoare 

Proprietățile ingredientelor din OstroVit Pharma Vitamin C KIDS

 • Suport pentru sistemul imunitar - Dacă este administrată profilactic, vitamina C poate favoriza funcționarea sistemului imunitar, îi permite acestuia să facă față mai bine infecțiilor, precum și să contracareze scorbutul. 

 • Efect multidirecțional - Vitamina C reduce cantitatea de radicali liberi dăunători. De asemenea, acidul ascorbic poate stimula absorbția de fier. 

 • Dozare ușoară - Patru picături din suplimentul alimentar reprezintă 20mg de acid ascorbic. O astfel de cantitate va avea performanțe bune la copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani. Pentru copiii mai mari, vă sfătuim să măriți o pierdere zilnică a suplimentului. 

 • Întotdeauna la îndemână - Suplimentul alimentar OstroVit Pharma Vitamina C este inclus într-o sticluță pe care o poți avea mereu la îndemână. Îl poți lua cu tine pentru o excursie de weekend sau îl poți ascunde în bagajul de mână înainte de zbor. 

Cum să utilizați?

Copii de la 1 la 3 ani - 4 picături pe zi; 

Copii de la 4 la 12 ani - 8 picături pe zi;  

Copii peste 13 ani - 12 picături pe zi.  

Agitați înainte de utilizare. Se măsoară cantitatea de picături într-o linguriță sau se dizolvă în lichid la temperatura camerei (apă, ceai, suc). A nu se utiliza la persoanele predispuse la formarea de calculi renali sau care suferă de calculi renali. 

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu trebuie utilizat ca substitut (înlocuitor) al unei diete variate. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu utilizați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele produsului. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

Per servire 4 picături

Per servire 8 picături

Per servire 12 picături

Vitamina C

20 mg (25%*)

40 mg (50%*)

60 mg (75%*)

*Valoarea Nutritională de Referință cf. Regulament 1069/2011 

Ingrediente: Agent de umplere: glicerol; apă purificată; acid L-ascorbic (vit. C). 

Alergeni: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Cantitate
30ml
Brand
OstroVit