• -25%
Antioxidant Complex OstroVit 17 Antioxidants 60 capsule
search
  • Antioxidant Complex OstroVit 17 Antioxidants 60 capsule
  • Antioxidant Complex OstroVit 17 Antioxidants 60 capsule
  • Antioxidant Complex OstroVit 17 Antioxidants 60 capsule

Antioxidant Complex OstroVit 17 Antioxidants 60 capsule

5903933913148
85,00 lei
63,75 lei Salvezi 25%

OstroVit 17 Antioxidanți este un supliment alimentar, care reprezintă o sursă de substanțe active valoroase, precum licopenul, vitamina B6, coenzima Q10 sau acidul alfa-lipoic. Este un preparat de înaltă calitate, disponibil sub formă de capsule ușor de înghițit, care este excelent ca supliment complet al dietei zilnice cu compuși valoroși.

  • Suplimentul alimentar conține o multitudine de compuși biologic activi, inclusiv extract de rizom de turmeric standardizat pentru 95% curcuminoizi, extract de măceșe standardizat pentru 70% vitamina C, extract de frunze de ceai verde standardizat pentru 50% polifenoli, sau licopen, coenzima Q10 și vitamina B6.

  • 1 porție = 2 capsule.

  • Un flacon = 1 lună de utilizare

Cantitate
60 tablete/capsule
Brand
OstroVit

Despre OstroVit 17 Antioxidants

Antioxidanții sunt un grup de compuși chimici care au capacitatea de a inhiba sau de a întârzia procesele de oxidare din organismul uman. Acestea sunt substanțe a căror sarcină este de a reduce stresul oxidativ și de a neutraliza radicalii liberi și speciile reactive de oxigen.

Unii antioxidanți apar în mod natural în corpul uman și sunt numiți antioxidanți endogeni, iar unii trebuie să fie livrați organismului din exterior - împreună cu alimente sau suplimente alimentare, motiv pentru care sunt numiți antioxidanți exogeni.

Antioxidanții se găsesc în alimente, în primul rând în fructe și legume proaspete, dar și în produse precum ceaiul verde, germenii de cereale sau semințele uscate de leguminoase. Acestea sunt substanțe, care includ compuși precum quercetina, coenzima Q10, licopenul, vitamina C sau betacarotenul.

Preparatul OstroVit 17 Antioxidanți este o bogăție de compuși biologic activi. Puteți găsi în produs numeroase extracte, standardizate pentru un conținut specific de substanțe active, ceea ce garantează un conținut ridicat de compuși valoroși în fiecare porție de produs și afectează în mod pozitiv calitatea suplimentului alimentar.

OstroVit 17 Antioxidanți conține:

Extract de rizom de turmeric standardizat la 95% curcuminoide,

Extract de rădăcină de troscot japonez standardizat la 50% trans-resveratrol,

Extract din semințe de struguri standardizat la 95% proantocianidine (PAC),

Extract de fructe de portocale amare standardizat la 60% hesperidină,

Extract de frunze de ceai verde standardizat la 50% polifenoli,

Extract de fructe de soc standardizat la 40% polifenoli și 5% antociani,

Extract de măceșe standardizat la 70% vitamina C,

Extract de rădăcină de Rhodiola rosea standardizat la 1% salidroside,

Extract de rădăcină de ghimbir standardizat la 5% gingeroli,

Extract de fructe de piper negru standardizat la 95% piperină,

precum și alți compuși valoroși, și anume:

Spermidină,

L-glutation redus,

Quercetină dihidrat,

acid alfa-lipoic,

Coenzima Q10,

Beta-caroten,

Licopen,

Vitamina B6,

Niacina sub formă de hexanicotinat de inozitol.

Proprietăți ale ingredientelor din OstroVit 17 Antioxidanți:

Vitamina C ajută la menținerea bunei funcționări a sistemului imunitar în timpul și după exerciții fizice intense. În plus, acidul L-ascorbic susține producția adecvată de colagen pentru a asigura funcționarea optimă a vaselor de sânge, oaselor, cartilajelor și gingiilor, precum și a dinților și a pielii. Substanța contribuie, de asemenea, la menținerea unui metabolism energetic normal și la buna funcționare a sistemului nervos. De asemenea, vitamina C ajută la reducerea oboselii și a oboselii și, mai mult, ajută la menținerea funcțiilor psihologice normale și la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Niacina contribuie la menținerea unui metabolism energetic normal și ajută la buna funcționare a sistemului nervos. Mai mult, compusul sprijină menținerea unor funcții psihologice adecvate și susține menținerea unor mucoase optime. Niacina ajută, de asemenea, la reducerea oboselii și a oboselii și contribuie la menținerea sănătății pielii.

Vitamina B6 contribuie la menținerea unui metabolism energetic normal și susține, de asemenea, buna funcționare a sistemului nervos. Este un compus, care contribuie la menținerea metabolismului normal al proteinelor și al glicogenului și, mai mult, ajută la producerea corectă a globulelor roșii și reduce oboseala și oboseala. În plus, substanța susține sinteza corectă a cisteinei și ajută la menținerea unui metabolism corect al homocisteinei. De asemenea, vitamina B6 susține menținerea funcțiilor psihologice normale și contribuie la reglarea activității hormonale și ajută la buna funcționare a sistemului imunitar.

Cum să utilizați?

Consumați 1 porție (2 capsule) zilnic. 

A nu se utiliza la persoanele care au o predispoziție la formarea pietrelor la rinichi sau care suferă de pietre la rinichi. Produsul este destinat adulților. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Ingrediente active

Per porție

VNR*%

Extract din rizom de Turmeric, din care:

250 mg

-

- curcuminoide (95%)

237.5 mg

-

Extract din rădăcină de troscot japonez, din care:

125 mg

-

- trans-resveratrol (50%)

62.5 mg

-

Extract din semințe de struguri, din care:

120 mg

-

- Proantocianidine (PAC)(95%)

114 mg

-

Glutathion redus

110 mg

-

Extract din fructe de portocal amar, din care:

100 mg

-

- hesperidină (60%)

60 mg

-

Extract din frunze de Ceai Verde, din care:

100 mg

-

- polifenoli (50%)

50 mg

-

Quercetină dihidrată

100 mg

-

Extract de soc, din care:

60 mg

-

- polifenoli (40%)

24 mg

-

- antociani (5%)

3 mg

-

Spermidină

0.3 mg

-

Extract din radacină de Rhodiola rosea, din care:

50 mg

-

- salidrozide (1%)

0.5 mg

-

Extract din radacină de ghimbir, din care:

50 mg

-

- gingeroli (5%)

2.5 mg

-

Acid Alpha Lipoic (ALA)

50 mg

-

Coenzima Q10

30 mg

-

Beta-caroten

3.5 mg

-

Licopen

2 mg

-

Extract din fructe de Piper-negru, din care:

2 mg

-

- piperină (95%)

1.9 mg

-

Vitamina B6

1.4 mg

100%

Extract de măceșe, din care:

120 mg

-

- Vitamina C

84 mg

105%

Niacină

16 mg

100%

*Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1069/2011.

Ingrediente: Extract de rizom de turmeric - 95% din curcuminoide; agent de încărcare: hidroxipropil metilceluloză; extract de fructe de măceș - 70% din vitamina C; extract de rădăcină de troscot japonez - 50% din trans-resveratrol; extract de semințe de struguri - 95% din proantocianidine (PAC); L-glutation redus; extract de fructe de portocal amar - 60% din hesperidină; extract de frunze de ceai verde - 50% din polifenoli; quercetină dihidrat (din Sophora japonica L. fructe; beta caroten; extract de fructe de soc - 40% din polifenoli și 5% din antociani; extract de rădăcină de rhodiola rosea - 1% din salidroside; extract de rădăcină de ghimbir - 5% din gingeroli; acid alfa lipoic (ALA); licopen; extract de germeni de grâu (Triticum aestevium) bogat în spermidină; ubiquinonă (coenzima Q10); hexanicotinat de inozitol (niacină); agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași; extract de fructe de piper negru - 95% din piperină; piridoxal 5'-fosfat (vitamina B6).

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Cantitate
60 tablete/capsule
Brand
OstroVit