• -25%
Coenzima Q10 100mg OstroVit Ubiquinone Q10 60 capsule
search
  • Coenzima Q10 100mg OstroVit Ubiquinone Q10 60 capsule
  • Coenzima Q10 100mg OstroVit Ubiquinone Q10 60 capsule

Coenzima Q10 100mg OstroVit Ubiquinone Q10 60 capsule

5902232613742
70,00 lei
52,50 lei Salvezi 25%

OstroVit Ubiquinone este un supliment alimentar de înaltă calitate care reprezintă o sursă de coenzima Q10. Este un preparat disponibil sub formă de capsule ușor de înghițit, creat pentru persoanele care doresc să își completeze dieta zilnică cu un compus valoros.

  • Sursă de coenzima Q10 - o porție de supliment alimentar asigură organismului 100 mg de ubichinonă.
  • 1 porție = 1 capsulă.
  • Performanță - pachetul conține 60 de porții de produs, ceea ce este suficient pentru 2 luni de administrare regulată a suplimentelor.
  • Formă convenabilă - preparatul este disponibil sub formă de capsule ușor de înghițit pentru o aprovizionare fără probleme cu suplimentul alimentar.
Cantitate
60 tablete/capsule
Brand
OstroVit

OstroVit Ubiquinone Q10 100 mg 60 capsule

Coenzima Q10 este un compus asemănător unei vitamine care este solubil în grăsimi. Se poate prezenta în formă redusă - atunci se numește ubichinol, sau în formă oxidată, ca ubichinonă. Compusul este prezent în mitocondrii, unde se produce energia, iar cea mai mare concentrație de substanțe poate fi observată în celulele mușchiului cardiac.

Coenzima Q10 poate fi formată în mod natural în corpul uman, dar numai în cantități mici, iar nivelul său în organism scade odată cu vârsta. Prin urmare, merită să se ia în considerare furnizarea compusului în organism din exterior - Ubichinona poate fi găsită în produse de origine animală, adică în carne, măruntaie sau pește și, în cantități mai mici, și în ingrediente vegetale, de exemplu, în nuci sau produse cerealiere integrale. Coenzima Q10 poate fi livrată organismului și sub formă de suplimente alimentare, care se disting printr-un conținut ridicat de compus.

Cum să utilizați?

Utilizați o porție (1 capsulă) pe zi, de preferință după masă. Se bea cu un pahar de apă.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Ingrediente active

Per porție

Coenzyme Q10

100 mg

Ingrediente: ulei de soia; ubiquinonă (coenzima Q10); emulgator: lecitină de soia; gelatină; umectant: glicerol; colorant: oxid de fier roșu; apă purificată.

Alergeni: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), alune, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Cantitate
60 tablete/capsule
Brand
OstroVit