• -25%
Coenzima Q10 100mg OstroVit Ubichinon Q10 100 capsule
search
 • Coenzima Q10 100mg OstroVit Ubichinon Q10 100 capsule
 • Coenzima Q10 100mg OstroVit Ubichinon Q10 100 capsule

Coenzima Q10 100mg OstroVit Ubichinon Q10 100 capsule

5903933903316
80,00 lei
60,00 lei Salvezi 25%

OstroVit Ubichinon Q10 este un supliment alimentar vegan cu un conținut ridicat de valoroasa coenzimă Q10 sub formă oxidată. Coenzima Q10 susține funcționarea tuturor celulelor corpului și le protejează împotriva impactului nociv al radicalilor liberi. Sunteți sportiv și doriți să aveți un organism sănătos? Sau poate sunteți în căutarea unui antioxidant natural care vă poate ajuta să vă simțiți mai bine și să arătați mai sănătos? Coenzima Q10 este răspunsul la nevoile dumneavoastră.

 • 100 capsule per flacon

 • 100mg/capsulă

 • 100 porții zilnice

 • Produsele din gama VEGE CAPSULES au fost dezvoltate folosind numai ingrediente de origine vegetală

 • Potrivit pentru vegani

Cantitate
100 tablete/capsule
Brand
OstroVit

Despre OstroVit Coenzima Q10 100mg - 100 capsule

Ce este ubichinonul și cine ar trebui să-l ia?

Ubichinonul, formă oxidată a coenzimei Q10, este un compus care apare în mod natural în toate celulele corpului. Sarcina sa principală este de a produce energie. În plus, poate stabiliza membranele celulare, poate regla presiunea, încurajează sistemul imunitar să acționeze, precum și crește mobilitatea spermatozoizilor. Dacă nivelul de ubichinon este prea scăzut, este posibil să simțiți o stare de oboseală cronică, lipsa poftei de mâncare, să aveți o imunitate scăzută și posibilă afectare a funcțiilor organismului. De asemenea, poate duce la boli cronice. Pentru a vă crește cantitatea de coenzima Q10 în organism, ar trebui să urmați o dietă bogată în spanac, broccoli, pește, uleiuri și produse din cereale integrale, sau un supliment alimentar care conține un conținut ridicat de această substanță.

Coenzima Q10 este necesară pentru funcționarea corectă a organismului. Vă recomandăm să încercați suplimentul alimentar OstroVit Ubichinon Q10 dacă:

 • sunteți mereu obosiți
 • lipsa poftei de mâncare
 • vă îmbolnăviți adesea
 • pielea dvs. are nevoie de flexibilitate

Proprietățiile OstroVit Coenzima Q10:

Deși ubichinonul apare în mod natural în orice organism, există o serie de factori care îi pot scădea nivelul. Cele mai importante sunt vârsta înaintată, fumatul, locuirea într-o zonă poluată sau efortul fizic regulat și intens. Din acest motiv, persoanele în vârstă, fumătorii și sportivii ar trebui să ia în mod regulat suplimente bogate în coenzima Q10.

 • Utilitate universală - Coenzima Q10 sprijină funcționarea întregului organism. Participă la producerea energiei celulare și stabilizează membranele celulare. Este responsabilă pentru transferul de electroni în lanțul respirator.
 • Anti-oxidant eficient - Ubichinonul servește ca un antioxidant în organism. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și previne bolile cauzate de radicalii liberi.
 • Potrivit pentru sportivi - Sportivii profesioniști sunt expuși la deficitul de coenzima Q10. Suplimentarea regulată a acestui ingredient vă ajută să contracarați oboseala și vă permite să mențineți sănătatea corespunzătoare a organismului dumneavoastră.
 • Formulă vegană - OstroVit Ubichinon Q10 nu conține ingrediente de origine animală, astfel încât poate fi folosit în mod liber de către vegani sau vegetarieni.

Cum să utilizați?

Luați 1 capsulă pe zi.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Ingrediente active

Per capsulă

Coenzima Q10

100mg

Ingrediente: inulină; ubichinonă (coenzima Q10); învelișul capsulei (agent de încărcare: hidroxipropilmetilceluloză).

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, alune, alte nuci, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Produsele din linia VEGE CAPSULES au fost dezvoltate folosind doar ingrediente vegane. Datorită politicii de înaltă securitate a companiei și a faptului că uzina de producție folosește ingrediente cu efect alergenic, de aici și informațiile privind posibilitatea apariției alergenilor încrucișați pe etichetă.

Cantitate
100 tablete/capsule
Brand
OstroVit