• -25%
Resveratrol OstroVit Resveratrol VEGE 60 capsule
search
 • Resveratrol OstroVit Resveratrol VEGE 60 capsule
 • Resveratrol OstroVit Resveratrol VEGE 60 capsule

Resveratrol OstroVit Resveratrol VEGE 60 capsule

5903246227208
45,00 lei
33,75 lei Salvezi 25%

OstroVit Resveratrol VEGE este un supliment alimentar sub formă de capsule care conține un extract de rădăcină de troscot japonez standardizat la 50% trans-resveratrol. Capsula în sine (HPMC - hidroxipropilmetilceluloză) și extractul nu conțin substanțe de origine animală, astfel încât suplimentul este potrivit pentru un public larg, inclusiv pentru vegani și vegetarieni. OstroVit 100% VEGE CAPSULE înseamnă calitate, grijă și satisfacerea așteptărilor clienților noștri.

 • 60 de porții per flacon

 • Extract standardizat cu 50% trans-resveratrol

 • Acest produs este, de asemenea, potrivit pentru vegetarieni și vegani.

 • Capsule vegetale din linia VEGE

Cantitate
90 tablete/capsule
Brand
OstroVit

Troscotul japonez

Troscotul japonez este o specie de plantă din familia troscoturilor, originară din sudul Asiei. Distribuția sa actuală include, de asemenea, Europa și chiar unele zone din Polonia. A fost clasificată ca specie invazivă, adică o specie care poate amenința în mod direct animalele sălbatice endemice din zonă. Troscotul japonez este cunoscut în primul rând pentru proprietățile sale medicinale, iar o concentrație ridicată a unui compus cunoscut sub numele de trans-resveratrol este responsabilă pentru acestea.

Resveratrolul este un compus chimic organic din grupul polifenolilor. Acesta există sub forma a doi izomeri, cis- și trans-, unde doar trans- prezintă importanță biologică pentru organismul nostru. În concentrații mai mari, acesta se găsește în principal în knotweed japonez și în struguri - beneficiile pentru sănătate și avantajele consumului ocazional de vin roșu sunt cunoscute de mult timp.

Proprietățile ingredientelor din OstroVit Resveratrol VEGE:

 • Susțin buna funcționare a sistemului cardiovascular

 • Poate avea efecte neuroprotectoare

 • Scade nivelul de glucoză și trigliceride din sânge

 • Este un antioxidant natural (antioxidant)

 • Contribuie la "reducerea" grăsimii corporale

Atenție: Produsele din linia VEGE CAPSULES au fost dezvoltate folosind numai ingrediente vegane. Datorită politicii înalte de siguranță a companiei și a faptului că în fabrica de producție sunt folosite ingrediente alergenice, de aici și informațiile privind posibilitatea apariției alergenilor încrucișați pe etichetă.

Cum să utilizați?

Consumați 1 porție (1 capsulă) pe zi.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Ingrediente active

Per porție 1 capsulă

Extract din rădăcină de troscot japonez

300 mg

- din care trans-resveratrol (50%)

150 mg

Ingrediente: extract de rădăcină de troscot japonez (Polygonum cuspidatum Siebold & Zucc.) standardizat la 50% de trans-resveratrol; învelișul capsule (agent de încărcare: hidroxipropil metilceluloză).

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Cantitate
90 tablete/capsule
Brand
OstroVit