• -15%
Vitamina D3 OstroVit Vitamin D3 4000 UI + K2 VEGE 120 capsule
search
  • Vitamina D3 OstroVit Vitamin D3 4000 UI + K2 VEGE 120 capsule
  • Vitamina D3 OstroVit Vitamin D3 4000 UI + K2 VEGE 120 capsule Valori Specifice

Vitamina D3 OstroVit Vitamin D3 4000 UI + K2 VEGE 120 capsule

5903933906249
50,00 lei
42,50 lei Salvezi 15%
  • Sursă de vitamina D3 și K2 - O porție de supliment alimentar conține 4000 UI de colecalciferol și 100 ug de menaquinonă-7-MK-7.

  • Potrivit pentru vegetarieni și vegani - Produsul nu conține ingrediente de origine animală - colecalciferolul folosit în preparat provine din lichenul islandez, în timp ce sursa de vitamina K2 sunt bacteriile care fermentează soia Bacillus subtilis natto.

  • 1 porție = 1 capsulă.

  • Eficiență - Ambalajul produsului este suficient pentru patru luni de administrare regulată a suplimentelor.

  • Formă convenabilă - Preparatul disponibil sub formă de capsule ușor de înghițit permite o furnizare fără probleme a suplimentului.

Cantitate
120 tablete/capsule
Brand
OstroVit

Despre OstroVit Vitamin D3 OstroVit Vitamin D3 4000 UI + K2 VEGE 120 capsules

Vitamina D3 4000UI + K2 este un supliment alimentar de înaltă calitate, care este o sursă de vitamina D3 și vitamina K2, în forma de menaquinonă-7 MK-7, cea mai bine absorbită de organismul uman. Este un preparat vegan disponibil sub formă de capsule ușor de înghițit, creat pentru persoanele în vârstă de peste 75 de ani și pentru persoanele care se disting printr-o cerere crescută de micronutrienți valoroși.

Vitamina D3, cunoscută și sub numele de colecalciferol, este un compus chimic organic, steroidian, care aparține grupului de vitamine liposolubile. Astfel, asimilarea ingredientului este strâns legată de prezența grăsimilor în dieta zilnică. Vitamina D3 este o substanță, care este livrată organismului cu ajutorul alimentelor (se găsește, printre altele, în peștele gras de mare), precum și prin sinteza pielii. 

Vitamina K2, denumită menachinonă, este un compus chimic organic clasificat ca vitamine liposolubile. Vitamina K2 este stocată în organismul uman în principal în ficat. Ea poate fi produsă de bacteriile prezente în sistemul digestiv, livrată organismului odată cu alimentele (se găsește atât în produsele vegetale, cât și în cele animale), precum și sub formă de suplimente alimentare. Vitamina K2 MK-7 utilizată în preparatul OstroVit este o formă de compus, care este cel mai bine absorbită de corpul uman, ceea ce are un efect pozitiv asupra calității suplimentului alimentar. Produsul include, de asemenea, vitamina D3, care funcționează sinergic cu vitamina K2, ceea ce afectează pozitiv eficacitatea suplimentării.

Proprietățile ingredientelor din OstroVit Vitamin D3 4000 UI + K2 VEGE:

  • Vitamina D prezentă în produs ajută la menținerea sănătății oaselor și a dinților și la buna funcționare a mușchilor și, mai mult, susține buna funcționare a sistemului imunitar.Compusul ajută, de asemenea, la absorbția și utilizarea corectă a calciului și a fosforului și la menținerea unui nivel adecvat de calciu în sânge.Substanța este, de asemenea, implicată într-un proces de diviziune celulară.
  • În suplimentul alimentar puteți găsi și vitamina K, care contribuie la coagularea corectă a sângelui și ajută la menținerea sănătății oaselor.

Cum să utilizați?

Adulți sănătoși cu vârsta peste 75 de ani - 1 tabletă pe zi. 

Se recomandă efectuarea unui test de sânge 25-(OH) D și consultarea medicului sau a farmacistului înainte de utilizare.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Ingrediente active

Per porție 1 capsulă

VNR*%

Vitamin K

100 mcgg

133%

Vitamin D

100 mcg / 4000 IU

2000%

*Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1069/2011

Ingrediente: inulină, învelișul capsulei (agent de încărcare: hidroxipropil metilceluloză); vitamina D naturală din lichenul islandez (colecalciferol); menachinon-7 MK-7 (vitamina K) din Bacillus subtilis natto.

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, ouă, cereale care conțin gluten, crustacee, pește.

Cantitate
120 tablete/capsule
Brand
OstroVit