HighEnergy.ro – Din 2015 până în prezent

High Energy România - din 2015 până în prezent

Salutare și bine ai venit pe blogul High Energy România!

Numele meu este Tudor Șulea și sunt inițiatorul acestui business despre oameni, nutriție și sport. Înainte de a vorbi despre scopul acestui blog, aș vrea să îți spun pe scurt povestea mea...

Cum am început?

Totul a pornit în toamna anului 2015 când, după mai bine de 15 ani din viață dedicați tenisului de câmp, ani în care mi-am împărțit timpul între școală și antrenamente, turnee naționale și internaționale în peste 25 de țări și multă pasiune pentru acest sport, am constatat că a venit momentul să îmi reevaluez opțiunile. A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, care m-a ajutat enorm să mă dezvolt ca om, să descopăr numeroase culturi ale lumii, să deprind numeroase aptitudini și, nu în ultimul rând, să mă mândresc cu toate reușitele pe care le-am avut ca și sportiv.

Acum îmi este oarecum ușor să vorbesc despre acea perioadă, însă, la momentul respectiv, fiind constrâns de numeroasele accidentări care apăreau periodic și îmi puneau tot mai multe piedici în viața sportivă, decizia retragerii nu a venit deloc ușor.

HighEnergy.ro - Scop, Misiune, Valori

Am ales să părăsesc terenul de tenis cu atitudinea unui învingător și cu o nouă perspectivă: să îmi canalizez toate cunoștințele și experiența dobândite în tenis pentru a pune bazele unei afaceri într-un domeniu tot mai competitiv, aflat în continuă dezvoltare. La scurt timp, ideea mea s-a concretizat și a apărut High Energy, firmă prin care mi-am propus să duc nutriția sportivă la un nou nivel în România. Am ales o gamă de produse de calitate superioară, gamă care a crescut și crește în continuare de la an la an. Produsele noastre sunt alese cu rigurozitate și se îmbină armonios cu misiunea noastră, de unde și ușurința cu are am reușit să alegem sloganul ce ne reprezintă: Your Performance, Our Job! (Performanța ta, Jobul nostru!).

Valorile noastre sunt loialitateaprofesionalismul, integritatea, și perseverența prin aceasta din urmă înțelegem o dedicare continuă susținută de dorința de a ne îmbunătății neîncetat. Tocmai pentru acest motiv vă punem la dispoziție toată experiența noastră și vă oferim consultanță și îndrumare în personalizarea programului de nutriție.

De ce Blog?

Pentru că vrem să fim mai aproape de tine și de nevoile tale. Venim în sprijinul tău cu experiență de peste 7 ani, know-how, articole informaționale și științifice, ghiduri de antrenament și multe alte resurse utile. Astfel, te invităm să ne cunoști echipa, produsele și să ne permiți să îți fim alături în activitatea ta sportivă.

Update 2023

Au trecut deja 7 ani în care am acumulat experiență și continuăm să o facem zi de zi, datorită vouă, iar pentru încrederea voastră, vreau să vă mulțumesc. Datorită vouă și eforturilor echipei din spatele High Energy am ajuns de la 4 producători în formula inițială la peste 25 de branduri din portofoliul cărărora comercializăm produse. De curând am relansat site-ul highenergy.ro cu o nouă față și câteva update-uri importante. Avem o varietate din ce în ce mai mare de produse testate Informed Sport pentru a putea acomoda nevoile cât mai multor sportivi de performanță dintr-o multitudine de sporturi. Continuăm cu bucurie și entuziasm să susținem sportivii Români și suntem alături de ei în urmărirea obiectivelor lor de mare performanță.

Vă invit pe această cale să urmăriți periodic blogul nostru pentru noi articole cu informații utile. 

Cu drag,

Tudor și Echipa High Energy

Comments (0)

No comments at this moment