Colagen cu Turmeric Kinetica Shot Orange Mango 60ml
search
  • Colagen cu Turmeric Kinetica Shot Orange Mango 60ml

Colagen cu Turmeric Kinetica Shot Orange Mango 60ml

KCACOL1
13,00 lei
  • 20g colagen per porție

  • conține 250mg extract de turmeric per porție

  • combinație eficientă

  • Testat pentru Sportivi

Aroma
Orange Mango
Cantitate
60ml
Brand
Kinetica Sports
Testat Informed Sport
DA

Despre Kinetica Collagen & Turmeric 

Kinetica Collagen și Turmeric a fost dezvoltat cu gândul la sportivi, pentru a fi luat cu 60 de minute înainte de activitățile fizice, pentru a se putea menține în formă. 

Fiecare doză cu aromă de portocale și mango conține 20 g de colagen și 50 mg de vitamina C. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a oaselor, cartilajelor, pielii și dinților! Kinetica Collagen și Turmeric nu conține niciun ingredient care nu joacă un rol important în a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. 

Colagenul poate fi considerat un "gust dobândit", în special pentru cei care îl consumă pentru prima dată! Am muncit din greu pentru a depăși această provocare, bazându-ne pe o combinație câștigătoare de aromă de portocale și mango, cuplată cu o notă subtilă de căldură de la turmeric, plasându-l în topul produselor cu colagen!

Cum să utilizați?

Consumați o sticluță (60ml) pe zi. Agitați bine înainte de utilizare.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Informații Nutriționale

Per 60ml

Colagen Bovin

20g

Sulfat de glucozamină

150mg

Sulfat de condroitină

100mg

Extract de turmeric*

250mg

*- Din care curcumină

20mg

Bioperine - Extract de piper negru

4mg

Vitamina C

50mg

Cupru

500ug

Ingrediente: apă; colagen bovin (37%); regulatori de aciditate (acid malic, acid citric, acid fosforic); extract de rădăcină de turmeric (Curcuma longa L.)(0.4%); aromă; sulfat de glucozamină; conservant (sorbat de potasiu); sulfat de condroitină (pește); vitamina C (acid ascorbic); îndulcitori (Sucraloză, Glicozide de steviol); gluconat de cupru; extract de piper negru Bioperine® (Piper nigrum L.). 

Pentru alergeni, consultați ingredientele în bold.

Aroma
Orange Mango
Cantitate
60ml
Brand
Kinetica Sports
Testat Informed Sport
DA

S-ar putea sa-ti placa