• -23%
OstroVit Colagen + Vitamina C 400g
search
 • OstroVit Colagen + Vitamina C 400g
 • OstroVit Colagen + Vitamina C 400g

OstroVit Colagen + Vitamina C 400g

5903933903774
75,00 lei
57,75 lei Salvezi 23%
 • 40 porții per ambalaj (o porție conține 10g)

 • Colagen îmbogățit cu Vitamina C

 • Conținut ridicat de vitamina C

 • Aroma delicioasă

Aroma
Aroma
Diverse Arome
Cantitate
400g
Brand
OstroVit

Despre OstroVit Colagen + Vitamina C 400g

OstroVit Colagen + Vitamina C este un supliment dedicat persoanelor active fizic și celor care au o cerere crescută de colagen și vitamina C. Adăugarea acidului L-ascorbic ajută la creșterea ratei de sinteză a colagenului pentru a asigura funcționarea corectă a cartilajelor, a pielii și a vaselor de sânge din corpul nostru.

Beneficii

OstroVit Colagen + Vitamina C conține două ingrediente active care se completează reciproc, iar suplimentarea cu acestea susține în mod ideal buna funcționare a aparatului nostru osteoarticular, ajută la menținerea mușchilor și la funcționarea corespunzătoare a cartilajelor articulare.

Colagenul hidrolizat este o proteină care se găsește în corpul nostru în practic toate țesuturile. Ne construiește tendoanele, pielea, articulațiile și oasele. Este responsabil pentru producerea de lichid sinovial, elasticitatea și duritatea cartilajului, hidratarea și reînnoirea corectă a pielii. Are efect asupra coeziunii, rezistenței și elasticității țesutului conjunctiv. De asemenea, are o capacitate unică de a lega apa, datorită căreia pielea își menține fermitatea și elasticitatea corespunzătoare.

Vitamina C (acidul L-ascorbic) este, după cum sugerează și numele, un compus chimic organic esențial. Este un nutrient exogen din dieta umană care este responsabil în principal pentru buna funcționare a țesutului conjunctiv și a oaselor. Forma sa biologic activă - vitamina C, acționează ca agent reducător și coenzimă pe mai multe căi metabolice ale corpului uman. Vitamina C este considerată unul dintre principalii antioxidanți.

Proprietăți OstroVit Colagen + Vitamina C

 • Conține hidrolizat de colagen ușor digerabil de origine naturală

 • Colagenul susține buna funcționare a articulațiilor

 • Colagenul menține fermitatea și elasticitatea corespunzătoare

 • Întărește articulațiile și oasele

 • Vitamina C are un efect benefic asupra sistemului nervos și imunitar

 • Vitamina C este implicată direct în producția de colagen

 • Vitamina C poate accelera regenerarea și creșterea musculară

 • Vitamina C este un puternic antioxidant care elimină excesul de radicali liberi din celulele noastre

Cum să utilizați

Se dizolvă o singură porție a produsului 10g (2 cupe) în 200ml de apă sau suc și se amestecă bine. Consumați 1 porție zilnic. Produsul este destinat adulților.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Fără aromă

Valori specifice             Per porție 10g     Per 100g                
Colagen hidrolizat 9 500mg 95 000mg
Vitamine și Minerale
Vitamina C 500mg (625% VNR*) 5 000mg

*Valoarea nutrițională de referință conform Regulamentului 1169/2011.

Ingrediente: colagen hidrolizat (din surse bovine); acid l-ascorbic/ vitamina C.

Cu aromă - Blackcurrant, Peach, Pineapple, Raspberry

Valori specifice             Per porție 10g     Per 100g                
Colagen hidrolizat 8 766mg 87 660mg
Vitamine și Minerale
Vitamina C 500mg (625% VNR*) 5 000mg

*Valoarea nutrițională de referință conform Regulamentului 1169/2011.

Ingrediente

Blackcurrant: colagen hidrolizat (din surse bovine); acid l-ascorbic/ vitamina C; regulator de aciditate: acid citric; aromă; pudră concentrată de morcov negru; îndulcitori: sucraloză, acesulfam de potasiu.

Pineapple: colagen hidrolizat (din surse bovine); acid l-ascorbic/ vitamina C; regulator de aciditate: acid citric; aromă; colorant: caroteni; îndulcitori: sucraloză, acesulfam de potasiu.

Raspberry: colagen hidrolizat (din surse bovine); acid l-ascorbic/ vitamina C; regulator de aciditate: acid citric; aromă; suc concentrat de sfeclă roșie; îndulcitori: sucraloză, acesulfam de potasiu.

Peach: colagen hidrolizat (din surse bovine); acid l-ascorbic/ vitamina C; regulator de aciditate: acid citric; aromă; suc concentrat de sfeclă roșie; colorant: caroteni; îndulcitori: sucraloză, acesulfam de potasiu.

Aroma
Diverse Arome
Cantitate
400g
Brand
OstroVit