Gel Energizant SiS Go Energy + Electrolyte Gel 60ml
search
  • Gel Energizant SiS Go Energy + Electrolyte Gel 60ml

Gel Energizant SiS Go Energy + Electrolyte Gel 60ml

5025324024155
11,00 lei

Gel energizant cu adaos de electroliți ce furnizează rapid energie și susține hidratarea. Ideal în timpul eforturilor lungi când rezervele de energie scad și crește intenistatea eliminării lichidelor din corp

  • 22 de grame de carbohidrați per gel

  • 0.3 grame de săruri per gel pentru a înlocui electroliții eliminați prin transpirație

  • Formulă ce eliberează energia rapid și eficient

Aroma
Aroma
Diverse Arome
Cantitate
60ml
Brand
Science in Sport
Testat Informed Sport
DA
În stoc

SiS Go Energy Electrolyte Gel

Gelul energizant cu electroliți SiS Go Energy Electrolyte Gel este produs pe baza formulei folosite pentru gelul izotonic SiS – primul și singurul gel energizant cu adevărat izotonic din lume.

Pe lângă cele 22 de grame de carbohidrați ușor digerabili, acest gel conține 118mg de sodiu, 9.5mg de potasiu și 1.5mg de magneziu.

Beneficii

Electroliții (sodiu, potasiu și magneziu) se pierd prin transpirație și sunt necesari a fi înlocuiți pentru menține echilibrul de lichide din corp. Pentru menținerea unei cantități optime a fluidelor, corpul uman obișnuiește să regularizeze concentrația de sodiu la 30 mmol/L. Nivelul de electroliți conținuți în acest gel a fost special creat pentru a atinge acest prag de 30 mmol/L.

SiS Go Energy Electrolyte Gel este ideal pentru cei ce transpiră abundent sau în evenimente sportive mai lungi de 90 de minute în condiții de +20 °C.

*SiS Go Energy Electrolyte Gel este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: https://sport.wetestyoutrust.com/supplement-search/science-sport/go-energy-electrolyte-gel

Cum să utilizați

Cât să folosim?

Consumați 1 gel pe oră cu apă

Când să folosim?

Un gel cu 1-2 ore înainte de evenimentele sportive pentru hidratare și absorbția carbohidraților

În timpul evenimentelor sportive – 1 gel pe oră cu apă

Durata efectului

Fiecare gel va avea efect pentru arpoximativ 30 de minute

Recomandare de utilizare

Consumați 1 gel cu electroliți împreună cu apă și alte 2 geluri izotonice SiS per oră. Asigurați-vă hidratarea și urmăriți să consumați 500-1000ml de lichid pe oră, în funcție de nivelul la care transpirați.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Pentru aroma de Lemon Mint

Valori specifice

Per gel (60ml)

Per 100ml

Energie

367kj/86kcal

612kj/143kcal

Proteine

0.0g

0.0g

Carbohidrați

22g

36g

din care zaharuri

0.7g

1.2g

Grăsimi

0.0g

0.0g

din care grăsimi saturate

0.0g

0.0g

Fibre

0.0g

0.0g

Sodiu

0.3g

0.5g

Ingrediente: apă, maltodextrină din porumb, arome naturale, sare, agenți de îngroșare (gumă gellan, gumă xanthan), regulatori de aciditate (acid citric, citrat de sodiu), conservanți (benzonat de sodiu, sorbat de potasiu), îndulcitori (acesulfam K, sucraloză), clorură de potasiu, clorură de potasiu, citrat de magneziu.

Potrivit pentru vegani, vegetarieni.

Aroma
Diverse Arome
Cantitate
60ml
Brand
Science in Sport
Testat Informed Sport
DA