GU ROCTANE Recovery Drink Mix Ciocolată 62g

0769493102997!

Atunci când vă forțați corpul în timpul antrenamentelor și al curselor, vă deteriorați mușchii. Pentru a vă reconstrui și repara mușchii astfel încât să vă puteți reveni mai puternic, corpul dumneavoastră are nevoie de o modalitate ușor de digerat și portabilă de a reface nutrienții cheie. GU ROCTANE Protein Recovery Drink Mix oferă 20 g de proteine din zer de înaltă calitate pentru a iniția repararea și reconstrucția țesutului muscular.

  • 20g proteină din zer per porție
  • 30g carbohidrați per porție
  • 230mg sodiu per porție
  • Fără gluten

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Ciocolată
Cantitate 62g
Brand GU


20,00 Lei

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre GU Roctane Recovery Drink Mix

Conceput pentru a-i ajuta pe sportivi să se refacă, să se realimenteze și să se rehidrateze după antrenament sau cursă, ROCTANE Protein Recovery Drink Mix oferă 20 g de proteine din zer cu acțiune rapidă pentru a stimula recuperarea și repararea mușchilor și pentru a ajuta la reducerea leziunilor și a durerilor musculare.

Fiecare porție oferă, de asemenea, carbohidrați cu acțiune rapidă pentru a reface depozitele de glicogen muscular, împreună cu sodiu, principalul electrolit pierdut prin transpirație, pentru a ajuta la rehidratare. Amestecați două măsuri în 8 uncii de apă și agitați bine.  Savurați în decurs de 30 de minute după antrenament sau cursă pentru eficiență maximă.

Intrebări frecvente

Ce este recuperarea?

Recuperarea este centrată pe refacerea organismului și pe repararea leziunilor musculare, deoarece forța musculară provine din solicitarea și apoi din vindecarea țesutului. După o cursă sau un exercițiu fizic, cel mai bine este să refaceți glicogenul, electroliții și BCAA în decurs de 30-60min și să oferiți mușchilor nutrienții necesari pentru a repara leziunile musculare.

Ce este GU Roctane Recovery Drink Mix?

GU ROCTANE Protein Recovery Drink Mix îi ajută pe sportivi să se refacă, să se realimenteze și să se rehidrateze după o activitate solicitantă, pentru a se asigura că sunt pregătiți să dea din nou tot ce pot a doua zi. Creat pentru a promova recuperarea, ROCTANE Protein Recovery Drink Mix oferă 20 g de proteine din zer de înaltă calitate pentru a iniția repararea și reconstrucția țesutului muscular. Fiecare porție oferă, de asemenea, carbohidrați cu acțiune rapidă pentru a reface depozitele de glicogen muscular, împreună cu sodiu, principalul electrolit pierdut prin transpirație, pentru a ajuta la rehidratare. Amestecați două măsuri în 250 ml de apă și agitați bine. Savurați în decurs de 30 de minute după antrenament sau cursă.

Ce fel de proteină este folosită și de ce?

Proteină hidrolizată din zer și proteină izolată din zer. Proteina din zer este alegerea noastră pentru recuperare, deoarece are cea mai mare valoare biologică dintre toate sursele de proteine suplimentare, ceea ce indică cât de mult din proteină este utilizată de organism pentru repararea și recuperarea țesuturilor. Este, de asemenea, o sursă de proteine cu acțiune rapidă, fiind digerată și absorbită mai repede decât alte proteine, inclusiv alte proteine derivate din lapte, cum ar fi cazeina, sau proteinele pe bază de plante. Izolatul de proteine din zer este forma cea mai purificată și mai bogată în proteine din zer și este cea pe care o folosim în noul ROCTANE Protein Recovery, pe lângă izolatul de proteine din zer hidrolizat, care este descompus în continuare în particule mai mici, mai ușor de digerat, pentru a promova absorbția și a accelera livrarea către mușchi.

Cui se adresează GU Roctane Recovery Drink Mix?

Oricui dorește să aibă grijă de mușchii săi și să își optimizeze recuperarea. În mod ideal, nimeni nu vrea să piardă din mușchi, aceasta fiind o modalitate de a ajuta.

Este GU Roctane Recovery Drink Mix sigur pentru copii? 

Da, este sigur pentru copii.

Cum să utilizați?

Amestecați conținutul unui plic (62g) de GU Roctane Recovery Drink Mix cu 250ml apă și amestecați bine. După preferințe puteți prepara băutura și cu orice alt tip de lapte vegetal. Consumați în primele 30 minute după efort.

Informații nutritionale

Valori specifice

Per porție 62g

Energie

230 kcal

Grasimi

1g

din care saturate

0.5g

Carbohidrati

30g

din care zaharuri

28g

Fibre

0g

Proteine

20g

Sodiu

230mg

Ingrediente: dextroză; proteină hidrolizată din zer; izolat proteic din zer; pulbere de cacao; l-glutamină; sare de mare; aroma naturală.

Recenzii

Scrie o recenzie

GU ROCTANE Recovery Drink Mix Ciocolată 62g

GU ROCTANE Recovery Drink Mix Ciocolată 62g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie