SiS Rego Power Vanilie 1kg

5025324004966

- 25% SiS Rego Power Vanilie 1kg
  • Produs complet de refacere ce se recomandă a fi consumat imediat după terminarea efortului fizic
  • Conține 30g de concentrat proteic din zer, oferind o sursă de proteine cu absorbție rapidă
  • Conține 3g de creatină monohidrată de calitate superioară pentru a crește performanța în seriile succesive de exerciții de scurtă durată și intense
  • 9g BCAA pentru a susține menținerea masei musculare
  • Conține 14 porții  (porția este de 75g)
  • Dezvoltat în colaborare cu echipa de fotbal Manchester United
  • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport*
  • Potrivit pentru vegetarieni

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Vanilie
Cantitate 1kg
Brand Science in Sport


160,00 Lei cu TVA

120,00 Lei

În stoc


Informații

SiS Rego Power Vanilie

SiS Rego Power este o băutură de refacere dezvoltată în parteneriat cu clubul de fotbal Manchester United și este concepută pentru a sprijini nevoile specifice ale atletului modern. Combinația de carbohidrați, proteină de înaltă calitate și creatină monohidrată a fost dovedită științific că îmbunătățește performanța fizică în seriile succesive de exerciții scurte dar cu o intensitate ridicată. 

Beneficii:

SiS Rego Power conține 30g de concentrat proteic din zer de înaltă calitate, oferind o sursă de proteine cu absorbție rapidă pentru utilizarea după meciurile de fotbal sau sesiunile de antrenament și între mesele principale pentru a crește aportul de proteine.

De asemenea, SiS Rego Power conține și 3g de creatină monohidrată de calitate superioară, fiind demonstrat în numeroase studii științifice faptul că acest aminoacid susține îmbunătățirea performanțelor fizice în seriile succesive de exerciții intense, de scurtă durată. De aceea, rego power este un supliment cheie pentru jucătorii de fotbal.

Rego Power conține și 9g BCAA pentru a sprijini menținerea masei musculare. Aminoacizii cu catenă ramificată (BCAA) sunt deosebit de importanți deoarece stimulează procesul de sinteză a proteinelor musculare, contribuind și la formarea de noi blocuri de proteine  în perioada de refacere după exercițiile fizice.

SiS Rego Power reprezintă o băutură de refacere completă, ideală pentru a fi consumată imediat după sesiunile dure de antrenament sau competiții atunci când trebuie să vă refaceți necesarul energetic cu 30g de carbohidrați de înaltă calitate.

*Acest produs este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: https://www.informed-sport.com/supplement-search/science-sport/rego-power

Cum să utilizați

Adăugați 3 cupe (75g) în 300ml apă și amestecați bine. Consumați imediat după efort. Se recomandă utilizarea după sesiunile intense de antrenament sau competițiile de peste 60 de minute, Rego Power fiind o soluție unică pentru nevoile organismului de refacere.

Informații nutritionale

Valori specifice Per 100g Per porție (75g)
Energie 1613kJ/381kcal 1210kJ/286kcal
Grăsimi 5.4g 4.1g
din care grăsimi saturate 3.2g 2.4g
Carbohidrați 41g 30g
din care zaharuri 5.5g 4.1g
Proteine 41g 30g
Sodiu 0.69g 0.52g

Ingrediente: Concentrat proteic din zer (lapte, soia) (53%), maltodextrină (din porumb) (39%), creatină monohidrată, agent de îngroșare (gumă xantan), aromă naturală, colorant, îndulcitor (sucraloză).

Alergeni: Vedeți ingredientele cu scris îngroșat (bold).

Potrivit pentru vegetarieni.

Recenzii

Nota 
14-05-2020

Bun

Am folosit acest supliment dupa antrenament ai am fost multumit.Recomand

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

SiS Rego Power Vanilie 1kg

SiS Rego Power Vanilie 1kg

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie