Batonul Proteic Grenade OREO primește un twist...

În sfârșit a sosit cea mai nouă și cu siguranță cea mai inedită aromă a unui baton proteic Grenade Protein Bar – OREO White!

După lansarea deja iconicului baton proteic Grenade OREO, aici, la sediul Grenade, am depus eforturi considerabile în căutarea următoarei arome inovatoare. Cu toate acestea, s-a dovedit că nu a fost necesar să căutăm prea mult. Am luat batonul proteic Grenade OREO și l-am acoperit cu un strat delicat de ciocolată albă, rezultatul fiind cu adevărat uimitor.

Faceți cunoștință cu Grenade OREO White Protein Bar ce conține bucăți reale de OREO.

                                                    

Nu numai că am îmbunătățit perfecțiunea aromei, dar am și crescut conținutul de proteine! Batonul proteic Grenade OREO White oferă acum peste 20g de proteine și conține mai puțin de 2g de zahăr, transformându-l într-o gustare proteică perfectă pentru a fi savurată oriunde, oricând!

Rob Page, Șeful de produs de la Grenade, subliniază:

Colaborarea noastră cu OREO reprezintă modalitatea perfectă de a aduce pe piață gustări bogate în proteină, cu un conținut scăzut de zahăr și cu o aromă autentică a OREO, acum batonul proteic nr.1 în Marea Britanie. După lansarea batonului Grenade OREO din ianuarie, suntem convinși că varianta Grenade OREO White va fi alegerea perfectă pentru oricine caută o gustare proteică dulce sau pentru cei care își doresc să își sporească aportul proteic după exercițiile fizice.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment