OstroVit CLA + Ceai Verde + L-Carnitină 90 capsule
search
  • OstroVit CLA + Ceai Verde + L-Carnitină 90 capsule
  • OstroVit CLA + Ceai Verde + L-Carnitină 90 capsule

OstroVit CLA + Ceai Verde + L-Carnitină 90 capsule

5903246220193
50,00 lei

OstroVit CLA + Green Tea + L-carnitină este un supliment alimentar sub formă de capsule adresat persoanelor active din punct de vedere fizic, care conține acid linoleic conjugat (CLA), extract din frunze de ceai verde și L-carnitină. 

  • 90 de zile utilizare pe flacon 

  • 1 porție = 1 capsulă 

  • Capsule ușor de înghițit

Cantitate
90 tablete/capsule
Brand
OstroVit

Despre OstroVit CLA + Ceai verde + L-Carnitină 90 capsule

OstroVit CLA + Green Tea + L-carnitină este un supliment alimentar sub formă de capsule adresat persoanelor active din punct de vedere fizic, care conține acid linoleic conjugat (CLA), extract din frunze de ceai verde și L-carnitină. 

OstroVit CLA + Ceai verde + L-carnitină 90 capsule

Ingredientele conținute în OstroVit CLA + Ceai verde + L-Carnitină 

CLA - acidul linoleic conjugat are efect de susținere a creșterii masei musculare și ajută la arderea țesutului adipos inutil. CLA este un antioxidant foarte puternic - prezintă o activitate antioxidantă de aproximativ 100 de ori mai mare decât vitamina E, cu ajutorul căreia ajută la inhibarea formării radicalilor liberi și întârzie îmbătrânirea organismului. În plus, acidul CLA îmbunătățește mineralizarea oaselor și are capacitatea de a normaliza nivelul de glucoză din sânge. 

Ceai verde - extractul de ceai verde regăsit în preparat conține o cantitate foarte mare de polifenoli, care au un puternic efect antioxidant. Acesta are capacitatea de a elimina radicalii liberi, care accelerează procesul de îmbătrânire a organismului. Datorită acestui fapt, extractul de ceai verde ajută la reducerea și întârzierea procesului de îmbătrânire a organismului. Mai mult, extractul de ceai verde susține sistemul imunitar. În plus, extractul de ceai verde susține eficient procesul de ardere a grăsimilor corporale, ajută la stimularea procesului de descompunere a celulelor adipoase și previne reîngrășarea acestora.

L-Carnitină - este un compus chimic organic din grupul de aminoacizi care apar în mod natural în corpul nostru. Carnitina este o substanță care contribuie la arderea grăsimilor corporale. Acizii grași transportați de L-carnitină sunt oxidați în mitocondrii - centrele energetice celulare. În timpul utilizării L-carnitinei, un nivel crescut al energiei poate fi ușor resimțit. Utilizarea produsului nostru contribuie la prevenirea depunerii de grăsimi. 

Proprietățile ingredientelor din OstroVit CLA + Ceai verde + L-Carnitină 

  • Susține abilitățile fizice și mentale 

  • Contribuie la scurtarea timpului de regenerare după antrenament 

  • Participă la menținerea unei greutăți corporale sănătoase 

  • Susține metabolismul glucozei 

  • Are un efect pozitiv asupra imunității organismului 

Calitate confirmată de laborator 

De dragul sănătății clienților noștri, produsele pe care le fabricăm sunt testate în mod regulat într-un laborator acreditat independent pentru a asigura și menține cea mai înaltă calitate. 

Cum să utilizați? 

Consumați 1 porție (1 capsulă), de preferință înainte de exercițiile fizice. 

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

Informații Nutriționale

Valori specifice

Per porție (1 capsulă)

Eter etilic al acidului linoleic conjugat CLA

300 mg

- în acest CLA  (80%)

240 mg

Extract de frunze de ceai verde

200 mg

- inclusiv polifenoli (50%)

100 mg

- inclusiv cofeină (9%)

18 mg

L-carnitină

138 mg

Ingrediente: trigliceride cu lanț mediu (MCT); acid linoleic conjugat CLA; gelatină; extract de frunze de ceai verde (Camellia sinensis L.) care conține 50% polifenoli și 9% cafeină; umectant: glicerol; L-carnitină; emulgator: lecitine (din soia); ceară de albine; colorant: oxid de fier roșu; apă purificată. 

Alergeni: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Cantitate
90 tablete/capsule
Brand
OstroVit