• -25%
OstroVit Chaga VEGE 60 capsules
search
  • OstroVit Chaga VEGE 60 capsules
  • OstroVit Chaga VEGE 60 capsules

OstroVit Chaga VEGE 60 capsules

5903933904870
45,00 lei
33,75 lei Salvezi 25%

OstroVit Chaga VEGE este un supliment alimentar de înaltă calitate care conține un extract de ciupercă Chaga standardizat la 40% polizaharide DER 20:1. Este un preparat vegan, disponibil sub formă de capsule ușor de înghițit, conceput pentru persoanele care doresc să își completeze dieta cu ingrediente naturale și valoroase.

  • 600 mg de extract de ciupercă chaga standardizat la 40% polizaharide DER 20:1 per porție

  • 1 porție = 1 capsulă.

  • Potrivit pentru vegetarieni și vegani

  • 60 porții per flacon

Cantitate
60 tablete/capsule
Brand
OstroVit

OstroVit Chaga VEGE - un supliment alimentar valoros

Chaga - Inonotus obliquus - o specie de ciupercă din familia Hymenochaetaceae, cunoscută și sub numele de chaga sau polipru de mesteacăn. Chaga crește în primul rând pe mesteacăn, deși uneori polipurul de mesteacăn poate fi găsit și pe alte specii de copaci cu frunze caduce. Chaga este o ciupercă parazită care crește în principal în nordul Chinei și în Siberia. Deoarece chaga se distinge prin conținutul său ridicat de melanină, este folosită și ca ingredient în cosmeticele naturale.

Extractul de ciuperci Chaga utilizat în preparatul OstroVit este standardizat la 40% polizaharide, ceea ce afectează în mod pozitiv calitatea suplimentului alimentar și asigură că fiecare porție de produs oferă organismului o cantitate ridicată de compuși valoroși.

Cum să utilizați?

Consumați 1 porție (1 capsulă) pe zi, înainte sau la masă.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NTURIȚIONALE

Ingrediente active

Per porție 1 capsulă

Extract de ciuperci Chage, din care:

600 mg

- polizaharide (40%)

240 mg

Ingrediente: extract de ciuperci Chaga (Inonotus obliquus) standardizat la 40% din polizaharide DER 20:1; învelișul capsulei (agent de încărcare: hidroxipropil metilceluloză).

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, ovăz, ouă, crustacee, pește.

Cantitate
60 tablete/capsule
Brand
OstroVit