• -15%
OstroVit Melatonină 4000mcg 100 tablete
search
 • OstroVit Melatonină 4000mcg 100 tablete

OstroVit Melatonină 4mg 100 tablete

5903933913742
35,00 lei
29,75 lei Salvezi 15%

OstroVit Melatonină 4000mcg este un supliment alimentar sub formă de tablete destinat persoanelor care suferă de tulburări de somn. Dacă folosiți produsul zilnic, puteți regla ritmul circadian, precum și să vă bucurați de un somn sănătos și profund. Aveți dificultăți în a adormi? Vă treziți des și nu puteți adormi la loc? Faceți cu greu față schimbării fusului orar după o călătorie? Răspunsul la toate cazurile enunțate mai sus este melatonina de 4000mcg de la OstroVit.

 • 1mg melatonină per 1/4 tabletă

 • 400 porții per flacon

Cantitate
100 tablete/capsule
Brand
OstroVit

Despre OstroVit Melatonină 4k (4000mcg) 100tablete

Ce este melatonina și cine ar trebui să o folosească?

Melatonina este un hormon natural din organismul uman. Acesta joacă un rol crucial în reglarea ritmului circadian și asigură un somn sănătos. Cantitatea de melatonină generată depinde de momentul zilei, în timp ce nivelul său maxim se înregistrează pe timp de noapte. Odată cu vârsta, cantitatea de melatonină scade, astfel că persoanele în vârstă se confruntă mai des cu tulburări de somn.

Din fericire, deficitul de melatonină poate fi eliminat cu ușurință datorită tabletelor OstroVit Melatonina 4000 mcg, care nu numai că vă reglează ceasul biologic, dar demonstrează și proprietăți antioxidante. Alegeți produsul nostru dacă:

 • aveți dificultăți în a adormi

 • vă treziți foarte devreme dimineața

 • vă treziți noaptea de multe ori

 • vă simțiți mereu obosit și nervos pe parcursul zilei

 • suferiți de decalaj orar atunci când schimbați fusul orar

 • munca în schimburi vă împiedică să păstrați un ritm circadian

Proprietăți:

Dacă luați melatonină pastile în mod regulat, puteți suplimenta acest hormon extrem de important. Principalele caracteristici ale suplimentului nostru sunt:

 • Reglarea ritmului circadian - Suplimentul alimentar OstroVit Melatonin 4000 mcg este indispensabil în lupta împotriva tulburărilor de somn. Datorită acestor tablete, puteți uita de nopțile nedormite și puteți începe să adormiți mai bine.

 • Proprietăți anti-oxidante - în afară de reglarea ceasului biologic, melatonina demonstrează proprietăți antioxidante. Ea reduce numărul radicalilor liberi, protejând astfel organismul.

 • Conținut ridicat de melatonină - O singură filă de supliment alimentar conține până la 4 mg de melatonină.

 • Formă convenabilă - Melatonina 4000mcg de la OstroVit este ușor de înghițit. Datorită conținutului ridicat de ingredient activ, de acum încolo nu mai trebuie să luați mai multe pastile de melatonină pe zi.

Cum să utilizați?

Luați 1 porție (1/4 comprimat) pe zi, cu 30 de minute înainte de somn.

Un efect benefic apare atunci când luați 1 mg de melatonină cu puțin timp înainte de a merge la culcare sau 0.5 mg cu puțin timp înainte de a merge la culcare în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile după ce ați ajuns la destinație.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați produsul ca substitut (înlocuitor) al unei diete variate. Recomandate sunt o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu ingerați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Copiii, femeile însărcinate sau care alăptează nu trebuie să ia produsul. A nu se păstra la îndemâna copiilor.

Nu utilizați în timp ce conduceți vehicule sau folosiți utilaje, nu combinați cu consumul de alcool și cu alte medicamente, inclusiv cu remedii naturiste.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice Per porție (1/4 tabletă) Per 1 tabletă
Melatonină 1mg 4mg

Ingrediente: agent de încărcare: celuloză microcristalină; amidon, agenți antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu; melatonină.

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Cantitate
100 tablete/capsule
Brand
OstroVit