• -20%
Colagen Marin Lichid 5000mg cu Acid Hialuronic Shot Cutie 10 x 30ml
search
 • Colagen Marin Lichid 5000mg cu Acid Hialuronic Shot Cutie 10 x 30ml
 • Colagen Marin Lichid 5000mg cu Acid Hialuronic Shot Cutie 10 x 30ml
 • Colagen Marin Lichid 5000mg cu Acid Hialuronic Shot Cutie 10 x 30ml

Colagen Marin Lichid 5000mg cu Acid Hialuronic Shot Cutie 10 x 30ml

5070000873015
150,00 lei
120,00 lei Salvezi 20%
 • 5000 mg de colagen marin pur per flacon

 • Acid hialuronic cu greutate moleculară redusă (HA)

 • 100% din necesarul zilnic de vitamina C

 • Formă lichidă și foarte ușor de absorbit de suplimentat

 • Aromă naturală de mango

Aroma
Mango
Cantitate
Cutie 10
Brand
The Collagen Company

Despre Colagen Marin Lichid Liquid Marine Collagen x Power Hyaluronic

LIQUID MARINE COLLAGEN x POWER HYALURONIC de la The Collagen Company conține 10 doze de colagen pur din pește cu adaos de acid hialuronic reticulat, cu molecule mici. Această formă asigură o absorbție și o asimilare ridicată a substanțelor active. Un supliment alimentar complet conceput pentru cele mai exigente persoane. O combinație puternică și eficientă de colagen marin, acid hialuronic cu moleculă mică și vitamina C, care este responsabilă de sinteza colagenului și facilitează încorporarea acestuia în structura țesuturilor.

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea își pierde capacitatea de a lega apa. Acidul hialuronic poate ajuta. Datorită proprietăților sale higroscopice (o moleculă poate lega aproximativ 250 de molecule de apă), pielea rămâne fermă și netedă din interior. Acidul hialuronic este, de asemenea, o componentă majoră a lichidului sinovial din articulații.

 • GREUTATE MOLECULARĂ MICĂ (MAI PUȚIN DE 3.000 DALTONI) = ABSORBȚIE CRESCUTĂ

 • Recomandat în special înainte și după intervenții chirurgicale invazive și proceduri cosmetice.

 • Folosit ca ajutor în tratamentele anti-îmbătrânire, îmbunătățește aspectul și fermitatea pielii.

Ce face ca shot-urile cu Colagen Marin și Acid Hialuronic să fie speciale?

Colagen marin cu concentrație mare - Colagenul nostru provine din pește. Colagenul cu acid hialuronic conține 5.000 mg de colagen marin într-un flacon de 30 ml, ceea ce îl face unul dintre cele mai concentrate produse cu colagen marin din lume.

Acid Hialuronic adăugat ce îmbunătățește nivelul de hidratare a părului și a pielii, precum și tensiunea și elasticitatea acesteia. Datorită acestui ingredient, este recomandat în special perioperator - înainte și după procedurile de medicină cosmetică și estetică. Accelerează regenerarea pielii și a corpului.

Vitamina C susține semnificativ sinteza colagenului și crește absorbția acestuia. Servește ca un fel de catalizator. În plus, afectează aspectul, netezimea și fermitatea pielii, precum și sistemul imunitar.

Formă de prezentare convenabilă - Am inclus suplimentul alimentar LIQUID MARINE COLLAGEN x POWER HYALURONIC în sticle frumoase și convenabile pe care le puteți avea întotdeauna cu dvs.: la serviciu, în deplasare, în vacanță.

Formulă fabricată 100% în Italia - Produsele The Collagen Company sunt fabricate 100% în Italia. Cu o echipă internațională de cercetare și dezvoltare cu sediul la Londra, puteți fi siguri că produsul pe care îl utilizați este la cel mai înalt standard global.

Proprietățiile ingredientelor din Shot-ul de Colagen Marin cu Acid Hialuronic Liquid Marine Collagen x Power Hyaluronic

Colagenul marin se caracterizează prin conținutul său ridicat de aminoacizi, cum ar fi glicina și prolina, care sunt esențiale pentru reconstrucția țesuturilor, producerea de noi celule și sănătatea generală a organismului. Datorită proprietăților sale hidratante excepționale, acest acid este un mijloc eficient de combatere a semnelor de îmbătrânire a pielii. Colagenul marin din pește are o biodisponibilitate foarte bună, astfel încât este ușor de absorbit de către organism și, astfel, poate acționa în mod eficient asupra diferite țesuturi și organe.

ACID HIALURONIC CU MOLECULE MICI (HA) - Cantitatea sa scade constant odată cu vârsta, agravând procesul de îmbătrânire a pielii, care își pierde capacitatea de a lega apa. Atunci încep să apară primele riduri, pierderea tensiunii, înăsprirea până la pierderea ovalului facial. Proprietățile higroscopice ale acidului hialuronic sunt enorme, o moleculă de acid hialuronic este capabilă să lege aproximativ 250 de molecule de apă. Acidul hialuronic este, de asemenea, componenta principală a lichidului sinovial.

Vitamina C - Produsul este îmbogățit cu vitamina C, care este responsabilă pentru procesul corect de sinteză a colagenului și facilitează încorporarea acestuia în structura țesutului.

Cui se adresează shoturile cu Colagen Marin?

Ideal pentru femeile care țin la îmbunătățirea aspectului tenului lor. Cu o utilizare pe termen lung, poate influența netezirea ridurilor din interior. Datorită formei sale lichide, acidul hialuronic conținut în injecție ajunge în organism. Recomandat în special înainte și după procedurile de medicină estetică și cosmetică. Accelerează vindecarea și procesul de recuperare.

De ce să folosiți colagenul în formă lichidă?

Colagenul lichid este cunoscut pentru absorbția sa rapidă și este considerat cea mai eficientă formă de aport de colagen. Utilizarea consecventă a colagenului lichid ca supliment poate oferi beneficii preventive chiar și pentru persoane cu vârsta de 25 de ani. Mai mult, pentru cei cu vârste cuprinse între 55 și 60 de ani, aceasta poate ajuta la menținerea nivelului de colagen în organism pentru o perioadă extinsă.

În plus, forma lichidă oferă un mod convenabil și expeditiv de suplimentare. Puteți purta fără efort o sticlă compactă de colagen în geantă și să o consumați după bunul dumneavoastră plac, fie la serviciu, la sala de sport sau în timpul călătoriilor.

Cum să utilizați?

Beți un flacon (30ml) o dată pe zi, în orice moment al zilei, dar cel mai simplu mod de a menține regularitatea este de a face din suplimentarea cu colagen ritualul zilnic de dimineață. 

Dacă luați suplimente după o procedură de medicină estetică sau o procedură cosmetică invazivă - puteți folosi de două ori pe zi, dimineața și seara, sau în baza recomandărilor unui specialist.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

Per shot (30ml)

VNR*%

Colagen marin

5000mg

Vitamina C

80mg

100%

Acid hialuronic

20mg

*Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011

Ingrediente: apă; VERISOL® colagen marin; îndulcitori: xilitol, glicozide derivate din steviol (Stevia); xtabilizator: glicerol; suc concentrat de mango; regulator de aciditate: acid lactic; vitamina C (acid L-ascorbic); conservant: sorbat de potasiu; hialuronat de sodiu; arome.

Aroma
Mango
Cantitate
Cutie 10
Brand
The Collagen Company