• -25%
OstroVit GH Booster Extreme 90 caps
search
  • OstroVit GH Booster Extreme 90 caps
  • OstroVit GH Booster Extreme 90 caps

OstroVit GH Booster Extreme 90 caps

5903933912080
55,00 lei
41,25 lei Salvezi 25%

OstroVit GH Booster Extreme este un supliment alimentar de înaltă calitate, care este o sursă de până la 10 substanțe active diferite - În produs puteți găsi: L-arginină alfa-ketoglutarat, acid gama-aminobutiric sau picolinat de zinc. Este un preparat disponibil sub formă de capsule ușor de înghițit, care a fost creat pentru sportivi și pentru persoanele care duc un stil de viață activ.

  • Conține până la 10 substanțe active diferite 

  • 1 porție = 3 capsule.

  • Eficiență - Pachetul produsului conține 30 de porții de preparat, ceea ce este suficient pentru o lună de administrare regulată a suplimentelor.

  • Formă convenabilă - Preparatul este disponibil sub formă de capsule ușor de înghițit asigură o aprovizionare fără probleme cu un supliment alimentar.

Cantitate
90 tablete/capsule
Brand
OstroVit

OstroVit GH Booster Extreme - Un supliment alimentar complet

L-arginină alfa-ketoglutarat (AAKG) este un compus chimic organic care este o combinație de săruri de acid glutaric, care este un produs al ciclului Krebs și un aminoacid proteic, care este arginina. Combinarea acestor molecule are ca rezultat un compus sinergic.

Acid gama-aminobutiric - GABA este un compus chimic organic din grupul aminoacizilor neproteici. Neurotransmițător care este sintetizat din glutamat în organism. Este o substanță care în corpul uman apare în principal în hipotalamus și în sistemul extrapiramidal. Compusul poate fi găsit și în alimente, în produse precum ceaiul verde, silozul, soia sau produsele lactate.

L-ornitină HCl - Ornitina este un aminoacid endogen care se sintetizează în mod natural în corpul uman, dar pentru formarea sa este necesară prezența unui alt aminoacid, care este arginina. Este o substanță care se găsește și în alimente - L-ornitina se găsește în carne, pește, precum și în ouă, lapte și produse lactate. În suplimentele alimentare, se utilizează adesea clorhidratul de L-ornitină, care se distinge prin solubilitatea sa excelentă.

L-lizină HCl - compus chimic format din acid clorhidric și lizină aparținând grupului de aminoacizi proteici. L-lizina este o substanță exogenă care nu este produsă în mod natural în corpul uman, motiv pentru care trebuie să fie furnizată organismului din exterior - împreună cu dieta zilnică sau sub formă de suplimente. Lizina poate fi găsită în produsele bogate în proteine, motiv pentru care sursa compusului este considerată a fi laptele și produsele lactate, carnea și peștele. Clorhidratul de lizină este utilizat ca o componentă a suplimentelor alimentare, care se distinge prin solubilitate excelentă.

Acidul D-aspartic - DAA - aminoacid endogen, produs în principal în glanda pituitară și hipotalamus. Acidul D-aspartic se găsește și în alimente - Compusul poate fi găsit în principal în produsele de origine animală, dar cantități mici de substanță sunt prezente și în sparanghel, avocado sau fulgi de ovăz.

L-triptofan - un compus chimic organic, un aminoacid proteic clasificat ca substanță exogenă, care trebuie să fie furnizat organismului din exterior, deoarece organismul nu este capabil să îl sintetizeze singur. Triptofanul poate fi găsit în produsele de origine animală, precum și în semințele de dovleac, legumele uscate sau semințele de in.

Extract de fructe de piper negru - Extract de fructe al unei plante din familia piperului, care este standardizat pentru 95% piperină, adică conținutul unui compus chimic organic, care este un alcaloid ce se găsește în stratul superior al fructelor de piper negru.

Zinc - este o componentă minerală clasificată ca microelement, care în corpul uman se găsește în principal în mușchii scheletici și în oase. Este o substanță care poate fi găsită în multe alimente diferite, iar principalele surse de zinc sunt considerate a fi carnea roșie, carnea de pasăre, legumele uscate, nucile și produsele cerealiere integrale.

Vitamina B6 - piridoxina - o componentă solubilă în apă care aparține vitaminelor B. Compusul poate fi găsit în principal în produsele cerealiere integrale, precum și în organele comestibile și în semințele de leguminoase uscate.

Vitamina D - cunoscută și sub numele de colecalciferol, este un steroid, compus chimic organic care aparține grupului de vitamine liposolubile. Astfel, asimilarea ingredientului este strâns legată de prezența grăsimilor în dieta zilnică. Vitamina D3 este o substanță care este livrată organismului cu ajutorul alimentelor (se găsește în peștele gras de mare), precum și prin sinteza pielii. Cu toate acestea, ea este stocată în principal în țesutul adipos și în ficat.

Proprietățile ingredientelor din OstroVit GH Booster Extreme:

Zincul ajută la menținerea unui echilibru acido-bazic adecvat și, mai mult, susține menținerea unui metabolism optim al carbohidraților. Este un compus care ajută la menținerea funcțiilor cognitive normale și susține sinteza adecvată a ADN-ului. În plus, contribuie la menținerea unui metabolism adecvat al vitaminei A și ajută la o sinteză adecvată a proteinelor. De asemenea, zincul sprijină menținerea sănătății pielii, oaselor, unghiilor și părului și susține buna funcționare a sistemului imunitar. În plus, ajută la menținerea unei viziuni adecvate și susține protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.

Vitamina B6, care se regăsește printre ingredientele suplimentului, contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat și susține, de asemenea, buna funcționare a sistemului nervos. Este un compus care contribuie la menținerea unui metabolism optim al proteinelor și al glicogenului și, mai mult decât atât, ajută la producerea corectă a globulelor roșii și reduce oboseala și oboseala.

Vitamina D folosită în preparat ajută la menținerea sănătății oaselor și a dinților și la buna funcționare a mușchilor. În plus, susține buna funcționare a sistemului imunitar. Compusul ajută, de asemenea, la absorbția și utilizarea corectă a calciului, a fosforului și, de asemenea, la menținerea unui nivel adecvat de calciu în sânge. Substanța este, de asemenea, implicată în procesul de diviziune celulară.

Cum să utilizați?

Consumați 1 porție (3 capsule) pe zi.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

Per porție 3 capsule

VNR*%

L-arginină AKG

700 mg

- din care L-arginină

462 mg

Acid Gamma-aminobutiric 

400 mg

L-ornitină HCL

350 mg

L-lizină HCL

350 mg

Acid D-aspartic

150 mg

L-triptofan

100 mg

Extract de Piper negru

2.1 mg

- din care piperină 95%

2 mg

Zinc

15 mg

150%

Vitamina B6

2.8 mg

200%

Vitamina D3

50 µg / 2000 IU

100%

*Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011.

Ingrediente: L-arginină alfa-ketoglutarat; acid gama-aminobutiric; agent de încărcare: hidroxipropil metilceluloză; L-ornitină HCL; L-lizină HCL; acid D-aspartic (DAA); L-triptofan; picolinat de zinc (zinc); agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași; colecalciferol din lanolină (vitamina D); extract de fructe de piper negru (Piper nigrum L. ) standardizat la 95% de piperină; piridoxal 5'-fosfat (vitamina B6).

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Cantitate
90 tablete/capsule
Brand
OstroVit