Pre Workout Cellucor C4 Original 195g
search
  • Pre Workout Cellucor C4 Original 195g

Pre Workout Cellucor C4 Original 195g

842595109153
130,00 lei

Pre-antrenamentul cu care a început totul - C4 Original este construit pentru a vă duce energia, rezistența musculară și pomparea la următorul nivel. Mergând de la începători până la concurenții de elită, pre-workouturile C4 vă energizează călătoria de fitness. Conține substanțe eficiente și verificate pentru a susține performanța, rezistență și puterea de concentrare. 

  • 30 porții per flacon

  • Creatină, Beta-Alanină și Arginiă

  • Susține performanța

Aroma
Aroma
Diverse Arome
Cantitate
200g
Brand
Cellucor
Ultimele produse in stoc

Despre Cellucor C4 Original - 30 porții

Pre-antrenamentul cu care a început totul - C4 Original este construit pentru a vă duce energia, rezistența musculară și pomparea la următorul nivel. Mergând de la începători până la concurenții de elită, pre-workoutul C4 vă energizează călătoria de fitness. Conține substanțe eficiente și verificate pentru a susține performanța, rezistență și puterea de concentrare.

Energie explozivă - Duceți antrenamentul la următorul nivel cu energia explozivă C4 Energy furnizată de cele 150 mg de cofeină.

Anduranță musculară - Potențiați antrenamentele dificile cu Beta-Alanina CarnoSyn® , care ajută la combaterea oboselii musculare și susține rezistența musculară*.

Gusturi incredibile - Cu miliarde de porții de produse de marcă C4 vândute, brandul C4 a stabilit standardul pentru o aromă excelentă de peste un deceniu

Pump booster - Îmbunătățiți-vă pompele musculare prin intermediul unei combinații unice patentate de creatină și nitrați.

**Studiile au arătat că beneficiile beta-alaninei CarnoSyn (R) sunt corelate cu utilizarea cumulativă.

Cum să utilizați?

Luați o porție (1 cupă rasă) de C4® Original, amestecată cu 150-200ml de apă cu 20-30 minute înainte de antrenament. Unele persoane pot experimenta o senzație inofensivă de furnicături, care este atribuită beta alaninei.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu trebuie utilizat ca substitut (înlocuitor) al unei diete variate. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs. Produsul nu trebuie utilizat de către copii, femei însărcinate și mame care alăptează. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

Per porție 6.5g (VNR*%)

Vitamina C

37.5 mg (47%)

Vitamina B6

0.5 mg (36%)

Acid folic

100 mcg (50%)

Vitamina B12

1.25 mcg (50%)

CarnoSyn® Beta alanină

1600 mg

Creatină monohidrată micronizată

1500 mg

Arginină alfa-ketoglutarat

1000 mg

N-acetyl l-tirozină

200 mg

Cafeină anhidră

150 mg

 *Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1069/2011.

Ingrediente (Icy Blue Raspberry): CarnoSyn® beta-alanina; creatina monohidrat micronizată; arginina alfa-ketoglutarat; regulator de aciditate: acid citric; agenti anti-aglomeranti: dioxid de siliciu, silicat de calciu; arome; N-acetil-L-tirozina; cofeina anhidra; indulcitori: acesulfam de potasiu, sucraloză; agent de incarcare: polidextroza; acid l-ascorbic (vitamina C); colorant: albastru brilliant fcf; nicotinamidă (niacină); Piridoxal-5’-fosfat (vitamina B6); acid folic; metilcobalamina (vitamina B12).

Ingrediente (Strawberry Margarita): CarnoSyn® beta-alanina; creatina monohidrat micronizată; arginina alfa-ketoglutarat; agenti anti-aglomeranti: dioxid de siliciu, silicat de calciu; regulator de aciditate: acid citric; arome; agent de incarcare: polidextroza; N-acetil-L-tirozina; cofeina anhidra; indulcitori: acesulfam de potasiu, sucraloză; acid l-ascorbic (vitamina C); colorant: rosu de sfeclă; nicotinamidă (niacină); Piridoxal-5’-fosfat (vitamina B6); acid folic (vitamina B9); metilcobalamina (vitamina B12)

Ingrediente (Pink Lemonade): CarnoSyn® beta-alanina; creatina monohidrat micronizată; arginina alfa-ketoglutarat; agenti anti-aglomeranti: dioxid de siliciu, silicat de calciu; regulator de aciditate: acid citric; agent de incarcare: polidextroza; arome; N-acetil-L-tirozina; cofeina anhidra; indulcitori: acesulfam de potasiu, sucraloză; acid l-ascorbic (vitamina C); colorant: rosu de sfeclă, ponceau 4R; nicotinamidă (niacină); piridoxal-5’-fosfat (vitamina B6); acid folic (vitamina B9); metilcobalamina (vitamina B12).

Ingreiente (Watermelon): CarnoSyn® beta-alanina; creatina monohidrat micronizată; arginina alfa-ketoglutarat; agenti anti-aglomeranti: dioxid de siliciu, silicat de calciu; regulator de aciditate: acid citric; agent de incarcare: polidextroza; arome; N-acetil-L-tirozina; cofeina anhidra; indulcitori: acesulfam de potasiu, sucraloză; acid l-ascorbic (vitamina C); colorant: rosu allura AC; nicotinamidă (niacină); piridoxal-5’-fosfat (vitamina B6); acid folic (vitamina B9); metilcobalamina (vitamina B12).

Aroma
Diverse Arome
Cantitate
200g
Brand
Cellucor