• -15%
Cutie 25 OstroVit VIT-MIN Shot 100ml
search
  • Cutie 25 OstroVit VIT-MIN Shot 100ml
  • Multivitamine OstroVit VIT-MIN Shot 100ml
  • Multivitamine OstroVit VIT-MIN Shot 100ml

Cutie 20 Shoturi OstroVit VIT-MIN Shot 100ml

5903933911458
130,00 lei
110,50 lei Salveaza 15%

OstroVit VIT&MIN Shot conține un set de 19 vitamine, minerale și alte ingrediente active care susțin zilnic sănătatea și buna funcționare a organismului dumneavoastră. Dacă este utilizat în mod regulat, suplimentul nostru vă poate permite să păstrați o rezervă adecvată de microorganisme. Sunteți în căutarea unui supliment bogat în ingredientele active necesare? Nu vă place să înghițiți pastile? Alegeți shot-ul nostru de vitamine cu amestec de fructe.

  • 19 vitamine și minerale per shot

  • 1 porție per flacon

  • gata de consum

Cantitate
Cutie 25
Brand
OstroVit

Despre OstroVit VIT-MIN Shot 100 ml

OstroVit VIT&MIN Shot conține un set de 19 vitamine, minerale și alte ingrediente active care susțin zilnic sănătatea și buna funcționare a organismului dumneavoastră. Dacă este utilizat în mod regulat, suplimentul nostru vă poate permite să păstrați o rezervă adecvată de microorganisme. Sunteți în căutarea unui supliment bogat în ingredientele active necesare? Nu vă place să înghițiți pastile? Alegeți shot-ul nostru de vitamine cu amestec de fructe.

Cui se adresează shot-ul OstroVit VIT-MIN Shot 100ml

Acest suplimentul alimentar este un produs universal pentru adulți. Ingredientele active incluse în produs oferă un sprijin cuprinzător organismului dumneavoastră și contribuie la reglarea organelor și sistemelor interne.

Suplimentul se prezintă sub forma unui shot cu gust fructat ușor de utilizat, pe care îl puteți bea în orice moment al zilei. Alegeți OstroVit VIT-MIN Shot dacă:

  • sunteți în căutarea unui produs cu multivitamine și minerale
  • doriți să aveți grijă de imunitatea și sănătatea dumneavoastră
  • detestați suplimentele sub formă de pastile

Proprietățiile OstroVit VIT-MIN Shot 100ml

OstroVit VIT-MIN Shot oferă un sprijin complet organismului dumneavoastră. Doar 100 ml de produs conțin nu mai puțin de 19 ingrediente active!

Principalele caracteristici ale OstroVit Vit-Min Shot 100mli:

Stare de bine - Un complex de ingrediente active favorizează funcționarea organelor interne pentru a vă permite să vă simțiți mai bine.

Imunitate stimulată - Ingrediente precum vitamina C, D, A, biotina și fierul ce au ca rol să vă protejeze împotriva infecțiilor.

Utilizare ușoară - Suplimentul nostru lichid nu necesită să îl amestecați cu apă. Îl puteți bea imediat, în orice moment al zilei!

Aromă de fructe - O aromă foarte fructată face ca suplimentarea să fie plăcută. Uitați de preparatele vitaminice fără gust.

Ingredientele active din OstroVit Vit&Min Shot 100ml

Vedeți impactul anumitor ingrediente active ale suplimentului:

Potasiu - Este responsabil pentru echilibrul acido-bazic. Favorizează funcționarea sistemelor muscular și nervos.

Magneziu - Susține metabolismul carbohidraților, al grăsimilor și al proteinelor. Reglează metabolismul osos și ajută inima.

Vitamina C - Efect antioxidant dovedit. Contribuie la îmbunătățirea funcționării sistemului imunitar.

Niacina - Stimulează creierul să acționeze. Participă la sinteza hormonilor sexuali.

Vitamina E - Este un puternic antioxidant. Reglează funcționarea ovarelor. Participă la producerea de spermă.

Tiamina - Ajută la metabolismul glucidelor. Participă la sinteza neurotransmițătorilor. Poate stimula vindecarea rănilor.

Riboflavină - Servește ca suport pentru sistemele nervos și imunitar. Reglează vederea.

Zinc - Îndeplinește rolul de catalizator enzimatic. Menține stabilitatea structurilor celulare și susține absorbția vitaminelor.

Fier - Vă asigură împotriva infecțiilor. Susține sistemul nervos.

Acid pantotenic - Este implicat în numeroase reacții biologice. Susține regenerarea celulelor pielii. Vă poate ajuta să reduceți oboseala.

Vitamina B6 - Crește absorbția magneziului. Reglează funcționarea sistemului nervos și vă poate asigura împotriva infecțiilor.

Mangan - Susține sistemul nervos și are o influență asupra libidoului. Prezintă proprietăți antioxidante.

Cupru - Are un impact asupra transmiterii impulsurilor nervoase. Favorizează transportul fierului. Vă protejează împotriva radicalilor liberi.

Vitamina A - Poate asigura o funcționare adecvată a sistemului imunitar și a celui reproducător. Rol antioxidant.

Acid folic - Susține sistemul nervos și protejează împotriva anemiei. Stimulează fertilitatea.

Cromul - Reglează numeroase modificări în interiorul organismului și susține metabolismul glucozei.

Biotină - Are o influență asupra sistemului nervos și imunitar. Reglează metabolismul. Întărește structura unghiilor și a părului.

Vitamina D - Contribuie la susținerea imunității. Asigură o mineralizare îmbunătățită a oaselor și a dinților.

Vitamina B12 - Reglează metabolismul și funcționarea sistemului nervos. Susține producția de eritrocite.

Cum să utilizați?

Consumați o porție - 1 flacon (100 ml) - o dată pe zi. Nu consumați mai mult de 1 porție pe zi. Produsul este destinat persoanelor adulte.  Sedimentarea este un fenomen natural. Agitați înainte de utilizare. După deschidere, se păstrează la frigider, se consumă în termen de 24 de ore.

Nu utilizați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele suplimentului. Produsul nu este indicat copiilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează. Suplimentul alimentar nu poate fi utilizat ca substitut (înlocuitor) al unei diete variate și echilibrate. A se păstra la 2-25°C într-un loc uscat. Protejați de lumina soarelui și de îngheț. A nu se păstra la îndemâna copiilor.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Ingrediente active

Per porție 100ml

% VNR*

Potasiu

300 mg

15

Magneziu

108 mg

29

Vitamina C

80 mg

100

Niacină

16 mg

100

Vitamina E

30 mg

250

Thiamină

15 mg

1364

Riboflavină

15 mg

1071

Zinc

15 mg

150

Fier

14 mg

100

Acid pantotenic

12 mg

200

Vitamina B6

12 mg

143

Mangan

1.8 mg

90

Cupru

1 mg

100

Vitamina A

800 µg

100

Acid Folic

400 µg

200

Biotină

150 µg

300

Crom

150 µg

375

Vitamina D

30 µg

600

Vitamina B12

10 µg

400

Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1069/2011

Ingrediente: apă; suc de mere din suc de mere concentrat 20%; regulator de aciditate: acid citric; citrat de potasiu; săruri de magneziu ale acidului citric; acid L-ascorbic; acetat de DL-alfa tocoferil; picolinat de zinc; diglicinat de fier (II); aromă; conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; acid nicotinic; riboflavină; clorhidrat de tiamină; D-pantotenat de calciu; colecalciferol; îndulcitor: sucraloză; bisglicinat de mangan; acetat de retinil; bisglicinat de cupru; clorhidrat de piridoxină; picolinat de crom; acid pteroilmonoglutamic; D-biotină; cianocobalamină.

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Cantitate
Cutie 25
Brand
OstroVit