• -25%
  • Stoc epuizat
Cutie 20 Shoturi OstroVit Colagen Marin Lichid Shot 80ml
search
  • Cutie 20 Shoturi OstroVit Colagen Marin Lichid Shot 80ml
  • Cutie 20 Shoturi OstroVit Colagen Marin Lichid Shot 80ml
  • Cutie 20 Shoturi OstroVit Colagen Marin Lichid Shot 80ml
  • Cutie 20 OstroVit Colagen Marin Lichid Shot 80ml
  • Cutie 20 Shoturi OstroVit Colagen Marin Lichid Shot 80ml
  • Cutie 20 Shoturi OstroVit Colagen Marin Lichid Shot 80ml

Cutie 20 Shoturi OstroVit Colagen Marin Lichid Shot 80ml

5903933908953
150,00 lei
112,50 lei Salvezi 25%
  • 1 flacon de 80 ml conține o porție zilnică de supliment

  • 5000mg de peptide de colagen de pește tip I cu acid hialuronic și vitamina C pe porție!

  • Aromă delicioasă de nucă de cocos și piersici

Cantitate
Cutie 20
Brand
OstroVit
Stoc epuizat

Despre OstroVit Colagen Marin Shot 80ml

OstroVit Colagen Marin Shot conține un set de trei ingrediente active sub forma unui shot cu aromă plăcută de nucă de cocos și piersică. Acest produs inovator din seria de shot-uri OstroVit conține, printre altele, peptide de colagen din pește de tip I, acid hialuronic și vitamina C. Produsul a fost creat pentru toate persoanele cărora le pasă de aspectul frumos și sănătos al pielii, precum și pentru persoanele care practică sport, după accidentări sportive sau exerciții fizice intense, în timpul recuperării după fracturi și pentru regenerarea articulațiilor deteriorate.

Proprietățile ingredientelor conținute în OstroVit Marine Collagen Shot 80ml:

Soluție completă pentru articulații, tendoane și cartilaje - ingrediente precum colagenul marin de tip I, acidul hialuronic și vitamina C utilizate împreună contribuie la o mai bună funcționare a articulațiilor, oaselor și țesutului conjunctiv.

Îmbunătățirea aspectului pielii - complexul de substanțe active din acest supliment are un efect benefic asupra fermității, elasticității și tonusului pielii.

Utilizare simplă - ideal pentru persoanele care evită suplimentarea sub formă de tablete. Este suficient să beți un shot de 80ml de produs o dată pe zi.

Gust plăcut de fructe - aroma de fructe de piersică cu adaos de nucă de cocos face ca suplimentarea regulată să fie o plăcere.

Ingredientele active individuale din acest supliment:

Colagen. Este una dintre cele mai importante proteine care se găsesc în corpul uman. Este prezent în aproape toate țesuturile umane. Este un element de construcție esențial pentru piele, tendoane, oase, articulații, corneea ochiului, printre altele. Afectează coeziunea, rezistența și elasticitatea țesutului conjunctiv. Activitatea fizică crescută intensifică procesul de distrugere a colagenului, așa că este foarte important să îl suplimentați în timpul exercițiilor și antrenamentelor intensive. Deficitul de colagen poate provoca tulburări de mișcare, rigiditate articulară și dureri de spate, poate favoriza apariția ridurilor, a celulitei, scade hidratarea și fermitatea pielii. Cea mai benefică formă de suplimentarea este reprezentată de peptidele de colagen de pește de tip I cu adaos de vitamina C.

Acidul hialuronic. Unul dintre cele mai dezirabile avantaje ale acidului hialuronic în timpul suplimentării sale este efectul său pozitiv asupra funcționării oaselor, articulațiilor și țesutului conjunctiv. Datorită proprietăților sale, poate, de asemenea, să crească elasticitatea pielii, să accelereze recuperarea după leziuni, tăieturi, abraziuni sau leziuni ale țesuturilor moi.

Vitamina C. O vitamină cunoscută pentru numeroasele sale proprietăți valoroase și esențiale. Este responsabilă în principal de buna funcționare a țesutului conjunctiv și a oaselor. Rolul ei în acest shot este de a susține sinteza corectă a colagenului, care, la rândul său, are un impact uriaș asupra funcționării a cartilajelor, gingiilor, pielii și dinților.

Cum să utilizați?

Consumați 1 flacon (80 ml) pe zi. Nu consumați mai mult de 1 porție pe zi. Sedimentarea este un fenomen natural. Agitați înainte de utilizare. După deschidere, păstrați la frigider, consumați în termen de 24 de ore.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

Per porție 80ml

VNR%*

Peptide de colagen hidrolizat din pește 

5000mg

Acid hialuronic (hialuronat de sodiu)

50mg 

Vitamina C

80mg

100%

*Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1069/2011

Ingrediente: apă; peptide de colagen din pește (hidrolizat) tip I; suc de mere din concentrat de suc de mere (20%); acid: acid citric; arome; vitamina C (acid L-ascorbic); acid hialuronic (hialuronat de sodiu); îndulcitori: sucraloză, acesulfam K; conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu.

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Cantitate
Cutie 20
Brand
OstroVit