Meniu
Livrare a doua zi
Comanda dumneavoastră va fi expediată mâine

SiS Magneziu 375mg – 120 tablete

60 lei

  • Conține 375mg Magneziu per proție (3 tablete)
  • Conține 120 de tablete – necesarul pentru 40 de zile
  • 40mg Vitamina C per porție precum și alte vitamine
  • Produs testat doping prin programul Informed Sport*
  • Potrivit pentru Vegani

Stoc epuizat

Cod Produs: SIS175 Categorii: , Etichetă:

Descriere

SiS Magneziu este formulat să conțină 375mg Magneziu per porție (3 tablete). Magneziul este al doilea cel mai răspândit electrolit din organismul uman și este posibil ca persoanele ce practică sport să poată dezvolta deficiențe de magneziu din cauza stresului fizic sporit din timpul exercițiilor ce duce la eliminarea magneziului prin transpirație și urină. Printre consecințele deficienței de magneziu se numără creșterea tensiunii arteriale și toleranța redusă la glicogen.

Beneficii

Magneziul joacă un rol important în formarea oaselor iar menținerea nivelurilor normale de magneziu în organism, prin dietă sau suplimente, poate crește densitatea minerală osoasă. În ceea ce privește performanța sportivă, una dintre funcțiile importante ale magneziului este implicarea activă în metabolismul energetic. De asemenea, s-au raportat creșteri de randament în exercițiile de tip  aerobic și în oxigenarea musculară în grupuri de sportivi care practică triathlon și care au primit ca supliment alimentar magneziu.

Ce este Magneziul?

Magneziul este cel de al doilea electrolit din organism ca pondere și este posibil ca sportivii să poată dezvolta deficiențe de magneziu prin stresul fizic sporit din timpul efortului care duce la pierderea de magneziu prin transpirație și urină.

Care este rolul Magneziului în organismul uman?

Magneziul este esențial pentru formarea oaselor, iar menținerea unui nivel optim de magneziu în organism, fie prin dietă sau prin suplimentare, poate crește densitatea minerală osoasă. Pe lângă aceasta, magneziul joacă un rol important în metabolismul energetic.

De ce Science in Sport?

SiS Magneziu este un produs complex ce a fost formulat alături de echipa de ciclism Team Sky pentru a susține atât sănătatea atleților cât și performanțele sportive.

Când trebuie să iau Magneziu?

Consumați 3 tablete de Magneziu pe zi cu alimente.

*SiS Magneziu este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: http://informed-sport.com/supplement-search/science-sport/magnesium

**Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Informații Nutriționale

Valori specifice Per porție (3 tablete)
Magneziu 375mg (100% VNR*)
Vitamina C   40mg (50% VNR*)
Niacină      4mg (25% VNR*)
Acid Pantotenic    1.5mg (25% VNR*)
Vitamina B6 700mcg (50% VNR*)
Riboflavină 360mcg (25% VNR*)
Tiamină 275mcg (25% VNR*)
Vitamina B12  0.9mcg (36% VNR*)
Acid Folic  50mcg (25% VNR*)
Biotină  30mcg (60% VNR*)

*Valoarea nutrițională de referință conform Regulamentului 1169/2011.

Ingrediente: Bisglicinat de Magneziu, Agenți de îngroșare (Celuloză microcristalină, Fosfat Dicalcic), Agenți de glazurare (Hipromeloză, Dioxid de Titan, Talc, Hidroxipropilceluloză, Miglyol (trigliceride cu lanț mediu)), Agent antiaglomerant (Stearat de Magneziu), Vitamina C (Acid Ascorbic), Agent antiaglomerant (Siliciu), Niacină, Acid Pantotenic (D-Calciu Pantotenat), Vitamina B6 (Clorhidrat de Piridoxină), Riboflavină (Vitamina B2), Mononitrat de Tiamină (Vitamina B1), Vitamina B12 (cianocobalamină), Acid Folic, Biotină (D-Biotină).

Cum să utilizați

Consumați 3 tablete de Magneziu pe zi cu alimente. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Potrivit pentru Vegani.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SiS Magneziu 375mg – 120 tablete”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *