Cutie 20 Batoane SiS Rego Protein Bar Ciocolată și Mentă 55g

50253242094978

Baton cu conținut ridicat de proteine ce ajută la recuperarea musculară după efort și dezvoltarea masei musculare

  • 20 de grame de proteine ușor digerabile per baton
  • Amestec de înaltă calitate din proteine din zer, cazeină și soia
  • Poate fi consumat imediat după efort sau pe parcursul zilei ca snack

Conține arahide, lapte, soia și gluten

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Ciocolată
Cantitate Cutie
Brand Science in Sport


220,00 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Batoane SiS Rego Protein Bar Ciocolată și Mentă

Batoanele proteice Science in Sport conțin un amestec de proteine ușor digerabile (20 de grame per baton) sub formă de proteine din zer, cazeină și soia.

Consumul de proteine este indicat înaintea antrenamentului sau imediat după terminarea acestuia pentru maximizarea efectelor. În mod greșit, consumul unei cantități suficiente de proteine este deseori trecut cu vederea de către sportivii de anduranță. SiS Protein Bar furnizează o cantitate optimă de proteine de cea mai înaltă calitate.

Beneficii

Adaptarea la cerințele antrenamentelor de anduranță este facilitată de o sinteză ridicată a proteinelor musculare, astfel încât sunt create noi proteine în mușchii corpului după fiecare sesiune de antrenament. Astfel, țesutul muscular se reface și poate rezista mai bine la cerințele fizice ale următorului antrenament.

Pentru a facilita sinteza optimă a proteinelor, este crucial să consumăm proteine de cea mai înaltă calitate, având în vedere faptul că acestea conțin aminoacizi ce susțin crearea de noi proteine. Batoanele proteice SiS conțin un amestec de proteine ușor digerabile, de calitate superioară, care acționează ca un declanșator ce stimulează sinteza proteinelor.

SiS Protein Bar este triplu testat prin programul Informed Sport Evolved Certification. Acest program include testarea tuturor materiilor prime, testarea de două ori pe an a instalației de fabricare și testarea produsului finit. Tripla testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos.

Cum să utilizați

Consumați 1 baton cu 30 – 60 de minute înainte de exerciții sau imediat după terminarea efortului pentru maximizarea efortului. Batoanele proteice SiS pot fi folosite și în timpul zilei, între mese, fiind o metodă sănătoasă pentru a crește cantitatea de proteine consumate zilnic.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție 55g Per 100g
Energie 924kj/219kcal 1681kj/399kcal
Proteine  20g  36g
Carbohidrați  20g  37g
din care zaharuri  17g  31g
Grăsimi 6.5g  12g
din care grăsimi saturate 3.2g 5.9g
Fibre 1.1g 1.9g
Sodiu 0.3g 0.6g

Ingrediente: amestec de proteine 25% (cazeinat de calciu (din lapte), hidrolizat proteic din grâu (gluten), proteină din zer (lapte), proteină din soia, cazeinat de sodiu (lapte)), sirop de glucoză, ciocolată 18% (zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, emulgator (lecitină din soia), arome), sirop invertit din zahăr, gelatină hidrolizată, arahide 3.7%, chipsuri din soia (proteină din soia, amidon din tapioca, sare), grăsime de palmier, pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, ulei de floarea soarelui, arome, emulgator (lecitină din soia), sare.

Conține arahide, lapte, soia și gluten.

Recenzii

Scrie o recenzie

Cutie 20 Batoane SiS Rego Protein Bar Ciocolată și Mentă 55g

Cutie 20 Batoane SiS Rego Protein Bar Ciocolată și Mentă 55g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie