Băutură Energizantă GU ROCTANE Strawberry Hibiscus 65g

769493103925

Mixul GU ROCTANE Energy Drink este o soluție all-in-one pentru energizare și hidratare, cu nutrienți cheie, cum ar fi electroliții și aminoacizii cu lanț ramificat (BCAA), pentru a-ți menține starea de putere energie. Amestecul precis de carbohidrați complecși și simpli te va alimenta, astfel încât să te simțiți bine, mai mult timp. Bea o porție la fiecare oră pentru a rămâne energizat și hidratat în timp ce faci mișcare.

  • 60g carbohidrați per porție
  • 1900mg aminoacizi per porție
  • 35mg cafeină per porție
  • 1 plic = 1 porție

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Căpșuni
Cantitate 65g
Brand GU
Alergeni Vegan


17,00 Lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre Băutura energizantă cu electroliți GU ROCTANE 

Hibridul suprem de energie si hidratare

Atunci când vrei să-ți împingi limitele pe traseu sau pe drum, ai nevoie de o modalitate ușoară de a obține atât hidratarea, cât și energia de care ai nevoie pentru a evita epuizarea, a rămâne plin de energie și a continua competiția. Mixul de băutură energizantă ROCTANE este o băutură energizantă cu conținut mare de carbohidrați care ajută la depășirea limitelor în timpul eforturilor intense și de ultra-distanță. Conține carbohidrații critici și electroliți de care sportivii de anduranță au cea mai mare nevoie pentru a concura la nivel înalt.

Mixul GU ROCTANE Energy Drink este o soluție all-in-one pentru energizare și hidratare, cu nutrienți cheie, cum ar fi electroliții și aminoacizii cu lanț ramificat (BCAA), pentru a-ți menține starea de putere energie. Amestecul precis de carbohidrați complecși și simpli te va alimenta, astfel încât să te simțiți bine, mai mult timp. Bea o porție la fiecare oră pentru a rămâne energizat și hidratat în timp ce faci mișcare.

Beneficiile GU ROCTANE Energy Drink Mix

Este o formulă cu gust ușor, ușor de amestecat pentru a alimenta eforturi serioase. Fiecare porție de 250 de calorii conține:

Carbohidrați (maltodextrină și fructoză) care utilizează căi neconcurente care pot ajuta la maximizarea absorbției, la creșterea utilizării carbohidraților și la diminuarea stresului gastro-intestinal, astfel încât să obții o sursă de energie rapidă care rezistă

Conține sodiu - principalul electrolit pierdut în transpirație, care ajută la hidratare prin menținerea echilibrului fluidelor

Aminoacizi cu lanț ramificat BCAA (L-Leucină, L-Valină și L-Isoleucină) -  care pot contribui la reducerea oboselii mentală și pot reduce daunele musculare în timp ce pornesc din timp refacerea

Cafeină - Ajută la îmbunătățirea performanței prin creșterea concentrării în timpul antrenamentelor sau a curselor

Taurină - poate ajuta la menținerea contractilității inimii și la îmbunătățirea debitului cardiac în timpul sesiunilor lungi de exerciții

Beta-alanină - poate ajuta la promovarea formării carnozinei ca tampon intramuscular, contribuind activ la întârzierea apariției oboselii în timpul eforturilor de mare intensitate.

Cum să utilizați?

  1. Pentru eforturi de până 1h (60min), atunci când faci alimentarea și hidratarea cu GU ROCTANE Energy Drink Mix, fiecare porție oferă deopotrivă energie prin carbohidrați simpli și complecși, electroliți pentru hidratare optimă, și aminoacizi pentru protecția musculară. Hidratare și energizare, toate într-un singur produs!
  2. Pentru eforturi între 1-2h (60-120min) este important să te realimentezi pe parcurs. O porție de GU ROCTANE Energy Drink Mix amestecată în 600ml apă furnizează 250kcal prin intermediul carbohidraților simpli și complecși, 320mg de sodiu (principalul electrolit pierdut prin transpirație) și 1900mg aminoacizi (inclusiv BCAA pentru a-ți proteja musculatura).
  3. Pentru eforturi între 2-3h (120-180min), dacă alimentarea se face exclusiv cu GU ROCTANE Energy Drink Mix, consumați o porție (în 600ml apă) în fiecare oră de efort. Luați în calcul necesarul de apă de care aveți nevoie pentru a vă putea prepara băutura de rehidratare. Dacă urmăriți o alimentare fără cafeină, puteți folosi aroma de struguri.
  4. Pentru eforturile lungi (de 3-4h), îți poți maximiza performanța prin consumarea unei cantități cât mai mari pe care organismul tău o poate procesa. Ca direcție de bază, folosește o porție de GU ROCTANE Energy Drink Mix pentru fiecare oră de efort. Mixul GU ROCTANE poate fi folosit împreună cu gelurile energizante GU pentru a avea altenative la planul de nutriție. Un foarte important aspect este să nu uiți să îți antrenezi și stomacul cu planul de nutriție pentru a te asigura că nu consumi prea multe calorii.
  5. Pentru eforturile de peste 5 ore, tot ceea ce poți face este să îți maximizezi performanța prin consumarea unei cantități cât mai mari pe care organismul tău o poate procesa. Ca direcție de bază, folosește o porție din mixul pentru băutură GU ROCTANE la fiecare oră de efort. GU ROCTANE Energy Drink Mix poate fi folosit împreună cu gelurile energizante GU pentru a avea altenative la planul de nutriție. Un foarte important aspect este să nu uiți să îți antrenezi și stomacul cu planul de nutriție pentru a te asigura că nu consumi prea multe calorii.

Informații nutritionale

Valori specifice

Per porție 2 cupe (65g)

Energie

393kj/250kcal

Grăsimi

0.0g

din care grăsimi saturate

0.0g

Carbohidrati

59g

din care zaharuri

16g

Proteine

0.0g

Sodiu

320mg

Potasiu

50mg

Amestec aminoacizi ROCTANE (taurina, l-leucina, l-valina, beta-alanina CarnoSyn®)

1900mg

Ingrediente: maltodextrină; fructoză; citrat de sodiu; acid citric; colorant: suc de legume; taurină; l-leucină; arome naturale; l-valină; beta alanină; citrat de potasiu; colorant: turmeric.

Recenzii

Scrie o recenzie

Băutură Energizantă GU ROCTANE Strawberry Hibiscus 65g

Băutură Energizantă GU ROCTANE Strawberry Hibiscus 65g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie