Vivo Vegan Pre-Workout Cherry Beetroot 255g

5060572521803

Maximizați-vă performanța fizică și mentală, astfel încât să puteți face mai mult, în mod natural

 • Eliberați-vă potențialul natural - dovedit științific că vă îmbunătățește performanța sportivă

 • Pulberea de sfeclă roșie vă oferă 200mg nitrați pe porție pentru a crește fluxul sanguin și a reduce oboseala

 • Canalizați-vă energia cu nootropice (200mg Rhodiola Rosea) și vitamine B adăugate pentru concentrare sporită

 • Fiecare porție conține și extract de Guarana (50mg) și L-Citrulină Malat (3500mg)

 • Conține 17 porții per ambalaj

 • 100% pe bază de plante, certificat The Vegan Society

Pentru a reduce consumul de plastic, măsura (cupa) nu mai este inclusă în ambalaj. Setul de cupe poate fi achiziționat separat aici.

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Cireșe
Cantitate 250g
Brand VIVO


140,00 Lei cu TVA

126,00 Lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre Vivo Vegan Pre-Workout Cherry Beetroot 255g

Pre-Workoutul Vivo Life folosește ingrediente naturale care sunt dovedite științific pentru a vă oferi mai multă energie, pentru a reduce oboseala și pentru a vă îmbunătăți fiecare sesiune de antrenament!

Descoperiți puterea Nitraților

Conține o doză puternică de nitrați din pulberea de sfeclă roșie. Nitrații îmbunătățesc circulația sângelui și funcția musculară, permițându-vă să performați la maximum.

Performanță înaltă fără crash-uri

Vivo Life Pre-workout conține 50mg de cofeină din extract de guarana, împreună cu rhodiola rosea și vitaminele B pentru energie. Perfect pentru un impuls natural și susținut, fără căderi de energie sau stări de nervozitate.

Beneficii:

 • Formula transparentă pe bază de plante

 • Arome naturale, fără îndulcitori artificiali

 • Fără agenți de legătură sau de încărcare

 • Cu un conținut scăzut de cofeină, pentru concentrare fără emoții

 • 200mg Rhodiola Rosea, un nootropic natural

Testarea împotriva metalelor grele

Metalele grele reușesc să ajungă în pudrele proteice când marile branduri obțin ingredientele în ferme industriale imense, cu sol de proastă calitate și utilizare intensă a îngrășămintelor chimice și pesticidelor. Apoi, ei sar peste toate verificările metalelor grele din produse pentru a-și mări marjele de profit. Astfel pot fi obținute pudre proteice cu un potențial toxic pentru sănătatea noastră.

Aceste lucruri au făcut ca echipa Vivo să fie și mai determinată în a crea cea mai sănătoasă, curată și sigură proteină de pe piață. De aceea, acest producător utilizează ingrediente de cea mai înaltă calitate și le testează în loturi pentru a se asigura că produsul final este 100% sigur. Iată pașii pe care îi urmează:

1) Furnizori de încredere

Pentru a se asigura ca folosesc ingrediente de cea mai înaltă calitate, echipa Vivo lucrează doar cu furnizori și fermieri pe care îi cunosc și în care au încredere. Toți furnizorii lor respectă cu strictețe legislația U.E. și standardele de controlul calității și își cultivă produsele conform certificării VGANIC. Astfel, aceștia se pot asigura că nu există scurtături atunci când se cultivă ingredientele. 

2) Testare la sursă

Toate ingredientele conținute în produsele Vivo sunt testate la sursă împotriva metalelor grele și a altor contaminanți. Astfel, aceștia pot garanta că sunt sigure înainte să ajungă în unitățile lor de producție. 

3) Testare pe loturi

Toate produsele noatre sunt testate de terți împotriva metalelor grele și a altor contaminanți.

Cum să utilizați

Adăugați 15g în 250ml apă și agitați bine. Utilizați cu 20-30 de minute înainte de antrenament pentru a vă optimiza performanța. Vă oferă un impuls natural de energie, astfel încât să vă puteți antrena la o intensitate ridicată pentru mai mult timp.

Conținut ridicat de cafeină (50mg/porție 15g). Nu utilizați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele suplimentului. Produsul nu este indicat copiilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează. Suplimentul alimentar nu poate fi utilizat ca substitut (înlocuitor) al unei diete variate și echilibrate. A se păstra la loc uscat și răcoros. Protejați de lumina soarelui și de îngheț. A nu se păstra la îndemâna copiilor.

Întrebări frecvente

Ce este un pre-workout, care sunt beneficiile?

Suplimentele de tip pre-workout sunt suplimente utilizate pentru a crește energia și a optimiza performanța. Acestea trebuie consumate cu 20-30 de minute înainte de antrenament. Pre-workoutul de la Vivo Life conține ingrediente funcționale care s-au dovedit a optimiza performanța atunci când sunt consumate înainte de antrenament.

Extractul de Sfeclă Roșie are un conținut ridicat de nitrați, care se transformă în oxid nitric, care crește oxigenul din sânge. Îmbunătățește fluxul sanguin, crește vasodilatația, ceea ce îmbunătățește consumul de oxigen în interiorul celulelor, îmbunătățind performanța fizică. Scade tensiunea arterială.

Amestecul de vitamine din complexul B ajută la producerea de energie și la metabolism; sintetizează acizii grași și colesterolul și glicogenul pentru energie; produce celule roșii și albe din sânge; protejează sistemul nervos central; convertește nutrienții în energie; ajută la repararea țesuturilor și la maturizarea celulelor roșii din sânge; 

Cofeina naturală din extract de Guarana (11% cofeină) crește vigilența - îmbunătățind performanța sportivă; mai puține efecte secundare ale cofeinei din sursă naturală.

Rhodiola Rosea îmbunătățește concentrarea și rezistența; reduce oboseala; îmbunătățește concentrarea.

Malatul de L-Citrulină 2:1 îmbunătățește eliminarea amoniacului care contribuie la oboseala musculară; crește producția de energie; stimulează producția de oxid nitric, care îmbunătățește fluxul sanguin către mușchi, sprijinind recuperarea și funcționarea musculară.

Rezumat: puncția principală a pre-workoutului este de a crește energia și de a optimiza performanța. Ingredientele funcționale pot contribui la îmbunătățirea consumului de oxigen și a fluxului sanguin, la creșterea producției de energie și reducerea oboselii.

Este Vivo Vegan Pre-Workout fără gluten?

Da, Vegan Pre-Workout nu conține gluten și nici soia.

De ce sfeclă roșie?

Sfecla roșie are un conținut ridicat de nitrați. Nitrații se transformă în oxid nitric în organism și cresc oxigenul din sânge. Acest lucru îmbunătățește fluxul sanguin către mușchii obosiți. Mai mult, crește vasodilatația (lărgirea vaselor de sânge), acest lucru îmbunătățind consumul de oxigen în interiorul celulelor, ceea ce susține performanța fizică și reduce tensiunea arterială.

Informații nutritionale

Valori specifice

Per 100g

Per porție 15g

 %VNR* per porție 15g

Energie

1389kj/328kcal

208kj/49kcal

Grăsimi

1.7g

0.3g

din care saturate

0.37g

0.06g

Carbohidrați

47g

7.1g

din care zaharuri

26g

3.9g

Fibre

5.5g

0.8g

Proteine

28g

4.2g

Sare

3.9g

0.6g

Amestec de Sfeclă Roșie

7.5g

Extract de Guarana

460mg

L-Citrulină Malat 3500mg
Rhodiola Rosea 200mg

Vitamine și Minerale

Tiamină 1.1mg 100%
Riboflavină 1.4mg 100%
Niacină 16mg 100%
Acid Pantotenic 6mg 100%
Vitamina B6 1.4mg 100%
Vitamina B12 2.5mcg 100%
Biotină 50mcg 100%

Ingrediente: amestec de sfeclă roșie (pulbere de sfeclă roșie, extract de sfeclă roșie); citrulină malat fermentată; zahăr de nucă de cocos; complex de vitamina B vGanic™; aromă naturală; emulgator: lecitină din floarea-soarelui; acid: acid citric; pulbere de cireșe; extract de guarana; sare roz de himalaya; rhodiola rosea; îndulcitor: glicozide derivate din steviol (extract de stevia).

Recenzii

Scrie o recenzie

Vivo Vegan Pre-Workout Cherry Beetroot 255g

Vivo Vegan Pre-Workout Cherry Beetroot 255g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie