OstroVit ATP - Adenozin Trifosfat 60 capsule

5903933904856

OstroVit ATP este un supliment alimentar modern care furnizează organismului dumneavoastră ATP - Adenozin trifosfat sub formă de sare disodică. Suplimentul alimentar OstroVit ATP a fost creat pentru toți sportivii - atât profesioniști, cât și amatori.

  • 60 porții de servire per flacon

  • 450mg ATP per capsulă

  • 100% Vegan Friendly

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 60 capsule
Brand OstroVit


120,00 Lei cu TVA

108,00 Lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre OstroVit ATP 60 capsule

OstroVit ATP este un supliment alimentar modern care furnizează organismului dumneavoastră ATP - Adenozin trifosfat sub formă de sare disodică. ATP-ul este un purtător de energie celulară de bază care garantează îmbunătățirea funcțiilor organismului în timpul antrenamentului. ATP stochează energia pentru a putea fi folosită în procesul de respirație celulară.

Suplimentul alimentar OstroVit ATP a fost creat pentru toți sportivii - atât profesioniști, cât și amatori. Un flacon de produs conține 60 de porții zilnice de suplimentare. O singură capsulă conține 450 mg de ATP.

Ce este OstroVit ATP și pentru cine va funcționa?

Adenozin trifosfatul (ATP) este o particulă care stochează energia utilizată în timpul efortului fizic. ATP este utilizat în mod constant în organismul dumneavoastră. Nivelul său este monitorizat în permanență pentru ca organismul să primească în continuare energia necesară pentru toate funcțiile celulare. În plus, ATP reglează fluxul sanguin în organism pentru o mai bună hrănire a mușchilor. În timpul antrenamentului, cererea de ATP crește, iar furnizarea acestuia din exterior poate stimula funcțiile organismului și reduce oboseala.

Suplimentarea pe termen lung cu ATP poate duce la creșterea absorbției de metaboliți ATP și a sintezei ATP de către globulele roșii, care se poate manifesta prin vasodilatație. În consecință, mușchii primesc mai mult oxigen și nutrienți.

Proprietățiile ingredientelor conținute în capsulele OstroVit ATP:

Crește forța - Administrarea de ATP pe cale orală în mod regulat vă va ajuta să obțineți rezultate mai bune la exercițiile fizice. Datorită cantității crescute de energie din celule, vă puteți crește cu ușurință forța musculară, mai ales în timpul unui efort intens.

Îmbunătățește refacerea - Datorită utilizării ATP, nu numai că veți obține mai multă forță și performanțe mai bune, dar vă veți reveni în formă mult mai repede după un exercițiu intens. ATP vă va permite să limitați posibilitatea de suprasolicitare și de extenuare a organismului.

Biodisponibilitate crescută - Adenozin-5′-trifosfat sub formă de sare disodică se caracterizează printr-o biodisponibilitate ridicată. Datorită acestui fapt, puteți fi sigur că ATP-ul pe care îl luați ajunge acolo unde trebuie să ajungă.

Ușor de utilizat - Suplimentul alimentar este disponibil sub formă de capsule ușor de utilizat, care sub influența apei devin alunecoase, în timp ce înghițirea devine mai ușoară.

Cum să utilizați?

Luați 1 porție (1 capsulă) pe zi, de preferință cu o masă.

Atenționări

Nu utilizați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele suplimentului. Produsul nu este indicat copiilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează. Suplimentul alimentar nu poate fi utilizat ca substitut (înlocuitor) al unei diete variate și echilibrate. A se păstra la 2-25°C într-un loc uscat. Protejați de lumina soarelui și de îngheț. A nu se păstra la îndemâna copiilor.

Informații nutritionale

Ingrediente active

Per porție (1 capsulă)

Adenosin 5’-trifosfat sare disodică

450 mg

Ingrediente: sare disodică de adenozin 5'-trifosfat; maltodextrină; capsulă (agent de încărcare: hidroxipropil metilceluloză).

Alergeni: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Recenzii

Scrie o recenzie

OstroVit ATP - Adenozin Trifosfat 60 capsule

OstroVit ATP - Adenozin Trifosfat 60 capsule

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie