OstroVit Glucozamină + MSM + Condroitină 90 tablete

5902232619195

OstroVit Glucosamină + MSM + Condroitină este un supliment alimentar care completează dieta zilnică cu glucozamină, MSM și condroitină - trei ingrediente cunoscute și eficiente a căror sarcină este de a menține articulațiile în stare bună.

  • Conține 3 ingrediente eficiente
  • 90 de tablete per flacon
  • 1 porție = 2 comprimate (45 porții per flacon)

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 90 tablete
Brand OstroVit


45,00 Lei cu TVA

36,00 Lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre OstroVit Glucozamină + MSM + Condroitină 90 tablete

Iată un supliment alimentar care vă completează dieta zilnică cu glucozamină, MSM și condroitină - trei ingrediente bine cunoscute și eficiente care mențin articulațiile în stare bună.

Glucozamina este o substanță care reprezintă un element constitutiv al compușilor care se găsesc în cartilajul articular. În timpul perioadelor de efort fizic crescut, de încărcare mai mare a articulațiilor, de supraponderabilitate și la bătrânețe, organismul produce mai puțină glucozamină decât are nevoie. Lipsa acestei substanțe înseamnă că articulațiile nu-și fac treaba cum trebuie. Asigurarea organismului cu o sursă adecvată de glucozamină susține cartilajul articular.

MSM sau metilsulfonilmetanul este un compus organic de sulf. La fel ca și glucozamina, este adesea recomandat pentru problemele articulare. În plus, sulful participă, de asemenea, la sinteza colagenului și a cheratinei. Aceste substanțe sunt necesare pentru menținerea unui păr, a pielii și a unghiilor puternice și sănătoase.

Condroitina este un compus chimic care aparține mucopolizaharidelor. Este format din reziduuri de acid glucuronic și N-acetilgalactosamină. Această substanță este endogenă, deci este produsă de corpul nostru. Principalul loc de apariție al acesteia este cartilajul articular. Condroitina sub formă de sulfat este cea mai eficientă. Acest compus este foarte important, deoarece este implicat în eliminarea senzației de frecare între suprafețele articulare. În plus, condroitina susține în mod natural producția de lichid sinovial, care este responsabil pentru buna funcționare a articulațiilor. Datorită acestui fapt, structura lor nu este deteriorată, iar calitatea circulației este în continuare la un nivel corect.

OstroVit Glucozamină + MSM + Condroitină este recomandat în special pentru persoanele în vârstă, precum și pentru sportivii care se luptă cu leziuni.

Proprietățile OstroVit Glucozamină + MSM + Condroitină:

  • Ajută la întărirea articulațiilor, tendoanelor, cartilajelor și ligamentelor
  • Contribuie la recuperarea după o accidentare
  • Protecție zilnică a articulațiilor
  • Potrivit pentru persoanele în vârstă și pentru sportivi
  • Ajută la îmbunătățirea stării părului, unghiilor și a pielii

Cum să utilizați?

Utilizați 1 porție (2 tablete) pe zi, de preferință dimineața.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați produsul ca înlocuitor pentru o dietă variată și echilibrata. Se recomandă dieta echilibrată și stilul de viață sănătos. Nu ingerați daca sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Produsul nu trebuie utilizat de copii și femei în timpul alăptării. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Informații nutritionale

Ingrediente active

Per porție 2 tablete

Glucozamină sulfat

1000 mg

- din care glucozamină

590 mg

MSM - metilsulfonilmetan

600 mg

Comdroitină sulfat

400 mg

- din care condroitină

360 mg

Ingrediente: Sulfat de glucozamină 2KCL (crustacee); metilsulfonilmetan; agent de încărcare: celuloză microcristalină, amidon; sulfat de condroitină; agenți antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu.

Recenzii

Scrie o recenzie

OstroVit Glucozamină + MSM + Condroitină 90 tablete

OstroVit Glucozamină + MSM + Condroitină 90 tablete

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie