Vivo Sustain BCAA din Plante cu Apă de Cocos Aromă de Ananas și Lime 300g

5060572520097!

 • Aminoacizi 100% naturali pe bază de plante cu rația 2:1:1
 • 5g de BCAA per porție pentru a spori rezistența musculară
 • Hidratare cu acțiune rapidă cu ajutorul electroliților din apa de cocos și sarea roz de Himalaya
 • Gust delicios, absorbție rapidă și dizolvare imediată în apă
 • Formulă îmbunătățită cu ciuperci Cordyceps pentru a îmbunătăți concentrarea și rezistența
 • Îndulcit în mod natural cu Stevia
 • Fără coloranți sau îndulcitori artificiali, fără gluten, arome, conservanți sau agenți de îngroșare/încărcare
 • Potrivit pentru vegani conform certificării The Vegan Society
 • Conține 30 de porții per ambalaj

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Ananas
Cantitate 300g
Brand VIVO


170,00 Lei

Stoc epuizat


Informații

Vivo Sustain BCAA este o pudră de aminoacizi 100% naturală cu absorbție rapidă și un gust delicios ce susține efortul depus în timpul antrenamentului, diminuează apariția microleziunilor musculare și grăbește procesul de refacere.

Aminoacizi pe bază de plante și conținut adăugat de apă de nucă de cocos. Acum, cu ciuperci Cordyceps. Susține-ți antrenamentele, redu oboseala musculară și obține o refacere mai rapidă cu băutura vegană de aminoacizi Vivo Sustain BCAA

De ce folosim aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA)?

Dacă sunteți în căutarea unor rezultate sportive mai bune și nu ați încercat BCAA până acum vă informăm că motivul popularității acestor aminoacizi constă în capacitatea lor remarcabilă de a reduce apariția microleziunilor musculare, de a  îmbunătății refacerea după antrenament și de a menține rezistența din timpul efortului.

Cu toții cunoaștem beneficiile proteinei, dar știați că organismul nostru descompune proteinele în aminoacizi, aceștia fiind utilizați ulterior în procesul de refacere musculară?

Cei trei aminoacizi principali pe care corpul nostru îi utilizează pentru refacerea musculară sunt cunoscuți sub numele de aminoacizi cu lanț/catenă ramificată sau, pe scurt, BCAA. Aceștia sunt: Leucină, Izoleucină, Valină.

Acești trei aminoacizi esențiali asigură baza țesuturilor musculare noi, ajutând la prevenirea aparariției microleziunilor musculare pe măsură ce ne antrenăm. Acest lucru ne permite să mărim intensitatea exercițiilor și să prelungim durata antrenamentului.

Un antrenament cu o intensitate mai mare și o durată mai lungă + mai puține microleziuni musculare = rezultate epice!

Ingredientele explicate

 • BCAA din Floarea-Soarelui

Aminoacizii cu catenă ramificată constituie o sursă rapidă de combustibil pentru mușchii aflați în lucru, ajutându-vă să vă mențineți rezistența mai mult timp.

 • Pudră de suc de Ananas

Cu un gust răcoritor, pudra din suc de ananas oferă instantaneu o tentă tropicală aromei de Ananas și Lime.

 • Apă din nucă de cocos uscată și congelată

Apa din nucă de cocos este o sursă concentrată de electroliți în proporția perfectă pentru hidratare instantanee, făcând-o astfel băutura naturală ideală pentru sportivi în timpul antrenamentelor dificile.

 • Frunze de stevia

Stevia este o alternativă naturală pentru zahăr, cu zero calorii, ce a fost folosită de triburile native sud-americane timp de peste 1500 de ani.

 • Ciuperca Cordyceps

Extractul de cordyceps stimulează concentrarea și îmbunătățește utilizarea oxigenului în organism, contribuind la creșterea puterii și a rezistenței în timpul efortului.

 • Sarea de Himalaya

Conține 82 de minerale pentru refacerea rezervelor de electroliți pierduți prin transpirație.

Cum să utilizați

Adăugați o porție (o cupă de 10g) în 250ml apă sau apă de cocos. Beți cu 30 de minute înainte și/sau în timpul antrenamentului pentru a menține performanța și pentru a diminua microleziunile musculare.

Păstrare:

Depozitați în loc răcoros, uscat, departe de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Întrebări frecvente

 • Este Vivo Sustain BCAA un produs vegan?

Spre deosebire de majoritatea pudrelor de aminoacizi BCAA, Sustain este un produs 100% vegan, certificat de către The Vegan Society.

 • Este Vivo Sustain un produs natural?

Aminoacizii BCAA se găsesc în mod natural în corpul nostru și în alimentele pe care le consumăm. Suplimentele pe bază de BCAA se fac prin extragerea acestor aminoacizi din alimente. Acești aminoacizi sunt complet siguri și nu există dovezi care să sugereze existența unor efecte adverse asupra sănătății în urma consumului lor.

 • Este Sustain potrivit pentru sportivi?

Da, Sustain nu conține substanțe interzise și nu are efecte secundare. Este ideal atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru atleții care caută să obțină rezultate mai bune în timpul antrenamentului.

 • Putem folosi Sustain și Perform în același timp?

DA! Aceste două produse se completează perfect între ele. Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să utilizați Sustain în timpul antrenamentelor și Perform după. Nu este nevoie să le luați pe amândouă împreună deoarece cele 5 grame de BCAA din Sustain reprezintă cantitatea optimă pentru sinteza proteinelor.

 • Care este problema cu majoritatea pudrelor BCAA?

Pudrele de aminoacizi BCAA reprezintă unul dintre cele mai eficiente suplimente pentru sportivii din întreaga lume. Cu toate acestea majoritatea acestor pudre sunt făcute din surse animale cum ar fi blana de pisică, pene de rață sau chiar păr uman!

Aminoacizii BCAA din Vivo Sustain sunt extrași 100% din plante de Floarea-Soarelui și sunt potriviți pentru vegani, produsul fiind certificat de către The Vegan Society.

 • Ce reprezintă rația de 2:1:1?

Rația de 2:1:1 se referă la raportul de leucină, izoleucină și valină, cei trei aminoacizi cu catenă ramificată. Este considerat raportul optim pentru a facilita sinteza proteinelor și pentru a proteja împotriva microleziunilor musculare.

 • Care este diferența dintre BCAA și proteine?

Proteinele pe care le mâncăm în mod obișnuit sunt transformate de corpul nostru în aminoacizi. Acești aminoacizi BCAA sunt absorbiți mult mai rapid deoarece organismul nostru nu trebuie să îi descompună, astfel încât acesta poate să lucreze mai repid atunci când avem nevoie mai mult. Proteinele au un rol esențial într-o alimentație sănătoasă, însă aminoacizii BCAA sunt soluția optimă pentru utilizarea în timpul antrenamentului.

 • Este Sustain un produs fără gluten?

Da, Sustain este 100% fără gluten.

 • Ajută Sustain la arderea grăsimilor?

Consumul de BCAA poate fi benefic pentru arderea grăsimilor conform dovezilor existente. Cu toate acestea, acești aminoacizi nu ar trebui folosiți niciodată ca înlocuitor al unei diete sănătoase și echilibrate și al antrenamentelor regulate.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție  10g
Energie 26kcal
Proteine 5g
Carbohidrați 0.9g
din care zaharuri 0.7g
Grăsimi 0.02g
din care grăsimi saturate 0g
Sodiu 0.06g
BCAA
Leucină 2.5g
Izoleucină 1.25g
Valină 1.25g

Ingrediente:

Complex de BCAA pe bază de plante (2: 1: 1) L-leucină, L-izoleucină, L-valină 5.00g
Complex de superalimente Pudră de Ciuperci Cordyceps (extract 10:1, polizaharide 30%), fruct de Baobab 2.80g
Complex de hidratare Pudră de apă de Cocos, Lecitină din Floarea-Soarelui nemodificată genetic, Acid malic, Sare roz de Himalaya 1.45g
Amestec natural de Ananas Aromă naturală de Ananas, pudră din suc de Ananas, extract de Stevia, pudră de Lime 0.75g

Recenzii

Scrie o recenzie

Vivo Sustain BCAA din Plante cu Apă de Cocos Aromă de Ananas și Lime 300g

Vivo Sustain BCAA din Plante cu Apă de Cocos Aromă de Ananas și Lime 300g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie