Arzător de grăsimi Universal Animal Cuts 42 packs

039442130099

Votat arzătorul de grăsime #1 în 2021. Arzător de grăsimi termogenic puternic, cu un diuretic natural și nootropice.

  • Complex Fat Burner All-in-One
  • Pachețele convenabile Grab-and-Go
  • Agent termogenic puternic de ardere a grăsimilor
  • Diuretic natural și suport pentru tiroidă
  • Nootropice pentru concentrare și motivație
  • Formula de stimulare a energiei

Mai multe detalii

Specificații

AromăFără Aromă
BrandUniversal Nutrition


270,00 Lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre Arzător de Grăsimi Universal Animal Cuts 42 packs

În culturism, toți mușchii din lume nu înseamnă mare lucru dacă sunt acoperiți de straturi de grăsime corporală. Vine un moment în care ceea ce a fost construit și câștigat cu greu prin cele mai grele greutăți și cele mai intense sesiuni de antrenament, trebuie să fie afișat în fața lumii. La orizont se vor anunța diete stricte, o să apară în viitorul tău o dietă strictă și un antrenament cardio serios. Dar s-ar putea să fie nevoie de ceva în plus pentru a oferi acel aspect granulat și striat al musculaturii gravate. Atunci adăugați Animal Cuts. Mai mulți culturiști de competiție ale căror cariere depind de o definiție ascuțită au apelat la Animal Cuts decât la oricare alt produs. Formula Animal Cuts este un complex complet de suplimente pentru reducerea grăsimii. Gândiți-vă la el ca la tot ce aveți nevoie, dozat convenabil într-un singur pachet. Nu trebuie să vă gândiți la nimic. Doar luați un "pachet" de două ori pe zi timp de trei săptămâni și sunteți gata.

Universal Animal Cuts este un produs complet de sus până jos.

Animal Cuts vizează multe aspecte ale procesului de slăbier. Acesta include opt complexe: (1) complex termogenic; (2) complex metabolic; (3) complex tiroidian; (4) complex diuretic; (5) complex nootropic; (6) complex de inhibare a cortizolului; (7) complex de suprimare a apetitului; și (8) complexul nostru special de biodisponibilitate.

Fiind cel mai bun supliment termogenic de la Universal, Animal Cuts este extrem de puternic. Termogeneza este "arderea" caloriilor din grăsimea corporală depozitată. Aceasta, la rândul său, crește temperatura corpului și oferă o sursă de energie utilizabilă pentru organism. Animal Cuts include puternici arzători de grăsimi termogenici care pot ajuta la stimularea capacității naturale a organismului de a arde grăsimile corporale stocate, în timp ce cruță masa musculară slabă (mușchi), propriul cuptor de ardere a grăsimilor din organism. Din punct de vedere metabolic, Animal Cuts, este dotat doar cu cei mai puternici compuși. De la extractul de ceai verde la extractul de ceai oolong, de la extractul de ceai alb la extractul de ceai negru, totul este cuprins aici. Un metabolism mai rapid echivalează cu o ardere mai eficientă a grăsimilor și cu mai puține calorii stocate sub formă de grăsime corporală.

Când vine vorba de eliminarea excesului de greutate de apă depozitată sub piele (cea care vă dă acel aspect “pufos”), Animal Cuts este extrem de eficient. Problema cu majoritatea diureticelor este că acestea epuizează adesea organismul de electroliți cheie, inclusiv de potasiu. Atunci când se întâmplă acest lucru, mușchii își pierd pompa și dimensiunea. Spre deosebire de alte suplimente, Animal Cuts conține, de asemenea, ierburi care economisesc potasiul și care ajută la păstrarea plenitudinii musculare.

Dieta este stresantă. Dieta poate provoca eliberarea hormonului "stresului" cortizol. Nivelurile ridicate de cortizol pot face ravagii în producția naturală de hormoni și, de fapt, pot distruge mușchii slabi. Acest lucru este exact opusul a ceea ce își doresc sportivii atunci când fac culturism, mai ales atunci când organismul este deja într-o stare de epuizare din cauza aportului caloric redus. Animal Cuts are un complex unic de inhibare a cortizolului (inclusiv SerinAid patentat) care este conceput pentru a ajuta la atenuarea producției de cortizol, permițând corpului dumneavoastră să rămână într-un mediu anabolic mai pozitiv.

Fiecare "pachet" convenabil dozat de Animal Cuts oferă aproape 8.500 de miligrame de putere pentru slăbit.

Cu o dietă adecvată, antrenament și Animal Cuts, obiectivul tău de slăbire va fi atins mai repede ca niciodată. Fie pentru o competiție pe scenă, fie pur și simplu pentru competiția cu tine însuți - cea mai importantă dintre toate, Animal Cuts îți asigură spatele.

Cum să utilizați?

Luați 2 pachete pe zi timp de 3 săptămâni consecutive, 1 pachet la trezire și celălalt 4-6 ore mai târziu. Pachetele trebuie luate cu o masă mică și trebuie să rămâneți bine hidratat în timp ce luați produsul. Urmați un ciclu de 3 săptămâni de utilizare, 1 săptămână de întrerupere. După săptămâna de pauză, îl puteți rula din nou. Complexul stimulant se găsește în capsula roșie și complexul de eliminare a apei în capsulele albastre.

Atenționări: Acest produs nu se utilizează de către persoanele cu vârsta sub 18 ani. Consultați un specialist înainte de utilizare. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele nutritive trebuie sa fie combinate cu o dieta sanatoasă și echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Acest produs nu este destinat copiilor, femeilor insarcinate sau in timpul alaptarii. Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala.

Intrebări frecvente

Dacă sunt sensibil sau prefer să nu consum cafeină, ce pastilă trebuie să elimin din Animal Cuts?

Pentru oricare dintre produsele noastre care sunt sub formă de pachet și conțin stimulenți, pentru a elimina stimulenții, trebuie doar să scoateți pastila roșie.

Pot să iau Animal Cuts cu un Pre-workout?

Dacă luați pachetele de pastile Animal Cuts, puteți scoate pastila roșie (complexul de stimulanți) și apoi puteți trece la administrarea pre-workoutului.

Ce pastilă conține complexul de eliminare a apei?

Cele 2 pastile albastre solide.

Ce pastilă conține complexul tiroidian?

Complexul tiroidian din Animal Cuts este pastila portocalie.

Pot lua femeile Animal Cuts?

Da. Animal Cuts este formulate pentru a fi utilizat de bărbați și femei. Produsul este potrivit pentru femei.

Informații nutritionale

Valori specifice

Per porție (1 pachet)

Cofeină complexă stimulantă anhidră, nucă de Kola (semințe), guarana (semințe), Yerba Mate (frunze), cetone de zmeura, Coleus Forskohlii (rădăcina), Evodiamina

750 mg

Extract complex de frunze de ceai verde (polifenoli / EGCG), extract de frunze de ceai Oolong (polifenoli), extract de frunze de ceai negru (polifenoli), extract de boabe de cafea (polifenoli), extract de frunze de ceai alb (polifenoli)

750 mg

Complex tiroidian

L-tirozina, extract de frunze de măslin, Salvia Officinalis (frunze)

350 mg

Rădăcina complexă de păpădie cu vaăsare de apă , (taraxol, taraxerol), frunza Uva Ursi (arbutină, metil-arbutină), rădăcină de hortensie, frunză de buchu, fructe de ienupar, semințe de țelină

800 mg

Complex Nootropic

DMAE (dimetilaminoetanol), Pudră de cacao, Bacopa Monniera (bacopazide A si B) (frunze), Huperzina A

500 mg

Extract complex de rădăcină de Ashwagandha care inhibă cortizolul (witanolide), Eleutherococcus Senticosus (rădăcină), fosfatidilserina, extract de scoarță de magnolie

300 mg

CCK Boosting Complex

Cha-de-bugre (părți aeriene), Apple Pectin (fructe), scortișoară (scoarță)

300 mg

Biodisponibilitate

Rădăcină complexă de ghimbir (gingeroli, shogaoli), Cayenne (fruct), grapefruit (6,7-dihidroxbergamottina) (coajă), Quercetină, Naringin (citrice), extract de piper negru (fruct)

500 mg

Ingrediente: Cofeina complexa stimulantă anhidră; nucă de Kola (seminte); guarana (semințe); Yerba Mate (frunze); cetone de zmeura; Coleus Forskohlii (rădăcina); evodiamină; extract complex de frunze de ceai verde (polifenoli / EGCG); extract de frunze de ceai Oolong (polifenoli); extract de frunze de ceai negru (polifenoli); extract de boabe de cafea (polifenoli); extract de frunze de ceai alb (polifenoli); L-tirozină; extract de frunze de măslin; Salvia Officinalis (frunze); Rădăcina complexă de papadie cu vărsare de apă (taraxol, taraxerol); frunză Uva Ursi (arbutină, metil-arbutină); rădăcină de hortensie; frunză de buchu; fructe de ienupăr; seminte de țelina; DMAE (dimetilaminoetanol); pudră de cacao; Bacopa Monniera (bacopazide A si B) (frunze); huperzină A; extract complex de rădăcină de Ashwagandha care inhiba cortizolul (witanolide); Eleutherococcus Senticosus (rădăcină); fosfatidilserina; extract de scoarță de magnolie; Cha-de-bugre (parti aeriene); pectină din măr (fructe); scorțișoară (scoarță), Rădăcină complexă de ghimbir (gingeroli, shogaoli); cayenne (fruct); grapefruit (6,7-dihidroxbergamottină) (coajă); quercetin; naringin (citrice); extract de piper negru (fruct); geltaină; fosfat dicalcic; bitartrat DMAE; celuloză microcristalină; stearat de magneziu; acid stearic; dioxid de titan; soia; coloranți: fd & c albastru #1, fd & c rosu #40, fd & c galben #6, fd & c galben #5.

Recenzii

Scrie o recenzie

Arzător de grăsimi Universal Animal Cuts 42 packs

Arzător de grăsimi Universal Animal Cuts 42 packs

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie