Meniu
Livrare a doua zi
Comanda dumneavoastră va fi expediată mâine

Xtrem Gold ZMA

100 lei

  •  Mărește anabolismul proteic
  •  Mărește masa și forța musculară
  •  Îmbunătățește rezistența în timpul antrenamentului
  • Contribuie la refacerea post-efort
  • Conține 120 capsule (40 de porții)
  • 140mg Magneziu, 10mg Zinc și 5.9mg Vitamina B6 per porție

Stoc epuizat

Cod Produs: 8435483505544 Categorii: ,

Descriere

Xtrem Gold ZMA

ZMA este o formulă anabolică rezultată din combinația zincului, magneziului și a vitaminei B6.

Beneficii

Zincul este un element esențial implicat într-o mare varietate de procese biochimice și necesar pentru activitatea a peste 300 de enzime care participă la metabolismul macronutrienților, la protecția contra radicalilor liberi și la replicarea celulară; unele dintre aceste enzime, cum ar fi anhidraza carbonică și lactat dehidrogeneza, sunt implicate în metabolism în timpul exercițiilor fizice. De asemenea, este cunoscut faptul că zincul este inclus în structura enzimelor metabolice care sunt necesare pentru păstrarea nivelurilor normale de hormoni. Diminuarea zincului se poate intensifica în timpul exercițiilor fizice sau al activităților de lungă durată. S-a demonstrat că deficiența de zinc este mult mai ridicată la atleți și la persoane care fac exerciții fizice intense. În final, trebuie menționat că o deficiență de zinc poate prejudicia sistemul imunitar și diminua performanța.

Atât zincul cât și magneziul sunt necesare pentru o performanță optimă și pentru creearea unui mediu hormonal propice acumulării de masa musculară și scăderii stratului de grăsime.

Informații Nutriționale

Valori specifice Per porție (3 capsule)
Magneziu 140mg (37% VNR*)
Zinc 10mg (100% VNR*)
Vitamina B6 5.9mg (421% VNR*)

*Valoarea nutrițională de referință conform Regulamentului 1169/2011.

Ingrediente: Agent de îngroșare (Celuloză microcristalină), Citrat de Magneziu, Picolinat de Zinc, Agent antiaglomerant (Stearat de Magneziu), Vitamina B6 (Clorhidrat de Piridoxină). Capsule (gelatină și colorant (dioxid de titaniu)).

Cum să utilizați

Doza zilnică recomandată este de 3 capsule.

1 recenzie pentru Xtrem Gold ZMA

  1. Produsul meu preferat. Se vad efectele folosirii foarte rapid. Creste forta si masa musculara vizibil mai ales in conexiune cu creatina. Il folosesc la fiecare antrenament si sunt foarte multumit. Recomand pentru cine lucreaza hipertrofie.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *