Cutie 30 Geluri SiS Surge Gel Portocale 60ml

5025324006359

  • 22g carbohidrați per gel
  • 200mg cafeină
  • Conținut adăugat de Beta Alanină (1.6g), Citrulină Malat (3g) și Arginină (1.5g)
  • Conține și vitaminele B6, B9 și B12
  • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport*

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Portocale
Cantitate Cutie
Brand Science in Sport


285,00 Lei

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

SiS Surge gel este produsul ideal înaintea unei competiții (ex: meci de fotbal), acesta fiind dezvoltat în colaborare cu echipa de fotbal Manchester United pentru a asigura organismului necesarul pentru un astfel de efort.

De ce am nevoie de acest produs?

Studiile au arătat că fotbaliștii au un deficit în medie de 200g de carbohidrați înaintea fiecărui meci riscând să rămână fără energie în ultimele 20 de minute de efort. Starea superioară de concentrare ajută jucătorii să ia decizii rapide și să evite greșeli costisitoare. Cafeina este utilizată de fotbaliștii profesioniști pentru a reduce oboseala și epuizarea fizică.

Gelul pre-match SiS Surge este conceput pentru a vă asigura necesarul de energie și pentru a reduce percepția asupra stării de oboseală înainte de startul jocului.

Care sunt beneficiile?

Preluarea controlului încă din debutul partidei și înscrierea rapidă a primului gol poate aduce o diferență semnificativă  într-un meci de fotbal. Gelul SiS Surge conține carbohidrați, cafeină, vitaminele B6, B9 și B12 ce vă vor oferi un boost de energie și vor reduce starea de oboseală înaintea meciului.

Acest gel conține și Beta Alanină, un supliment utilizat frecvent în rândul sporturilor ce necesită perioade de efort cu intensitate crescută, putere și forță (ex: fotbal). Acest aminoacid vă ajută să reduceți oboseala musculară în timpul efortului intens. De asemenea, suplimentarea cu Beta Alanină vă poate ajuta să vă creșteți rezervele de carnozină la nivel muscular.

Ce este Citrulina Malat?

Citrulina este un aminoacid ce poate întârzia apariția stării de oboseală în timpul eforturilor intense.

Cum să folosesc?

Consumați un gel cu 30 de minute înainte de startul meciului/ antrenamentului/ sesiunii de forță pentru a asigura absorbția în întregime a cafeinei. Nu este recomandat să consumați mai mult de 1 gel pe zi.

SiS Surge Gel poate fi consumat împreună cu tabletele pentru hidratare SiS Go Hydro pentru a asigura necesarul de energie, cafeină, lichide și electroliți.

*SiS Surge Gel este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: https://www.informed-sport.com/supplement-search/science-sport/surge-gel

Informații nutritionale

Valori specifice

Per gel (60ml)

Per 100ml

Energie

376kj/89kcal

627kj/148kcal

Proteine

0.0g

0.0g

Carbohidrați

22g

37g

din care zaharuri

2.9g

4.8g

Grăsimi

0.0g

0.0g

din care grăsimi saturate

0.0g

0.0g

Sare

0.02g

0.04g

Vitamina B6

0.5mg (36% VNR*)

0.83mg (60% VNR*)

Acid Folic

50mcg (25% VNR*)

83mcg (42% VNR*)

Vitamina B12

0.25mcg (10% VNR*)

0.42mcg (17% VNR*)

Citrulină Malat

3g

5g

Arginină

1.5g

2.5g

Beta Alanină

1.6g

2.7g

Cafeină

200mg

330mg

 *Valoarea de referință conform cu ordinul 1069/2007.

Ingrediente: apă, maltodextrină (din porumb), citrulină malat, dextroză, beta alanină, l-arginină, cafeină anhidră, arome naturale, regulatori de aciditate (acid citric, citrat de sodiu), îndulcitor (sucraloză), agenți de îngroșare (gumă gellan, gumă xanthan), conservanți (benzonat de sodiu, sorbat de potasiu), acid ascorbic, clorhidrat de piridoxină, acid folic, cianocobalamină.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! Conținut ridicat de cafeină (200mg per gel). Nu este recomandat femeilor însărcinate sau celor aflate în proces de lactație.

Recenzii

Scrie o recenzie

Cutie 30 Geluri SiS Surge Gel Portocale 60ml

Cutie 30 Geluri SiS Surge Gel Portocale 60ml

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie