Proteina din zer ON 100% Whey Gold Standard Ciocolată 908g

748927028614

ON 100% Gold Whey Standard este cea mai bine vândută proteină din lume, aceasta fiind desemnată de 14 ori câștigătoarea anului în categoria proteinelor de top (în cadrul concursului Supplement Awards organizat de Bodybuilding.com). Disponibilă în diverse arome delicioase, se dizolvă rapid și asigură dezvoltarea unei mase musculare slabe. Acest concentrat proteic din zer conține 82% proteine (24g), 4.8g de glutamină și 5.5g de BCAA per porție.

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Ciocolată
Cantitate 900g


140,00 Lei

Stoc epuizat


Informații

100% Whey Gold Standard conține un amestec de: 

• izolat proteic din zer 
• concentrat proteic din zer
• hidrolizat proteic din zer

Proteina din zer este cunoscută pentru calitatea de a fi rapid asimilată și pentru că este o sursă bogată în aminoacizi, aceștia grăbind procesul de refacere a țesutului muscular. Izolatul proteic din zer este cea mai pură formă de proteine din zer și ingredientul principal din ON 100% Whey Gold Standard. Hidrolizatul din zer este format prin divizarea proteinelor în structuri foarte mici numite peptide, cu scopul de a fi asimilate rapid în organism. Izolatul proteic din zer și peptidele din hidrolizat de zer reprezintă cele mai bune forme de proteine din zer. 

Fiecare porție de 100% Whey Gold Standard conține aproximativ 25g de proteine cu absorbție rapidă, are un conținut scăzut de grăsimi, colesterol, lactoză. 

Informații nutritionale

Valori specificePer porție (30.4g)Per 100g
Energie 474kj/113kcal 1558kj/372kcal
Proteine 23.9g 78.5g
Carbohidrați 1.8g 5.8g
   din care zaharuri 1.2g 3.9g
Grăsimi 1.1g 3.8g
   din care grăsimi saturate 0.7g 2.3g
Fibre 0.6g 1.9g
Sodiu 74mg 244mg

Ingrediente: Amestec Proteic (Izolat Proteic din Zer* [cu Emulsificator: Lecitină din Soia], Concentrat Proteic din Zer*, Peptide din Zer*), Pudră de Cacao cu conținut redus de grăsime, Arome, Îndulcitori (Acesulfam de Potasiu, Sucraloză), Complex de Enzime (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactozidază, Lipază). *din lapte.

Alergeni: Conține Lapte, Soia.

O porție conține 1 cupă de 29.4g - 33g (în funcție de aromă). Amestecați 1 cupă cu 180-240ml de apă rece. ON 100% Whey Gold Standard se absoarbe rapid astfel că poate fi consumat dimineața și/sau în timpul celor 30 de minute înainte de antrenament sau imediat dupa antrenament (acesta din urmă fiind cel mai important moment în care organismul dvs. are nevoie de proteine).

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! 
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos! 
Produsul este contraindicat persoanelor cu afecțiuni pre-existente sau celor care urmează un tratament medicamentos, persoanelor cu vârsta sub 18 ani sau femeilor însărcinate sau care alăptează! 
Produsul conține substanțe cu potențial alergen: lapte, soia! Poate conține: gluten, ou, fructe cu coajă lemnoasă și arahide. 
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici! 
A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Recenzii

Scrie o recenzie

Proteina din zer ON 100% Whey Gold Standard Ciocolată 908g

Proteina din zer ON 100% Whey Gold Standard Ciocolată 908g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie